A tega noben več ne gleda? Ma priznam, tud js si naprej zavrtim mnogoteri nastop, pogledam pa vedno obvezno Phillipa
Eliminacije so od začetka potekale kar zasluženo IMHO, čeprav mi je blo ful škoda da je tako hitro odpeketala Erica Van Pelt, ker mi je bla super, isto ko je ven letel prejšnji teden Colton in zdaj Elise. Čeprav Colton mi vokalno ni bil nek presežek, je imel pa svojevrstno prezenco in način interpretacije, ki mi je bil res všečen. Enako Elise, skoz je bla v sponjih 3h, pa je men bla vedno všeč kar se vokala, nastopa in interpretacije tiče, čeprav so jo žiranti tud dost pokritiziral. Bi prej dala ven Jessico, ki mi je bila sprva všeč, ampak mi je kmalu ratala dolgočasna ker poleg res dobrega glasu ne ponuja nič drastičnega; izbor komadov je za moj okus mlahav in prežvečen, takisto petje, kot da bo pljuče vsak čas ven vrgla. Tako da da so njej dal save mi je blo mim, ampak pričakovano, ker jo obožujejo. Ne vem kaj še vedno dela med top 5 Hollie, ker je že prevečkrat zamočila in ni posebna niti vokalno niti kot interpret. Ta bi mogla it ta teden domov namesto Elise. Skylar mi je dobra, ampak mi njen stil ne dogaja spljoh. Joshua mi je meh, tak da zame še vedno Phillip Phillipsa za AI 2012! Ima svojevrsten in izreden vokal, čuti muziko od glave do pet, je svojevrsten in se ne pusti obračat po vetru in to je to kar mene impresionira, zato upam da se prebije vsaj do finala.