American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 282 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
- Nina Marie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
men je taylor number one, sledi mu pa chris. od punc mi je p a všeč mandisa- ženska ma tak glas, da me kr na rit vrže! za njo pa kellie- tak cartek od punce. js bi jo mela za kolegico.
Leon
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Nevem ce ste kaj culi ..ampak je novi American Idol tud fuuul popularen..jaz sn s prejsnjim bla cist obsedena..ta je baje tud ful dobr..bomo vidli upam da bo v kratkem tud pr nas..drugac pa se dajo videt posnetki na youtube..
btw. jaz sn navijala na katharine mcphee..pol pa sn sla malo gledat o njej i cula da je postala anoreksicna in je cas za slavo malo prestavla..
btw. jaz sn navijala na katharine mcphee..pol pa sn sla malo gledat o njej i cula da je postala anoreksicna in je cas za slavo malo prestavla..
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
ja včerej je bil že 31 del nove sezone...
...sama jih redno spremljam, k so mi ful dobri pa zanimivi...od tanovih se mi ful dopadejo Blake, Melinda in Jordin...
drugače pa se vse dele sprot dobi na bitemetv ali pa torrentleech ali tvtorrents...
...sama jih redno spremljam, k so mi ful dobri pa zanimivi...od tanovih se mi ful dopadejo Blake, Melinda in Jordin...
drugače pa se vse dele sprot dobi na bitemetv ali pa torrentleech ali tvtorrents...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
- Sae
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
yup melinda ful hudo poje pa tud izgleda prijetna. ampak zadnje epizode me pa jordan ful preseneča. tak da melinda in jordan sta moji favoritki.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Nova sezona se je začela
Par utrinkov:
Men je Simon Cowell res hud
Bejbi, a lohk odprem temo sam o onjemu?
Par utrinkov:
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Tammy_De napisal/-a:
Ma tip je car. Najbolj bedno je ker ga vsi kritizirajo kao kolk je nesramen - ampak če je kera opazla - nesramen je samo do ljudi, ki se ful duvajo kao kolk so hudi, u bistvu pa škripajo ko moje omare. Ampak oni se še kr majo za zvezdniške pevce. Do človeka, ki je skromen in realen, se Simon ne bo nikoli grdo obnašal.
Go Simon!
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
ja no...bi tudi taksnega vzel za zrtev
No, on pac predstavlja enga hudega sodnika, ker ce bi bli vsi tko pocukrani kot Paula Abdul pol American Idol sploh ne bi imel smisla...tak da je kr fajn imeti taksno razporeditev...
A nova sezona je spet? super....to kaj si pa gor dala se pa nic ne vidi
No, on pac predstavlja enga hudega sodnika, ker ce bi bli vsi tko pocukrani kot Paula Abdul pol American Idol sploh ne bi imel smisla...tak da je kr fajn imeti taksno razporeditev...
A nova sezona je spet? super....to kaj si pa gor dala se pa nic ne vidi
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
kako se ne vidi? men vse dela
sej je use iz youtuba - sam napiš american idol audition (enkrat philadelphia, srugič pa dallas)
zdele pa lihkr gledam avdicije iz san diega
sej je use iz youtuba - sam napiš american idol audition (enkrat philadelphia, srugič pa dallas)
zdele pa lihkr gledam avdicije iz san diega
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A nič ne gledate Ameriškega idola?
V torek se je začela 8. sezona.
Najljubša pretekla tekmovalca sta mi pa David Cook in Chris Daughtry.
V torek se je začela 8. sezona.
Najljubša pretekla tekmovalca sta mi pa David Cook in Chris Daughtry.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ 8 sezona? V ZDA? Mal si zgrešila. Ker se je ta teden začela.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 282 prispevkov
• Stran 3 od 19
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov