American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mene pa že ves čas moti, da praktično ne poznamo določenih tekmovalcev. In seveda so potem poznani v prednosti. Morali bi vsaj na spletu objaviti vse njihove nastope.
Kateri so vam najljubši?
Meni: Tyler Grady (končno ga danes malce pokazalo ), Casey James, Crystal Bowersox (zihr koga narobe napisala). Verjetno so mi všeč tudi zaradi zvrsti glasbe. Me pa zna še kdo presenetit (kak Andrew, Tim Urban, Lily Scott).
Komi čakam live odaje
Kateri so vam najljubši?
Meni: Tyler Grady (končno ga danes malce pokazalo ), Casey James, Crystal Bowersox (zihr koga narobe napisala). Verjetno so mi všeč tudi zaradi zvrsti glasbe. Me pa zna še kdo presenetit (kak Andrew, Tim Urban, Lily Scott).
Komi čakam live odaje
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja, res niso pokazali od vseh nastopov.
Meni jih je ful všeč pa še eni so tok simpatični: Andrew Garcia, Didi Benami, Janell Wheller, Tim Urban...
Ja, Tyler je tak malo odštekan in simpatičen, edino Casey se mi zdi čisto preveč zadržan. No, sej se bo pomoje še sprostil. Kaj so dobro Karo hecali, ko sta se objela s Caseyem in je dvignila nogo....
Meni jih je ful všeč pa še eni so tok simpatični: Andrew Garcia, Didi Benami, Janell Wheller, Tim Urban...
Ja, Tyler je tak malo odštekan in simpatičen, edino Casey se mi zdi čisto preveč zadržan. No, sej se bo pomoje še sprostil. Kaj so dobro Karo hecali, ko sta se objela s Caseyem in je dvignila nogo....
-
*mala* - Cosmopsiho
No, pa imamo samo še 20 tekmovalcev.
Ne morem verjet da je šel Tyler domov
Všeč sta mi pa trenutno najbolj Crystal & Casey. Pa Lee mi je simpatičen.
Škoda ker ni letos tak sistem kot lani, da bi dali parim izpadlim še eno priložnost, da gredo naprej.
Ne morem verjet da je šel Tyler domov
Všeč sta mi pa trenutno najbolj Crystal & Casey. Pa Lee mi je simpatičen.
Škoda ker ni letos tak sistem kot lani, da bi dali parim izpadlim še eno priložnost, da gredo naprej.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Pa jih je samo še 12.
Kdo mislite, da boš šel danes ven?
Moja najljubša sta Crystal in Lee. Zame sta res top.
Kdo mislite, da boš šel danes ven?
Moja najljubša sta Crystal in Lee. Zame sta res top.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men sta pa Crystal pa Shioban nekako do zdej najbolj...
najhujši sta mi pa Katie pa Didi. Didi za moje pojme sploh ni za ta biznis. Deluje kot živčna razvalina na dveh nogah in kot da se bo vsak čas zlomila.
Kesha je mela katastrofalen nastop, mela sm višja pričakovanja zanjo...
najhujši sta mi pa Katie pa Didi. Didi za moje pojme sploh ni za ta biznis. Deluje kot živčna razvalina na dveh nogah in kot da se bo vsak čas zlomila.
Kesha je mela katastrofalen nastop, mela sm višja pričakovanja zanjo...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
No men jih ma pa kar enih par dobre glasove, take mal bolj posebne. Ampak to sam, če glasovno gledam ne nastope.
Kar se nastopov tiče, do zdaj mi je nekak najboljša Shioban (ker zmeraj preseneti, bomo pa vidli če še bo mela v prihodnosti kaj več za pokazat) pa tud Crystal je fajn (čeprav nič kaj ekstra posebnega). Od fantov pa Lee (full dober glas, sam nastopi so pač povprečni, čakam še zmeraj na kak wow! efekt) pa tud Casey je kar fajn.
Komaj čakam pa, da gre Tim Urban ven, ker toti mi gre pa že pošteno na živce pa njegov nasmeh, ki zgleda grozno prisiljen. Niti pet ne zna oz. pač nič posebnega, ampak po mojem ga majo najstnice zlo rade
Kar se nastopov tiče, do zdaj mi je nekak najboljša Shioban (ker zmeraj preseneti, bomo pa vidli če še bo mela v prihodnosti kaj več za pokazat) pa tud Crystal je fajn (čeprav nič kaj ekstra posebnega). Od fantov pa Lee (full dober glas, sam nastopi so pač povprečni, čakam še zmeraj na kak wow! efekt) pa tud Casey je kar fajn.
Komaj čakam pa, da gre Tim Urban ven, ker toti mi gre pa že pošteno na živce pa njegov nasmeh, ki zgleda grozno prisiljen. Niti pet ne zna oz. pač nič posebnega, ampak po mojem ga majo najstnice zlo rade
Yada, yada, yada...
-
Tammy_De - Cosmofrik
kmh... khm... khm... (sam mal sm prehlajena, nč tazga )
In, je kdo gledu to zadnjo epizodo?
"It was a night dedicated 2 the music of an American giant, a swaggering, pompadoured rule-breaker whose sexualized performances shocked a nation. Also, it was Elvis night."
In, je kdo gledu to zadnjo epizodo?
"It was a night dedicated 2 the music of an American giant, a swaggering, pompadoured rule-breaker whose sexualized performances shocked a nation. Also, it was Elvis night."
-
*mala* - Cosmopsiho
"My tongue is not nearly as talented as yours" Sem skor padla s stola.
Sicer je bil pa Adam super mentor in komaj čakam na današnji nastop
Moja najljubša ostajata Crystal in Lee.
A Idol gives back je že naslednji teden? Sicer bo pa grozno dons/jutr vidt odhod dveh
Sicer je bil pa Adam super mentor in komaj čakam na današnji nastop
Moja najljubša ostajata Crystal in Lee.
A Idol gives back je že naslednji teden? Sicer bo pa grozno dons/jutr vidt odhod dveh
-
Tammy_De - Cosmofrik
Ja, nasledn tedn je že.
Men je bil tut uibr dober mentor pa mislim, da sm zjutri, ko sm to gledla, zbudla sosede s svojim smejanjem po Ryanovi pripombi (in pa Adamovem pogledu takoj za tem)
Jst bi tvojemu duetu dodala še Shioban. Ne vem, ma en tak specifičen ton glasu, ki mi je po eni strani zelo neprijeten, po drugi me pa privlač, da bi še poslušala. Tak čudn občutek vglavnem.
Men je bil tut uibr dober mentor pa mislim, da sm zjutri, ko sm to gledla, zbudla sosede s svojim smejanjem po Ryanovi pripombi (in pa Adamovem pogledu takoj za tem)
Jst bi tvojemu duetu dodala še Shioban. Ne vem, ma en tak specifičen ton glasu, ki mi je po eni strani zelo neprijeten, po drugi me pa privlač, da bi še poslušala. Tak čudn občutek vglavnem.
Zadnjič spremenil Tammy_De, dne 14. Apr. 2010 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
Jp, neprecenljivo
Kdo misliš da gre ven? Andrew skoraj gotovo. Drugega pa težko določim, ker so bili včeraj nekateri presenetljivo solidni (npr. Tim, za katerega sm mislna da bo že pred tedni šel domov). Bomo vidl.
Kdo misliš da gre ven? Andrew skoraj gotovo. Drugega pa težko določim, ker so bili včeraj nekateri presenetljivo solidni (npr. Tim, za katerega sm mislna da bo že pred tedni šel domov). Bomo vidl.
-
Tammy_De - Cosmofrik
Ja Andrew je bil tut men najslabši, pa Casey mi je bil dolgočasn.
Se pa tudi meni zdi, da so bli vsi ostali nekako solidni (se vid kdo jim je pomagal )
Se pa tudi meni zdi, da so bli vsi ostali nekako solidni (se vid kdo jim je pomagal )
-
*mala* - Cosmopsiho
Ne ne, Casey naj kar ostane- ni ravno neprijeten za oči (čeprav mu včasih take kodre naredijo, da je kot punčka)
Sej Shioban mi je tud kul, samo sta mi Crystal in Lee res top.
Še moj fant (ki nikol ne spremlja AI in sem mu vedno "na silo" kazala nastope) je čist nor na Crystal (enkrat za spremembo sam prosi, če lahko pokažem nastop ).
Sej Shioban mi je tud kul, samo sta mi Crystal in Lee res top.
Še moj fant (ki nikol ne spremlja AI in sem mu vedno "na silo" kazala nastope) je čist nor na Crystal (enkrat za spremembo sam prosi, če lahko pokažem nastop ).
-
Tammy_De - Cosmofrik
Ja, Crystal je top. Casey je luštn, nekako me spominja na Sawyerja iz Losta, sam s to razliko, da ma Sawyer karakter, Casey me pa še ni tok not prtegnu.
Kara mi gre toook na živce... arrrgghh. Ellen je pa zmagala s svojo horny pripombo Komi čakam današnji WWFM.
Kara mi gre toook na živce... arrrgghh. Ellen je pa zmagala s svojo horny pripombo Komi čakam današnji WWFM.
-
Tammy_De - Cosmofrik
hahaha... že vidm folk, k se pritožuje na "talented tongue" pripombo, da to ni "family friendly" in da neb smelo bit na nacionalni tv.
P**** so te američani pr*******
Tole mu je prvi nastop "live" v ameriki po "incidentu" (vsi intervjuji pa nastopi po AMA so pre-recorded), prov smil se mi fant.
P**** so te američani pr*******
Tole mu je prvi nastop "live" v ameriki po "incidentu" (vsi intervjuji pa nastopi po AMA so pre-recorded), prov smil se mi fant.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov