As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
And now something completely different
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jest sem pr teh dveh novih delih že vseskupi 10x zazehala...to pomen, da sta čist preveč boring postala! Pa se mi zdi, da je ta oddaja zmer bolj za tipe narjena!
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
hm men se pa ne zdi da je namen oddaje glih sam v tem da je SMEŠNA.. je bol tud nasploh da je pač pogovorna oddaja,ti skeči pa sam poživijo mal vmes..iin pri navadnih oddajah-npr.mario pa take zadeve zaspiš zravn od dolgočasnosti,no razn če ti je gost fajni al pa če ti je oddaja nasploh všeč itd..se pač pogovarjajo kr neki v 3dni..
tu mi je pa fajn kr je res neki posebnega-tota presenečenja, mal se folk iz samega sebe norca naredi,skeči pa itak zmagajo in pokl vse skup bol poživi..če pa bi bla finta v smešnosti bi bla pa pomoje edina rešitev da naredijo oddajo v stilu montya phytona...pač kr neke skeče brez povezave in je to to-fajn za glet in crkneš od smeha.
to pa je navsezadnje pogovorna oddaja in če zazehaš vmes 10x je to vseen bolš ko pa če zravn zaspiš al pa rajš sploh ne gledaš
my opinion...drugač pa men sta faci tota2 svetovni...hehe..sam zmagajo pa deli kjer so gosti igralci-javšnik,emeršič itd...
lp
tu mi je pa fajn kr je res neki posebnega-tota presenečenja, mal se folk iz samega sebe norca naredi,skeči pa itak zmagajo in pokl vse skup bol poživi..če pa bi bla finta v smešnosti bi bla pa pomoje edina rešitev da naredijo oddajo v stilu montya phytona...pač kr neke skeče brez povezave in je to to-fajn za glet in crkneš od smeha.
to pa je navsezadnje pogovorna oddaja in če zazehaš vmes 10x je to vseen bolš ko pa če zravn zaspiš al pa rajš sploh ne gledaš
my opinion...drugač pa men sta faci tota2 svetovni...hehe..sam zmagajo pa deli kjer so gosti igralci-javšnik,emeršič itd...
lp
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Se mi sam zdi, da je v primerjavi s prejšnimi skeči bolj pusta, pač se mi zdi, da jima zmankuje zamisli!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Haha, Pahor je pa ja fejst. On je bil nekoč maneken, a ni bil? To bo zanimivo, ker že nekaj časa ni bilo zanimivih gostov. No, Natalija je bila kar vredu, čeprav je njen fant komaj znal kaj izustit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov