As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Jaz sem brala, da oddaja ful finančno "izčrpava" Pop tv, tko da so (ne vem če lih zarad tega) začel šparat drugje - ukinl so npr. Športno sceno, in najbrž tud zarad tega pavza.
Men je oddaja kul, sam pavza jim pa tud nau škodla, da nau ratal vse eno in isto.
Men je oddaja kul, sam pavza jim pa tud nau škodla, da nau ratal vse eno in isto.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Vedno je tko da majo oddaje umes frej.Marca bosta začela spet snemat,oziroma se oddaja začne snemat že februarja.Ker jo bodo dal na spored nekak isti cajt k big brotherja.Zdjle majo usi dopust,pol pa s polno paro do poletja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Gre za to, da u cajtu po novem letu oglašvanje and stuff ne prnaša tok dobička kt prej, zato za dražje oddaje zmanka dnarja ... in tko jih u tem cajtu dopustuje kr neki (Vzemi ali pusti, Miljonar, zdej še tele dva ...).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
baje bo damjan murko v njuni oddaji!
kok ga bosta uničvala...
kok ga bosta uničvala...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
ja murko je biu v eni oddaji na tv3 pa je povedu d se že pripravlajo na njuno oddajo...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov