As ti tud not padu!?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 17. Mar. 2008 20:50

Ok, tista, ki je napisala, da bo naslednji gost Sebastijan Cimerotic, se je zmotila.

23.3.2008, nedelja ob 20.00
Lado in Jurij bosta tokrat v goste povabila Deso Muck, ki jo poznamo kot pisateljico mladinske literature, za kar je prejela že nekaj nagrad in priznanj, slovi pa tudi kot odlična humoristka. Voditelja jo bosta presenetila z gosti iz njene bogate kariere. V oddaji seveda ne bo manjkalo zabavnih skečev, smeha in glasbenih gostov. V nedeljo se bo tako na odru predstavil znameniti ljubljanski raper Trkaj.

Nasla sem pa tukaj: TV spored

Se mi je zdelo cudno, ker je ze zdaj bil kao kot "gost, ki ga morate spoznati", ali nekaj takega.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Mar. 2008 20:53

^^ Ja, jaz sem tudi najprej pomislila, zakaj pa to, da bo v dveh oddajah zapored gost (čeprav je v zadnji oddaji bil samo kot "gost, ki ga morate spoznati").
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Mar. 2008 0:59

O Desa. To bo zihr kul. smeh polna hiša :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Mar. 2008 10:45

It was funny. :D Čeprav ne vem čemu je Desa potem napisala užaljeno kolumno na račun As ti tud not padu. :roll:
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 24. Mar. 2008 10:53

^ Kje je to napisala?
Vceraj se mi je zdelo malo bolj resno, kot ponavadi.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 24. Mar. 2008 11:18

^^mene tud zanima tole o kolumni.. ne vem, men se ni zdela neki ful užaljena in tko, sam ne vem mogoče je bla pa kej glede skečev, pesmce "ko pride Desa na obalo",.. men je delovala bolj naveličana televizije.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 24. Mar. 2008 11:34

naslednji teden bo gostja Saša Lendero, čez dva tedna pa Radko Polič

sm bla včer na snemanju oddaje s Poličem in sem se toooook nasmejala... te oddaje ne smete zamudit :D sam mam pa tut "srečo", da vedno, ko grem na snemanje te oddaje je dodaten gost kak Hrvat, da pol polovice ne razumem kaj govorijo :?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 24. Mar. 2008 11:39

Sm ful dobila filin, da Desi glih ni blo vse ok... Je blo par takih momentov (npr. Mario) da se je mogu fajn vn zvlečt, da ni blo užaljenosti. Ne vem no, mal je bilo čudno vzdušje...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Mar. 2008 11:55

V Totalu je napisala kolumno in naredila celo zdraho iz tega. Ne vem zakaj je potem sploh sprejela povabilo v As ti tud not padu. :?
Slika
Meni osebno je sicer včerajšnja oddaja izpadla super, sem se dosti narežala, ampak Desa ni več niti senca tega, kar je bila včasih. Ona bi naj bila znana po svojem humorju, ali kako že? :roll: Potem pa je kuhala mulo in se samo tu in tam odkrito nasmejala.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Mar. 2008 12:02

Smreka napisal/-a:Sm ful dobila filin, da Desi glih ni blo vse ok... Je blo par takih momentov (npr. Mario) da se je mogu fajn vn zvlečt, da ni blo užaljenosti. Ne vem no, mal je bilo čudno vzdušje...

Ja men je blo isto tko mal čudn vzdušje-predsvem tm ko je Desa začela Maria zagovarjat :) .Pa dost brezvezna oddaja mi je bla. Sej ne vem mogoče sem pa tud že naveličana teh njunih for.
Uporabniški avatar
Nnia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nnia » 24. Mar. 2008 15:31

ja jz sm to gledala ene 2x nevem ni me tok pritegnil no ..sej vrjetn če je kšn tak zanimiu gost da je uredu sam prva oddaja k sm jo gledala mi je bla brezvezna sploh mi niso ble smešne fora krneki
nevem zdi se mi k da hočta bit že mal preveč smešna:)
sam drgač nasplošno sta pa huda lado pa jurij:)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Mar. 2008 15:41

Jaz sem gledala 3x, pa mi ni vsec. Finte so neprestano na isto foro in je ze pretirano predvidljivo. Skoda.

Z Desino kolumno pa se v celoti strinjam. Ladov in Jurijev humor je poceni - ce bi ljudje dejansko poslusali in primerjali, bi videli, da sta dalec od tistega visoko cenjenega, inteligentnega humorja - nic ni narobe z bolj preprostim humorjem, ampak onadva zelita biti high in nekaj posebnega, pa si ta naziv kar sama pripneta brez pravega razloga. Tu in tam jima uspe, to je treba priznati, ampak zalostno je, ko se v pomanjkanju dobrega humorja, zateceta k nekim bolanim foram brez repa in glave. Ljudje pa to kupijo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Mar. 2008 17:45

^^ Dejstvo je, da si nista onadva nadela nobene "priponke", ampak so ju ljudje vzljubili. Logično pa je, da tako kot nekateri ne prebavljajo Maria in njegove rutine, nekateri ne marajo njiju. :wink:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 24. Mar. 2008 17:52

Tamala_mrha napisal/-a:^^ Dejstvo je, da si nista onadva nadela nobene "priponke", ampak so ju ljudje vzljubili.

amen. in ljudje so si izmislili, da želita biti high... :?

tokratne oddaje pa nisem gledala, tako, da ne morem komentirati...
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 24. Mar. 2008 18:11

Ene šale so boljše,ene slabše. Vsekakor je boljše kot pa Mario in njegov prisiljen nasmešek. So pa mislim, da dobli eno veliko nagrado za najboljšo zabavno oddajo ali nekaj takega.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov