As ti tud not padu!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Ful mi je bla všeč današnja oddaja.. hehe .. se vid da Lado pa Anja pogrešata čase ko sta skupaj delala
upam da bo čim več podobnih oddaj. jih bom kar redno gledala od zdaj naprej
upam da bo čim več podobnih oddaj. jih bom kar redno gledala od zdaj naprej
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Meni sta za umret zabavna. Tudi oddaja z Nino Osenar je bila dobra, čeprav je ura in pol nekako največ, kot lahko prenašam to žensko. Utrujajoče hiperaktivna za moj okus
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Josephina napisal/-a:Najboljsi skec je bil, ko so igral kako bo cez 15 let, ko bo Lilo velika Ful so dobr odigral.
Meni je bil tud ta del najboljši. Drugač pa oddaja včeraj ena a..Anja ga pozna ja in se vidi tko. Je točn vedla kaj mu nazaj povedat. Sm kr mal spomine obujala kr tlp brez njiju ni isti, sploh ne gledam več niti mal.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Heilie napisal/-a:Sm kr mal spomine obujala kr tlp brez njiju ni isti, sploh ne gledam več niti mal.
Kva pa zdej k bo Potrč vodu NLP?
Men je bla pa una fora dobra..kao u semenski banki lahko dobiš kogar hočeš, črne, bele, azijsko raso idt...in trajano nizka cena - Damjan Murko in Fredy Miler
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Heilie napisal/-a:Men je bla pa una fora dobra..kao u semenski banki lahko dobiš kogar hočeš, črne, bele, azijsko raso idt...in trajano nizka cena - Damjan Murko in Fredy Miler :lach:
to sm pa padla s kavča ko sm vidla ahahhahaha
Life is not the amount of breaths you take,
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
kr.ena napisal/-a:Meni sta za umret zabavna. Tudi oddaja z Nino Osenar je bila dobra, čeprav je ura in pol nekako največ, kot lahko prenašam to žensko. Utrujajoče hiperaktivna za moj okus
Haha, s tem se pa ne bi mogla bolj strinjat! Čeprav je tudi takrat bila fora moram reči. Ampak z Anjo je pa bilo megastično! Zrnec in Bizovičar sta prekosila sama sebe!
- Gost
Samo meni se zdi, da se prevec obesata na spolnost - tak humor je najbolj enostaven, perverznost je pac sama po sebi smesna. In, ce pogledas, da to oddajo spremljajo precej mladi otroci, je to tako-tako. Vecina humorja v tej oddaji je na precej nizki ravni, saj ne recem, da ni zabavno in gledljivo, ampak imam obcutek, da se lahko hitro izpoje in pristane na meji s primitivnim.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
*Lally* napisal/-a:A mi lahko kdo pove, kje bi se dal dobit te oddaje od nazaj - rabla bi od Nine in Anje (na Blinku sm gledala, pa neki ne dela; kartice pa tut nimam, da bi lahko gledala )??
probaj kej zlowdat z emule...mogoče celo kej prime..čeprav dvomim
Drugače pa se ti po mojem mnenju splača kupit kartico. Jst jo imam, ni mi žal tistih 10 evrov! Večinoma mi ne znese ob 8ih zvečer gledat oddaje, ker delam, tko da si pogledam ko imam čas. Pa vidiš lahko tudi marsikaj drugega tako da se splača
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov