As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Yeah, komaj čakam!:wink: Sam da bo! Kakšna praznina je zevala do zdaj v meni, ko mi ni nihče popestril nedeljskega večera in s tem tudi ponedeljka.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Haha, aneda? Smo vsaj imeli debatirat o čem drugem naslednji dan kot samo o mučnem ponedeljku.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm enkrat v enem intervjuju z Murkotam slišala k je razlagal kako se dogovarjajo za snemanje tko, da jest mislim, da definitivno bo oddaja z Murkotam... že vidm kok bomo crkaval od smeha ... a kdo ve ker gost bo v nedeljo?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
MIGRENA napisal/-a:Jest sm enkrat v enem intervjuju z Murkotam slišala k je razlagal kako se dogovarjajo za snemanje tko, da jest mislim, da definitivno bo oddaja z Murkotam... že vidm kok bomo crkaval od smeha ... a kdo ve ker gost bo v nedeljo?
tega ne smem zamuditi. že vidim bizovičara, kako se dela norca iz njega. pa murko tega ziher ne bo ugotovil, ker bo bizovičar ves resen.
emeršič? dobra izbira. igralci so najboljši v njuni oddaji, vsaj meni so do sedaj bili.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dejte že nehat s tem murkotom no, nej se govoričenje o njemu preseli u "njegovo" temo in lohk nakladate u nedogled kako bi dobr izpadl če bi biu pr zrnecu&adotu, al če bi biu boljš pr mariotu, al pa pr Dnevniku
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]