American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Se popolnoma strinjam.
Jaz sem bla čist navdušena spet nad Adamom, ki je moj favorit pa Allison je tud zdaj wow res full dobro zapela. Sta mi bla najboljša. Danny me je mal razočaral, drugač pa glas ma pa itak lep.
Drugač pa kaj sta spet mela Simon pa Paula al kaj ji je že ime, včasih majo res mal otročje pa ko se neki kregajo, jao On ji kr gre brke nariše, mislim hehe kr neki
Jaz sem bla čist navdušena spet nad Adamom, ki je moj favorit pa Allison je tud zdaj wow res full dobro zapela. Sta mi bla najboljša. Danny me je mal razočaral, drugač pa glas ma pa itak lep.
Drugač pa kaj sta spet mela Simon pa Paula al kaj ji je že ime, včasih majo res mal otročje pa ko se neki kregajo, jao On ji kr gre brke nariše, mislim hehe kr neki
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Še kej gledate?
Tale nastop od Adama je fenomenalen:
Pa izpred 2 tednov. Upam da zmaga
Tale nastop od Adama je fenomenalen:
Pa izpred 2 tednov. Upam da zmaga
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
No, pa so ostali samo še 3. Adam, Danny, Kris.
Škoda, ker šla Allison domov, morala bi ona ostat in Kris jit.
Mislm, da bo Adam zmagovalec. Se mi zdi, da Danny ni več kar je bil na začetku. Kris mi pa (razen vizualno) ni všeč.
Škoda, ker šla Allison domov, morala bi ona ostat in Kris jit.
Mislm, da bo Adam zmagovalec. Se mi zdi, da Danny ni več kar je bil na začetku. Kris mi pa (razen vizualno) ni všeč.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Očitn sam še js gledam
Js še kar ne morem verjet, da Kris zmagal? Adam si je veliko bolj zaslužu zmago. Pa pričakovala sem več glasov (okey, vseen je bil svetovni rekord).
Finalna oddaja mi je bla najboljša zaenkrat (no, prvih 4 sezon res nisem gledala).
Adam in KISS- perfect!
Pa, a verjamete kej govoricam da so Queen ponudili mesto pevca Adamu? (sm že kar na nekaj straneh prebrala). Freddie je legenda, samo Adam bi bil pa fajn nadomestek.
Js še kar ne morem verjet, da Kris zmagal? Adam si je veliko bolj zaslužu zmago. Pa pričakovala sem več glasov (okey, vseen je bil svetovni rekord).
Finalna oddaja mi je bla najboljša zaenkrat (no, prvih 4 sezon res nisem gledala).
Adam in KISS- perfect!
Pa, a verjamete kej govoricam da so Queen ponudili mesto pevca Adamu? (sm že kar na nekaj straneh prebrala). Freddie je legenda, samo Adam bi bil pa fajn nadomestek.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Meni je pa Kris čist kul. Se mi zdi, da je šla ta obsedenost, da more bit zmagovalec nekej "posebnega", že ful predaleč. Adam je sicer ful dober, ampak za moj okus WAY over the top (kot celotna pojava pač). Kris pa ni nič tko zlo posebnega, ampak je tut on zelo dober. Nevem, meni bi blo kul kakorkoli. Sem bla pa res zelo presenečena nad izidom, ker sem bla 110%, da bo zmagal Adam.
Kar se pa Queenov tiče, sem pa že med oddajo prou razmišljala, da bi bil on res super naslednik Freddie-ja (ne nadomestek...Freddie je bil itak the one and only ). Tko da to bi blo res super. Ampak tut če ni res - sem prepričana, da Adam ne bo mel težav s kariero...
Kar se pa Queenov tiče, sem pa že med oddajo prou razmišljala, da bi bil on res super naslednik Freddie-ja (ne nadomestek...Freddie je bil itak the one and only ). Tko da to bi blo res super. Ampak tut če ni res - sem prepričana, da Adam ne bo mel težav s kariero...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sam to so pa glupi američani - razen 5ih mest je cela država kmečka, homofobična (zrd une slikce), versko fanatična... In zato je zmagu Kris - tih, povprečen kristjanski fantek s povprečnim glasom.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
*mala* - Cosmopsiho
Pa a mislte, da je res, da sta Danny in Kris v isti verski skupini (al neki tazga), in da so v bistvu zdej še vsi Danny-evi oboževalci glasoval za Krisa.
Adam bi moral zmagat, definitivno. Kak je zapel v finalu Beth od KISS . Fantastično. Mogoče bo pa ne-zmaga Adamu še bolj pomagala, vsaj ni vezan takoj na določeno založbo in se lohk še mal pogaja
Adam bi moral zmagat, definitivno. Kak je zapel v finalu Beth od KISS . Fantastično. Mogoče bo pa ne-zmaga Adamu še bolj pomagala, vsaj ni vezan takoj na določeno založbo in se lohk še mal pogaja
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sam model ga zmaga
A zdej je al ne? (Sprašujem zaradi istega razloga kot je Jullia_ imela komentar pri drugi temi)
A zdej je al ne? (Sprašujem zaradi istega razloga kot je Jullia_ imela komentar pri drugi temi)
jullia_ napisal/-a:Meni je zdaj malo manj, ker vem, da nimam šans Prej sem jih imela pa ful, vem ja...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
*mala* - Cosmopsiho
No, včeraj je bila v ZDA premiera 9. sezone (2- urna). A boste spremljale tudi to sezono?
Jaz še čakam da mi povleče prvi del.
Ponoči se mi je od pričakovanja sanjalo o Adamu Da sva se družla nekje v Bostonu (ker na FB prebrala, da je bil tam včeraj) in se spomnim da mu čisto navdušeno razlagala, kak mi bil že od začetka zakon, itd... strašljivo v glavnem da se mi sanja o njemu
Aja, a kdo ve zakaj Paule ne bo več? Sicer pomoje bo Ellen super kot sodnica, ker mi Paula šla konkretno na živce občasno.
Jaz še čakam da mi povleče prvi del.
Ponoči se mi je od pričakovanja sanjalo o Adamu Da sva se družla nekje v Bostonu (ker na FB prebrala, da je bil tam včeraj) in se spomnim da mu čisto navdušeno razlagala, kak mi bil že od začetka zakon, itd... strašljivo v glavnem da se mi sanja o njemu
Aja, a kdo ve zakaj Paule ne bo več? Sicer pomoje bo Ellen super kot sodnica, ker mi Paula šla konkretno na živce občasno.
-
*mala* - Cosmopsiho
Kak bedn... No, mislim da bo Ellen več kot super nadomestila njeno mesto. Na avdicijah se bodo pa izmenjavali razni zvezdniki. V prvem delu (v Bostonu) je bla Victoria Beckham.
Sem vesela da American Idol nazaj...pa mam veselje za 5 mescev in pol
Sem vesela da American Idol nazaj...pa mam veselje za 5 mescev in pol
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Wiiiiii... spet bomo gledali
Jaz sem pa ravno včeri prebrala, da je Paula rekla da je povedala da če bo Simon odšel od Idola, da bo tud definitivno ona šla vstran... in da bi naj kao zato šla... Sam nevem zaj, če še je kaj drugega zmes ker Simon letos še bo med sodniki, menda mu drugo leto pogodba poteče pol bo pa itak mel x factor.
Jaz sem pa ravno včeri prebrala, da je Paula rekla da je povedala da če bo Simon odšel od Idola, da bo tud definitivno ona šla vstran... in da bi naj kao zato šla... Sam nevem zaj, če še je kaj drugega zmes ker Simon letos še bo med sodniki, menda mu drugo leto pogodba poteče pol bo pa itak mel x factor.
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov