As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
iluzija napisal/-a:Včeraj po dolgem času mimogrede tudi jaz gledala oddajo (ne celo)... Ampak morate pa priznat, da je bil pa tisti skeč s Sašo: Saškine slaščice iz trash/death metal pečice GROOOWL hud .
Sem se narežala, ja.
In opazila, da ji temni lasje stokrat bolj pristajajo kot ta poblajhana čupa.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
kr.ena napisal/-a:iluzija napisal/-a:Včeraj po dolgem času mimogrede tudi jaz gledala oddajo (ne celo)... Ampak morate pa priznat, da je bil pa tisti skeč s Sašo: Saškine slaščice iz trash/death metal pečice GROOOWL hud .
Sem se narežala, ja.
In opazila, da ji temni lasje stokrat bolj pristajajo kot ta poblajhana čupa.
Aneda? Takega mnenja sem tudi sama. Pa tudi neko karizmo je pokazala kot temnolaska, čeprav je šlo za del igre, pa vseeno. Kot bjonda pa je čisto neka sfaljena oz. dolgočasna. Glede njenega komentarja čez besedila nekaterih slovenskih pevcev/pevk, skupin... Ta prava se je šla oglasit. Nasploh jo je Lado "opomnil" na kar nekaj izjav, ki jih je nekoč dala v intervjujih in so jo zdaj presenetile. Je Lado prav rekel, ko se je ona nekaj sprenevedala kdaj je kaj izrekla, on pa: "Ja mal pazi kaj rečeš ane."
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če še kdo ni vidu video Saškine slaščice iz trash/death metal pečice ogled nujen
And now something completely different
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ma Lado tuki zmaga.. Full originalni ksihti!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Tamala_mrha napisal/-a:Nasploh jo je Lado "opomnil" na kar nekaj izjav, ki jih je nekoč dala v intervjujih in so jo zdaj presenetile. Je Lado prav rekel, ko se je ona nekaj sprenevedala kdaj je kaj izrekla, on pa: "Ja mal pazi kaj rečeš ane."
če ni to prva njuna oddaja, ki si jo gledala, potem veš, da VSEM svojim gostom postrežeta z njihovimi komentarji. od kje jih vzameta ne vem, ampak v vsaki oddaji do sedaj je blo tak. in ponavadi je na to temo potem kak skeč ali pa gost. ni pa nič tak groznega, če se ni spomnila ravno te svoje izjave. saj je povedala, da ni ziher, če je to izjavila, vsekakor pa misli tako. torej? ti se spomniš vsake svoje izjave na tem forumu?
meni se zdi, da kljub njunim spogledovanjem/pomenljivim posmehom, goste prikažeta v pozitivni luči. do sedaj so mi bili všeč vsi, ki sem jih gledala.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
ela85 napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Nasploh jo je Lado "opomnil" na kar nekaj izjav, ki jih je nekoč dala v intervjujih in so jo zdaj presenetile. Je Lado prav rekel, ko se je ona nekaj sprenevedala kdaj je kaj izrekla, on pa: "Ja mal pazi kaj rečeš ane."
če ni to prva njuna oddaja, ki si jo gledala, potem veš, da VSEM svojim gostom postrežeta z njihovimi komentarji. od kje jih vzameta ne vem, ampak v vsaki oddaji do sedaj je blo tak. in ponavadi je na to temo potem kak skeč ali pa gost. ni pa nič tak groznega, če se ni spomnila ravno te svoje izjave. saj je povedala, da ni ziher, če je to izjavila, vsekakor pa misli tako. torej? ti se spomniš vsake svoje izjave na tem forumu?
meni se zdi, da kljub njunim spogledovanjem/pomenljivim posmehom, goste prikažeta v pozitivni luči. do sedaj so mi bili všeč vsi, ki sem jih gledala.
lej ela, že pred časom si se spravila na moje mnenje, ko mi Nina Osenar ni bila všeč kot gostja (že nasploh mi ni). Znaš sprejeti dejstvo, da NIMAMO vsi istega mnenja in da sem jaz (in nisem bila edina, ker smo doma in naslednji dan z drugimi debatirali o tem) oddajo videla na tak način? Meni je ravno zato zanimivo gledati Ladota in Jurija, ker znata gosta prikazati v njihovi pravi luči, z vsemi slabostmi in dobrimi lastnosti vred, sta pa še vedno sarkastična, kar je pač del njiju in te oddaje.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
SSarchy napisal/-a::rofl: Ma Lado tuki zmaga.. Full originalni ksihti!
Z Jurijem sta vsestranska, res. Kot metalca sta zasenčila vse prave metalce.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ma sej ta Saška je prav luškana kot metalka . Samo Zrnec je pa edini pošteno zakrulil .
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Tamala_mrha napisal/-a: Znaš sprejeti dejstvo, da NIMAMO vsi istega mnenja
vem sprejeti to dejstvo, ampak se mi zdi, da se upičite v nepomembne malenkosti in vam na podlagi kakšne malenkosti ni všeč gost. v resnici pa nevšečnost izvira iz kakšnih povsem drugih razlogov.
ampak ok, tvoje mnenje. in tako, kot jaz sedaj sprejemam tvojega, daj tudi ti mojega.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Tamala_mrha napisal/-a:ela85 napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Nasploh jo je Lado "opomnil" na kar nekaj izjav, ki jih je nekoč dala v intervjujih in so jo zdaj presenetile. Je Lado prav rekel, ko se je ona nekaj sprenevedala kdaj je kaj izrekla, on pa: "Ja mal pazi kaj rečeš ane."
lej ela, že pred časom si se spravila na moje mnenje, ko mi Nina Osenar ni bila všeč kot gostja (že nasploh mi ni). Znaš sprejeti dejstvo, da NIMAMO vsi istega mnenja in da sem jaz (in nisem bila edina, ker smo doma in naslednji dan z drugimi debatirali o tem) oddajo videla na tak način? Meni je ravno zato zanimivo gledati Ladota in Jurija, ker znata gosta prikazati v njihovi pravi luči, z vsemi slabostmi in dobrimi lastnosti vred, sta pa še vedno sarkastična, kar je pač del njiju in te oddaje.
se pridružujem tvojemu mnenju
kdo pa bo naslednjo nedeljo gost?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Jaz sploh nisem vedela kdo je, dokler ni google kaj našel. Bomo videli kako bo...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ja kle je cela oddaja odvisna od gostou, eni so mi bli res svetovni (plestenjak, emeršič, desa,...) eni so bli pa res obupni (osenar in una iz atomik harmonik, ker je bila cela oddaja en kp vreščanja)
js sm se do zj najbl nasmejala rapu z janom plestenjakom k ma res super besedilo pa lado z budilko okol vratu je res super
js sm se do zj najbl nasmejala rapu z janom plestenjakom k ma res super besedilo pa lado z budilko okol vratu je res super
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov