American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men je od tipov najboljši James, svetovno poje + mene navdušuje z izborom komadov. Take vokale se nuca zdej ker so vedno bolj redki in tip obvlada. Kul mi je tud Brett, tak sčrkan pjebček deluje sicer, njegova izvedla Light My Fire je bla tud vsake hvale vredna. Zanimiv mi je tud Scotty, ker je enostavno drugačen, glede na to da men country res ni pri srcu, mi je on presenetljivo zanimiv. Ful si ga predstavljam pet Mama Said od Metallice. Faca mi je tud Casey, mene ful spominja na Setha Rogena en mal, ful je mel dober nastop.
Ne prenesem pa Clinta - taka antipatična pojava, ko William Hung z očali, Jordana - prepoln sam sebe, plus da je zafušal konkretno, Robbie mi zgleda ko židovski Rusty Cartwright in je pozabljiv, Jacob ma ful dober glas, ampak not my style, Jovany pa Stefano sta navadna in pozabljiva.
Od punc mi je najboljša Naima, ker izstopa in ma ful hud jazzovski glas. Ona ko je bla prva in njenega imena ne znam črkovat (Te-Tyshia al neki) se mi zdi da je parkrat svetovno zafušala, všeč sta mi bli še obe Laurenki pa Thia Megia (res ma dobro ime). Ostale sem kar nekot pozabla, sem se pa v večini primerov strinjala kr s Stevenom in njegovimi komentarji
Ko sem gledala avdicije so se mi zdel skor vsi ful navadni oziroma povprečni, večina jih stavi na svoj ''ououuuuuuuouuuuu I'm blaaaaaaaack yea yeaaaaaaaaaaa ou'' glas, kar men sploh ne pali, svet ne nuca 500 Christin Aguiler, Whitneyk pa Celink Dionk. Glih zato sta mi James pa Naima ostala najbolj v spominu in sta mi res oba super, ker padeta izvenm vseh okvirjev tega ouou-anja, dober izbor pesmi, super performans in gate trgajoči vokali brez napak.
Ne prenesem pa Clinta - taka antipatična pojava, ko William Hung z očali, Jordana - prepoln sam sebe, plus da je zafušal konkretno, Robbie mi zgleda ko židovski Rusty Cartwright in je pozabljiv, Jacob ma ful dober glas, ampak not my style, Jovany pa Stefano sta navadna in pozabljiva.
Od punc mi je najboljša Naima, ker izstopa in ma ful hud jazzovski glas. Ona ko je bla prva in njenega imena ne znam črkovat (Te-Tyshia al neki) se mi zdi da je parkrat svetovno zafušala, všeč sta mi bli še obe Laurenki pa Thia Megia (res ma dobro ime). Ostale sem kar nekot pozabla, sem se pa v večini primerov strinjala kr s Stevenom in njegovimi komentarji
Ko sem gledala avdicije so se mi zdel skor vsi ful navadni oziroma povprečni, večina jih stavi na svoj ''ououuuuuuuouuuuu I'm blaaaaaaaack yea yeaaaaaaaaaaa ou'' glas, kar men sploh ne pali, svet ne nuca 500 Christin Aguiler, Whitneyk pa Celink Dionk. Glih zato sta mi James pa Naima ostala najbolj v spominu in sta mi res oba super, ker padeta izvenm vseh okvirjev tega ouou-anja, dober izbor pesmi, super performans in gate trgajoči vokali brez napak.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mene pa Jacob sploh ne gane
Top: Casey, Paul, James, Pia, Scotty.
Paul ima tak glas, da se mi kar koža naježi, plus je blazno simpatičen.
James mi ima všečen glas in dober izbor pesmi.
Pia je edina punca, ki mi sploh všeč, simpatična mi je.
Casey je faca
Scotty je pa itak en cukr
Top: Casey, Paul, James, Pia, Scotty.
Paul ima tak glas, da se mi kar koža naježi, plus je blazno simpatičen.
James mi ima všečen glas in dober izbor pesmi.
Pia je edina punca, ki mi sploh všeč, simpatična mi je.
Casey je faca
Scotty je pa itak en cukr
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Casey je vceraj zgresil z izbiro komada, totalno antipaticen nastop. Prav tako Paul, njegov glas je bil grozen. Ceprav so bili sodniki nad obema navduseni (ne vem zakaj?). Moja favorita sta se vedno Jacob in Stefano. Stefanov nastop je bil vceraj najboljsi med vsemi. Med puncami izstopata Pia in Thia, samo mal bol zanimive komade bi lahko zaceli zbirat. Ostali so tko-tko. Scotty je simpaticen, ampak ze malo dolgocasen s countryjem; ne pokaze nic novega.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Pesem ni slaba, pa tudi on je dober pevec, ampak njegov nastop je bil slab. Kaksna druga pesem bi bila veliko bolj primerna za njegov glas.
Karen je sla ven, kar sem tudi pricakovala. Prevec je dolgocasna s pocasnimi pesmimi in folku se tega ne da vsak teden poslusat.
Karen je sla ven, kar sem tudi pricakovala. Prevec je dolgocasna s pocasnimi pesmimi in folku se tega ne da vsak teden poslusat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Meni sta top Casey in James. Naima me je uspela ful razočarat, prvo že z izbiro Umbrelle, ki jo je sicer ful dobro speljala v smislu adaptacije (čeprav to je delo producetov), ampak se moram strinjat z Randyjem, faljenje not je pomembno in pokvari še tako dober nastop. Enako z What Love's Got To Do With It, se mi je zdelo kot da nima kontrole nad svojim glasom, kar mi je ful žal, ker ma dober jazz glas, ampak se je preveč usmerla v pop/r'n'b kinda style, kar ji ne paše in ne zna izvest. Od punc so mi ostale vse totalno povprečne, Lauren ga vleče preveč na country, Pia ima močan glas, ampak meni osebno močan glas ne doprinese nič, dokler ne pokaže vsestranskosti, ki je Pia za moje pojme nima. Thia mi tud ni več zanimiva, Haley mi nikol ni bila, takisto Karen. Stefano je tak povprečnež, enako kot Pia, saj ima glas, ampak je dolgočasen in pozabljiv. Jacob je za gospele in tudi njemu uspe tu in tam lepo zafušat, zalavfa se šele ko začne s polnim šusom - enako, močan glas, slaba kontrola. Paul mi je kar okej, ampak vse prej kot ekstravagantno odličen, Scotty je simpatičen, odličen pevec, ampak mu zmaga IMHO ni namenjena ker dandanes bo takega country pevca težko tržit. Casey in James sta mi pa oba top of the top, ker imata odlične vokale, ki jih popolnoma kontrolirata, dobre nastope in predvsem všečno izbiro komadov.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Se pridružujem tej prošnji. Vsaj tisti dan po predvajanju v ZDA, da se malce "skriva", da imamo punce čas pogledat del. Ne pa da že zjutraj (ko še mislim, da komentarji nastopov) izvem kdo izpade
So mi imel pa dober nastop Born this way/ Born to be wild tekmovalci v živo.
Sicer pa, če kje na svetu lahko uspe country pevec, je to v ZDA Res da ne bo svetovno znan, ampak zna bit pa prekleto uspešen tam (kot Carrie, katero se pri nas praktično ne sliši).
So mi imel pa dober nastop Born this way/ Born to be wild tekmovalci v živo.
Sicer pa, če kje na svetu lahko uspe country pevec, je to v ZDA Res da ne bo svetovno znan, ampak zna bit pa prekleto uspešen tam (kot Carrie, katero se pri nas praktično ne sliši).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Seveda lahko postane Scotty uspešen, ampak to ni enako, kot da se ga tržit. Carrie se je konec koncev izkazala kot vokalistka, ki lahko kamot zajadra tudi v druge vode (pop, rock), medtem ko je Scotty bolj specifičen. Je pa res da če zmaga ali ne, je dost unikaten, da si lahka zgradi izjemno kariero, kar mu tudi privoščim. Enako kot Caseyju in Jamesu, glih iz tega razloga ker obožujem vokaliste, katerih moč glasu ni njihova edina kvaliteta.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je na splošno kul sezona, ker lani mi je bil polom od poloma (popolnoma noben mi ni bil všeč). Letos so fantje izredno zanimivi, manjka mi le kakšna rokerka (ala Allison Iraheta), ker so mi letošnje punce na smrt dolgočasne.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Gremo tole sezono narest malo bolj zanimivo? Vsak naj pove svojega favorite, pa po koncu sezone naredimo mini cosmo miting, in plačamo pijačo tistmu, katerega favorit zmaga?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
*mala* - Cosmopsiho
Da najprej pogledam današnji del Sicer pa res težko napovem zmagovalca. Mogoče James, kaj pa vem.
Dialidol napoveduje šokantne rezultate
Dialidol napoveduje šokantne rezultate
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov