American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Kaka glupača sem pa jaz, da sem uspela pozabit, da itak ljudstvo izbere svojega naj, in ne komisija.... Budalo babje pač. Zato sem nekak sklepala da Scottyju zmaga ni namenjena, ampak konec koncev, če ga ljudtsvo vzljubi, ga valda lahko izglasujejo.
Sem bila pa danes shocked to the bone nad rezultatom glasovanja Kak je lahka eden izmed mojih top 3 na podnu pristal, a ti Američani res nimajo posluha pa stila al kaj....
Sem bila pa danes shocked to the bone nad rezultatom glasovanja Kak je lahka eden izmed mojih top 3 na podnu pristal, a ti Američani res nimajo posluha pa stila al kaj....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Včasih se zgodi, da misliš, da bo nekdo 100% naprej in ne glasuješ zanj, "šparaš" za drugič. In potem več oseb tako misli in potem premalo glasov in šokantna izločitev. Sem prepričana, da naslednji teden ne bo v bottom Zna bit pa še kakšna bolj šokantna izločitev
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^plus to, da je bil prvi na vrsti. Ponavadi kdo je prvi gre hitro v pozabo, zadnji pa najbolj ostane v spominu. Jaz sem bla full šokirana, sem srečna da so ga rešli... me pa že skrbi za drug teden Aja ona slikca mi je bla kul , ki so jo pri Stevenu držali v rokah
Yada, yada, yada...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Makes sense. No, jaz sem vesela da so ga obdržal, ker vedno z veseljem pogledam njegov nastop, medtem ko ene kar preskočim.... Npr. Stefana, ker mi po 15s enostavno ni več zanimiv. Mogoč mi je za kanček bolj ratala všeč Haley s svojim hripavim glasom, sam če bo zdej skoz to izpostavljala, bo ratala dosadna, tak ko Pia s svojim ouououou. Izbor komada mi je bil najbolj všeč od Lauren, ta teden mi je bil celo Paul ful všeč, ko mi je prej bil tudi eden izmed dosadnih.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mislim, da sem se zmotila. ONTD_AI je rekel da bojo 80-ta, sam Jacob je pa tweetal, da bo Elton John week. Bomo vidli...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
*mala* - Cosmopsiho
A je bil samo meni ta teden čist blah?
Sej je Elton John kul, sam pač ni my cup of tea
Haley je bla kul (ter moj naj Eltonov komad), pa Casey mi bil tud všeč & Pia. Ostalo pa...kaj pa vem.
Mislim da bo zajebano dons na izločitvah
Sej je Elton John kul, sam pač ni my cup of tea
Haley je bla kul (ter moj naj Eltonov komad), pa Casey mi bil tud všeč & Pia. Ostalo pa...kaj pa vem.
Mislim da bo zajebano dons na izločitvah
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Blagor tebi, vsaj najljubši komad dobr zapet. Moj njegov naj komad je pa I'm still standing...
(no, razen candle in the wind. ta dva + sorry seems to be the hardest word & your song so pa edini ki jih poznam). Ostalo je bilo pa res blah. Tko kot si rekla - kul model, sam not my cup of tea (sedet za klavirjem in balade pet).
Glede na performanse, bi verjetno izločila Naimo (zanimiva, sam ne zna pet), Stefana (boring), Thio (boring) & Pio (najbolj dolgočasna od vseh skupaj - do zdaj mi ni bil niti en njen komad vsaj približno zanimiv)
Ja zlobna sm, morta iti dva domov, jaz bi pa kar štiri poslala.
(no, razen candle in the wind. ta dva + sorry seems to be the hardest word & your song so pa edini ki jih poznam). Ostalo je bilo pa res blah. Tko kot si rekla - kul model, sam not my cup of tea (sedet za klavirjem in balade pet).
Glede na performanse, bi verjetno izločila Naimo (zanimiva, sam ne zna pet), Stefana (boring), Thio (boring) & Pio (najbolj dolgočasna od vseh skupaj - do zdaj mi ni bil niti en njen komad vsaj približno zanimiv)
Ja zlobna sm, morta iti dva domov, jaz bi pa kar štiri poslala.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Thumbs down: Naima. O groza, tak ko mi je bla všeč na avdicijah, mi je zdaj anti. Če ne zmoreš pet in plesat istočasno, tega ne počni. Pa te njene reggae aranžmaji mi že tudi najedajo, ampak dobro, to je zaradi osebnega glasbenega okusa. Reggae in celotna ''mama afrika'' zadeva mi nikol nista bla pri srcu. Stefano. Dolgčas, dolgčas, dolgčas. Nobene energije, nič posebnega, nič po čemer bi izstopal. Pia - vedno ista, wannabe diva, ki ji vsak teden lahko preštejem vse plombe. Thia je tudi uspela zaplavat v dosadnjaške ne tič ne miš vode, da od nje ni nič.
Mediocre: Paul - nič posebnega, ampak ni moteč. Ni izstopajoč, ampak ima svojo kvalitet. Lauren mi ima dober glas, ampak preveč poslijuje s Shania Twain stilom. Jacob je okej, s tem da meni bolj spaca v cerkveni zbor ali pa 7th Heaven all-around-nice-guy s svojim ogromnim nasmehom, včasih mam filing, ko da ma kakšno bolezen da mu zateguje cel obraz. Casey ta teden ni bil ravno brilijanten, čeprav je eden izmed mojih favoritov, pa vseeno močno močno upam da ostane, ker se strinjam da če si kdo zasluži ''save'', je to on.
Thumbs up: James, my man, dober performans, njegovi aranžamji pa mi res nikol ne najedajo Car je, upam da mu uspe na polno, tudi če ne zmaga. Haley - nadkul, najboljši nastop večera, ful se je razcvetela in pokazala, da je ful unikatna in dobra pevka. Scotty, čeprav ne maram country, maram njega Neki tak grozno simpatičnega je na njem, pa četudi vsak komad obleče v country prizvok, naredi to ful dobro.
Tak, zdaj pa grem gledat eliminacije in če letita ven Casey in/ali James, negam gledat.
Mediocre: Paul - nič posebnega, ampak ni moteč. Ni izstopajoč, ampak ima svojo kvalitet. Lauren mi ima dober glas, ampak preveč poslijuje s Shania Twain stilom. Jacob je okej, s tem da meni bolj spaca v cerkveni zbor ali pa 7th Heaven all-around-nice-guy s svojim ogromnim nasmehom, včasih mam filing, ko da ma kakšno bolezen da mu zateguje cel obraz. Casey ta teden ni bil ravno brilijanten, čeprav je eden izmed mojih favoritov, pa vseeno močno močno upam da ostane, ker se strinjam da če si kdo zasluži ''save'', je to on.
Thumbs up: James, my man, dober performans, njegovi aranžamji pa mi res nikol ne najedajo Car je, upam da mu uspe na polno, tudi če ne zmaga. Haley - nadkul, najboljši nastop večera, ful se je razcvetela in pokazala, da je ful unikatna in dobra pevka. Scotty, čeprav ne maram country, maram njega Neki tak grozno simpatičnega je na njem, pa četudi vsak komad obleče v country prizvok, naredi to ful dobro.
Tak, zdaj pa grem gledat eliminacije in če letita ven Casey in/ali James, negam gledat.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Morala bi gledat sezono z Adamom, mislim da bi ti bil všeč
Itak sem morala zjutraj takoj pogledat, kdo šel ven, ker to čakanje je čist preveč napeto zame
Dodajam: Super duet Scottya in Lauren, ter 3 punc (še posebno Pia je bla super). Mislim da bo Pia presenetla naslednji teden s čim bolj živahnim in vse presenetla Si ne morem pomagat, men je ful simpatična
Kaj majo pa temo za naslednji teden?
Itak sem morala zjutraj takoj pogledat, kdo šel ven, ker to čakanje je čist preveč napeto zame
Dodajam: Super duet Scottya in Lauren, ter 3 punc (še posebno Pia je bla super). Mislim da bo Pia presenetla naslednji teden s čim bolj živahnim in vse presenetla Si ne morem pomagat, men je ful simpatična
Kaj majo pa temo za naslednji teden?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ej priznam, da do nastopa par epizod nazaj v tejle sezoni AI nisem vedela, kdo je ''ta'' Adam spljoh.... khm.... Mogoče pogledam ''njegovo'' sezono kdaj ko bo čas, na primer poleti, ko so nanizanke na pavzi
Drugač pa sem kar zadovoljna z izidom, med bottom 3 bi sicer izbrala nekoga drugega namesto nekoga drugega če že morem (Mislim da je čist jasno, koga bi jaz iz prve ven zbrcala ), pa dobro.... Še gledam naprej Edin kar mi ni pri eliminacijah kul je, da ful premal Stevena kaže (ki ima pa tako hordo fenov vedno v publiki da aj bok.... več ko tekmovalci ).
Naslednji teden bo pa ''Rock and Roll Hall Of Fame'' in spremljal jih bo eden in edini Jeff Beck. Komi čakam!
Drugač pa sem kar zadovoljna z izidom, med bottom 3 bi sicer izbrala nekoga drugega namesto nekoga drugega če že morem (Mislim da je čist jasno, koga bi jaz iz prve ven zbrcala ), pa dobro.... Še gledam naprej Edin kar mi ni pri eliminacijah kul je, da ful premal Stevena kaže (ki ima pa tako hordo fenov vedno v publiki da aj bok.... več ko tekmovalci ).
Naslednji teden bo pa ''Rock and Roll Hall Of Fame'' in spremljal jih bo eden in edini Jeff Beck. Komi čakam!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Rock and Roll? Yaaaaaau!!... to bo pa neki zame can't wait!
Drugače pa sem rečmo, da kar zadovoljna kdo je šel ven... z belo: čeprav bi raje vidla mogoče, da bi Stefano šel ven namesto Thie ker se mi vseeno zdi, če bi izbrala pravo pesem da bi znala več pokazat ker ma nekaj posebnega v svojem glasu, še posebej glede na to kolk je stara... ampak dobro po mojem tud Stefano ne bo dolgo not ostal.
Drugače pa sem rečmo, da kar zadovoljna kdo je šel ven... z belo: čeprav bi raje vidla mogoče, da bi Stefano šel ven namesto Thie ker se mi vseeno zdi, če bi izbrala pravo pesem da bi znala več pokazat ker ma nekaj posebnega v svojem glasu, še posebej glede na to kolk je stara... ampak dobro po mojem tud Stefano ne bo dolgo not ostal.
Yada, yada, yada...
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Mi je bil všeč rock`n`rokk week
Haley - mi je vsakič fajna, zame ma tolk lepo barvo glasu da pomoje kar koli bi zapela bi mi blo lepo.
Drugač pa Scotty in Stefano, ki mi običajo lih nista neki posebno, sta mi oba mel super nastop. Posebi me je Stefano presenetu
Haley - mi je vsakič fajna, zame ma tolk lepo barvo glasu da pomoje kar koli bi zapela bi mi blo lepo.
Drugač pa Scotty in Stefano, ki mi običajo lih nista neki posebno, sta mi oba mel super nastop. Posebi me je Stefano presenetu
-
*mala* - Cosmopsiho
Hitri komentarji ob gledanju hitrih pregledov nastopov vseh:
Jacob- dolgočasen, meni je skoz isto vse
Haley- zelo kul, super 2 tedna
Casey- kul komad, vedno všečen
Lauren- presenetljivo ok
James- super, eden najboljših
Scotty- meni ni bil všeč, pa mi ponavadi je
Pia- meni je bla ful dobra, mislim da ji pašejo taki komadi
Stefano- dolgčas, blah, naj gre ven...
Paul- všeč, kot vedno
Super teden v glavnem
Fantastičen duet Stevena in Carrie na Country nagradah:
Jacob- dolgočasen, meni je skoz isto vse
Haley- zelo kul, super 2 tedna
Casey- kul komad, vedno všečen
Lauren- presenetljivo ok
James- super, eden najboljših
Scotty- meni ni bil všeč, pa mi ponavadi je
Pia- meni je bla ful dobra, mislim da ji pašejo taki komadi
Stefano- dolgčas, blah, naj gre ven...
Paul- všeč, kot vedno
Super teden v glavnem
Fantastičen duet Stevena in Carrie na Country nagradah:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov