American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Joj...jst sm tut čist notr padu
najbolj smešn je bil res "crazy" Dave!! Ta dec je men čist psiho!! 

- Green_freaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2006
- Kraj: Dolenjska
Ancica napisal/-a:Slučajno kera gleda?? Jaz sem po moje čist zasvojena s takimi izbiranji pevcev
Men osebno se zdi...KOt d bi blo vse skupi zaigrano

- Sae
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
ja American Idol sm gledala k je bla tekoča sezona, res se lahk zravn nasmejiš. kdaj ga tud zj na tv3 pogledam. je pa sivček zmagal pomoje zaradi njegove unikatnosti.
drugač pa priporočam tud Australian Idol, k zj poteka. sicer jih je zj sam še 5 ostal. sam je pa meni osebno še boljši kot American Idol, ko se navadiš druge žirije pa dveh napovedovalcev. se ga pa lahk pomoje sam dol z neta potegne. na tv Australian Idol na žalost nism zasledila.
drugač pa priporočam tud Australian Idol, k zj poteka. sicer jih je zj sam še 5 ostal. sam je pa meni osebno še boljši kot American Idol, ko se navadiš druge žirije pa dveh napovedovalcev. se ga pa lahk pomoje sam dol z neta potegne. na tv Australian Idol na žalost nism zasledila.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Simon je car
Že sam zarad njega pogledam kdaj oddajo 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men je pa tole tolk bedna oddaja, ker so una komisija tko nesramni in men to res ni kul. res se prav na vsakega spravijo, kot da so oni perfect 

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Jemina, ne gre za to, da so oni perfect, gre za to, da oni obvladajo glasbeno industrijo. Simon Cowell npr. (sm govorila s človekom, ki ga pozna), je glasbeni producent, ful velka živina v mnogih svetovno znanih glasbenih založbah, delal je z veliko uspešnimi bendi in sori, človek točno ve, kako in kaj. Svet glasbe je žal konkurenčen in krut, Simon samo realno pove kako in kaj. U bistvu jih pripravi na to, kaj vse bojo morali poslušati, če se bodo podali v ta svet. Žal tako kot v modnem svetu bodo slišali več žaljivk in slabih stvari kot lepih. Kruto ampak tako je.
-
cunimuni - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
Melissa McGhee
http://www.americanidol.com/contestants ... sa_mcghee/
http://www.americanidol.com/contestants ... sa_mcghee/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov