As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene pa že firbec matra s čim ga bosta zbadala...
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
*kayka* napisal/-a:mal počasn je ta od verbotnce ja...ni lih dojemou scene
Tudi meni se je zdelo, da dečko ni preveč brihten; povabili so ga, da bi kao malo zafrkaval Natalijo na kakšne dobre fore, on pa se je samo nekaj muzal, pa tumasto režal.
Ni glih med pametnimi.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
anahirbd napisal/-a:Ja men je tut pahor fejst, edn izmed redkih politikov.
fejst, fejst
drgač pa ja, ni lih dojemal situacije.sam je itak kr uredu izpadlo vse skupej.Tole z Jano je bla pa kr neprijetna situacija.men se je zdel kot da z njegove strani še vedno enke iskrce letijo naokol bogsigavedi kaj si je una njegova krasota doma mislna.Če morm izbirat izberem zihr Jano, je bolj simpatična.una jegova skos grdo gleda
drgač pa lohk pomoje J&L nehata s temi Bosanci.sem slovenka ampak me zadeve precej motjo, ker kr neki bluzita ke v tri dni.Borut Pahor je bosanc ahahahahah..Kaj je blo tukej smešnega še zdej ne vem
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Pa sj vsak ve, da tale bosanc ni mišljeno nč slabga. To je pač neki, kar je stalnica. In pač Slovenci itak radi za vsazga rečemo, da je čefur in ker je to slovenski kotiček, sta ona2 mal lepšo besedo uporabla.
Sicer mi je bla pa tale oddaja s Pahorjem prov kul. Pa najbolj smešen mi je blo, k jih je kar dobro nazaj. Samo tale Jana ga je pa čiz iz tira vrgla
Sicer mi je bla pa tale oddaja s Pahorjem prov kul. Pa najbolj smešen mi je blo, k jih je kar dobro nazaj. Samo tale Jana ga je pa čiz iz tira vrgla
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
učer mi je blo full smešn ... hudo je blo k je pahor dojemu fore pa sodeloval ... ne pa tko k verbotnova k ji ni blo nč jasn...
kašna bo oddaja je full odvisn od gosta k ga mata...
kašna bo oddaja je full odvisn od gosta k ga mata...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
hja sam da nebomo pol na volitvah res tk: hm a bi volo pahorja..pa neee on se sam s sabo šali,ne ne bom rajš totega zategnjenga obkrožla upam da slovenci niso res taki...
ja men je bla fajn odaja,sam se pa vidi da je pahor politik in ne igralc-kak je vedno v smeh pado na fitnesu..sej sta bla res smešna(no lado je biv taki mali fantek hehe)..itak ni mogo bit resn..
drugač pa mi je tud kot politik vredu že odprej, ni mi všeč sicer stranka njegova-ker majo ene paciente not..če tistih nebi blo vrjetno sploh nebi blo ? da bi oni zmagali...je pa res človk ki ve kaj hoče,tud pametn itd,pa vsaj izražat se zna normalno..lepota mu pa tud sam koristi bi blo kul zamenjat čudnega janšo z njim ja..čeprav me zanima če bi isto govorili čez 4leta,če bi res pahor predsednik vlade biv..
lp
ja men je bla fajn odaja,sam se pa vidi da je pahor politik in ne igralc-kak je vedno v smeh pado na fitnesu..sej sta bla res smešna(no lado je biv taki mali fantek hehe)..itak ni mogo bit resn..
drugač pa mi je tud kot politik vredu že odprej, ni mi všeč sicer stranka njegova-ker majo ene paciente not..če tistih nebi blo vrjetno sploh nebi blo ? da bi oni zmagali...je pa res človk ki ve kaj hoče,tud pametn itd,pa vsaj izražat se zna normalno..lepota mu pa tud sam koristi bi blo kul zamenjat čudnega janšo z njim ja..čeprav me zanima če bi isto govorili čez 4leta,če bi res pahor predsednik vlade biv..
lp
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Meni je bil tudi vsec in pridobil se vec + tock. Cel cas je bil sproscen in nasmejan.
Naaaaaajbolj hecno mi je blo, ko so se pogovarjali, ce se tikajo ali vikajo, pa je reko Pahor: Dajmo se kar tikat. In pribije Jurij: Ja, ampak jaz raje vidim, ce mene ne.
Al pa ko je prisla Jana. Kak je bil Pahor hecen, ko mu je blo nerodno. Prav simpaticno je vse skupaj izpadlo. Sam tale Jana bi lahko bla malo bolj sproscena.
Naaaaaajbolj hecno mi je blo, ko so se pogovarjali, ce se tikajo ali vikajo, pa je reko Pahor: Dajmo se kar tikat. In pribije Jurij: Ja, ampak jaz raje vidim, ce mene ne.
Al pa ko je prisla Jana. Kak je bil Pahor hecen, ko mu je blo nerodno. Prav simpaticno je vse skupaj izpadlo. Sam tale Jana bi lahko bla malo bolj sproscena.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
FUUUUUUUULL dobra oddaja, Pahor me je zelo prijetno presenetil, zdi se mi, da ga še nism vidla tko sproščenega. Lepo, da smo ga spoznali tudi v malo drugačni luči, zelo je simpatičen!
Najbolj smešno od vsega pa so mi ble (valda) naše male zverinice... Zrnec v vlogi pava
Da ne govorim o dobri glasbi, Ladotu v pajkicah, piramidnem sistemu... Super!
Najbolj smešno od vsega pa so mi ble (valda) naše male zverinice... Zrnec v vlogi pava
Da ne govorim o dobri glasbi, Ladotu v pajkicah, piramidnem sistemu... Super!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
A se sm men zdi, al Ladota full neki rajcajo bosanci. oz. jih mora skoz omenjat, npr. na viktorjih, pa pri Verbotnovi, npr. na koncu oddaje, pa zdj pri temu zadnmu gostu.. wannabe politiku.
Nekako ne vejo več iz česa bi se lahko norčevali. Stare fore palijo 1x 2x. 3. je pa vse skupi že mal absurdno.
Najbolj hecno se mi je zdelo.. ko je tist Pahor večkrat prekinjal Ladota in Zrnca.. 1 primer: takrat, ko je Zrnec hotel svetovati Ladotu, kako voditi oddajo, glede drže ipd. Imela sta sestavljen nek scenarij, potem pa sta zaradi Pahorja večkrat morala zajadrati v improvizacijo.. Lado, Zrnec poskušata kakšno zanimivo bleknit. Hm? kva pa zdej. In reče Lado: No, če se vrnemo k..
Drgač se je pa Pahor preveč neki smejal. Mal mi je šel na živce, ker tako zelo smešno pa spet ni blo... da bi vsakič skor krepnu od smeha.
Nekako ne vejo več iz česa bi se lahko norčevali. Stare fore palijo 1x 2x. 3. je pa vse skupi že mal absurdno.
Najbolj hecno se mi je zdelo.. ko je tist Pahor večkrat prekinjal Ladota in Zrnca.. 1 primer: takrat, ko je Zrnec hotel svetovati Ladotu, kako voditi oddajo, glede drže ipd. Imela sta sestavljen nek scenarij, potem pa sta zaradi Pahorja večkrat morala zajadrati v improvizacijo.. Lado, Zrnec poskušata kakšno zanimivo bleknit. Hm? kva pa zdej. In reče Lado: No, če se vrnemo k..
Drgač se je pa Pahor preveč neki smejal. Mal mi je šel na živce, ker tako zelo smešno pa spet ni blo... da bi vsakič skor krepnu od smeha.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
haha glupi so tisti, ki bodo volili politika na podlagi nekega javnega nastopa (zdej pa dejmo vsi Pahorja obkrožit, ker je bil dober v eni bedni oddajici ). Jst te reve ne obkrožim pa četudi je edini ki kandidira. Zdej se vidi da že nabira točke za volitve.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov