As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Kako ušivo ime pa je to, Snaja ? A je to kaka izmed tistih instant kurbic ki so kao slavne pri nas?
Bedna oddaja bedni gostje...
Bedna oddaja bedni gostje...
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Men je bil pa tist Večernik kr neki... Edin Zrnec kakšno fajn vn butne na trenutke, nč posebnega, kot vsak, ki ma kj smisla za humor. Pa/vendar tip je res dobr igralec
.. če bo pa tista alma gostja, potem pa zihr ne bom gledala.. enih brezveznih žensk se mi ne bo dal gledat.. podpovprečnih.. enkrat bosta povabla pa še tisto nino osenar.. smeh in pol (ženska se reži, kot bi neki fasala. ahaha ah ja....
.. če bo pa tista alma gostja, potem pa zihr ne bom gledala.. enih brezveznih žensk se mi ne bo dal gledat.. podpovprečnih.. enkrat bosta povabla pa še tisto nino osenar.. smeh in pol (ženska se reži, kot bi neki fasala. ahaha ah ja....
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
marypa napisal/-a:Men je bil pa tist Večernik kr neki... Edin Zrnec kakšno fajn vn butne na trenutke, nč posebnega, kot vsak, ki ma kj smisla za humor. Pa/vendar tip je res dobr igralec
Si pa kar en lep čas za časom. Nina je bla gostja že huh časa nazaj
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Mayflower* napisal/-a:marypa napisal/-a:Men je bil pa tist Večernik kr neki... Edin Zrnec kakšno fajn vn butne na trenutke, nč posebnega, kot vsak, ki ma kj smisla za humor. Pa/vendar tip je res dobr igralec
Si pa kar en lep čas za časom. Nina je bla gostja že huh časa nazaj
Aja, no.. nism oddaje od začetka tok spremljala. No, še fajn, da je mimo
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zakaj bojo pa kar tri gostje? A zato, da bo doza smeha potrojena? I can imagine how dumb will be this show... se bomo mel iz česa smejat ja...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Zdele poslusam Sanjo k poje Umbrella in nekak ne poznam pesmi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov