American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A še katera gleda poleg mene?
Kak je bil Neil Patrick Harris dober guest judge. (do Jonas Brotherja še nisem prišla v tem delu ). Pa Avril mi je bla kar neki, Katy in Kara sta se pa dobr spičle pa Neil in Simon
A že imate kakšnega vam ljubega? Mene ni še nihče blazno očaral (razen un skodrani dolgolasez- bivši bobnar ) Pa una tamala je bla faca (k je Simon vprašal, če je njegova hčerka).
Kak je bil Neil Patrick Harris dober guest judge. (do Jonas Brotherja še nisem prišla v tem delu ). Pa Avril mi je bla kar neki, Katy in Kara sta se pa dobr spičle pa Neil in Simon
A že imate kakšnega vam ljubega? Mene ni še nihče blazno očaral (razen un skodrani dolgolasez- bivši bobnar ) Pa una tamala je bla faca (k je Simon vprašal, če je njegova hčerka).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sem slučajno nekje tole ^^ prebrala, hotela vidt in vneto iskala, pa nič našla, niti nisem vedla kako iskat - hvala za video.*mala* napisal/-a:Kak je bil Neil Patrick Harris dober guest judge.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Katy pa NPH sta mi bla najbolj kul sodnika. Zaenkrat mi je najbolj kul un črnček k je z broadwaya (k je lastno pesm napisu) drgač sm pa najbolj uživala v sej-veste-čigavimi wannabeji
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A se kaj ve kdo bo še kej sodnik (a bo Victoria še enkrat? Se mi zdi, da jo vidla v napovedniku za naslednji teden)? Koliko epizod pa je še avdicij pred Hollywood Week?
Ja, letos res vsi Adama posnemajo
EDIT: Jp, Victoria še enkrat v torek v Denverju, v sredno The Best of the Rest, potem 9. februarja pa Hollywood Round
Ja, letos res vsi Adama posnemajo
EDIT: Jp, Victoria še enkrat v torek v Denverju, v sredno The Best of the Rest, potem 9. februarja pa Hollywood Round
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Do zdej niti minute oddaje še nisem vidla, sam odkar sem nekje zasledila NPHja (if I shatter a few dreams, I'll feel I did my job; al kako že ), sem šla mal gledat posnetke.
Tammy_De, misliš tegale?
Čist je hud, ja!
Mislm, da bom še kdaj pogledala kej, hehe..
Tammy_De, misliš tegale?
Čist je hud, ja!
Mislm, da bom še kdaj pogledala kej, hehe..
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Čeprov ni bilo glih lepo, da so med "posnemovalci" dali Adamovga prjatla (bil je 1/3 sekunde, sploh ni prišel do pravih sodnikov, že Simon Fuller mu je reku papa), ki je solastnik Skingraft-a (znamke, k je meu Adam oblečen skozi celo sezono) in ma svoj stil že kr neki časa. To je ta model:
EDIT: purple_rain jap, tega sm misnla
EDIT: purple_rain jap, tega sm misnla
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ojojoj... "can I get a hug?", bogi
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Dokaži.
Men je bila Avril tok bedna jooj, Katy tud še kr, un igralc je bil kul pa Victoria( taka avša mi deluje tle pa nasprotno..).
Men je bila Avril tok bedna jooj, Katy tud še kr, un igralc je bil kul pa Victoria( taka avša mi deluje tle pa nasprotno..).
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov