American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
bi ga gledala, če bi lah kje. Drgač sm pa DSDS skoz gledala.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Ancica kje si pa to dol meces?
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ja, zdaj so baje neke pi*darije z Paulo Abdul in onim mladcem, ki je ven padel.. saj, dvojna merila.. Ko je baba starejsa.. , ko pa je ded.. pa eh navadno..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- pivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
u ja, jst tud to gledam-ful hudo
teli americani majo vsaj jajca povedat tud ksno bol pikro izjavo...ne pa nasi slovencki...pa tud men je simon 1A,njegove izjave pa mimika ...sicr je mal bedno k itak ze vemo kdo je zmagovalec,ampak useen...najbol je blo pa spolh na zacetku na avdicijah,k je tricetrt folka na polno fusal
sej zdej pa ze potekajo avdicije za novo sezono...komi cakam
teli americani majo vsaj jajca povedat tud ksno bol pikro izjavo...ne pa nasi slovencki...pa tud men je simon 1A,njegove izjave pa mimika ...sicr je mal bedno k itak ze vemo kdo je zmagovalec,ampak useen...najbol je blo pa spolh na zacetku na avdicijah,k je tricetrt folka na polno fusal
sej zdej pa ze potekajo avdicije za novo sezono...komi cakam
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
V tej sezoni ki je zdaj po TV3 naj bi zmagal tisti stari tip-ki je že čisto siv. Ko mu je Simon rekel da zgleda kot oče katerega od kandidatov.
No, tako piše na internetu sam osebno mi njegov glas ni preveč poseben-je marsikdo veliko boljši
No, tako piše na internetu sam osebno mi njegov glas ni preveč poseben-je marsikdo veliko boljši
Angels fall first...
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Se mi zdi, da tale tipo, ki bo zmagu, v resnici sploh ni tok star kokr zgleda - je tam nekje okrog 30.
Joooj, kok sem vam fovš, ki mate TV3 ... jaz pa tega ne morem gledat So mi fajn teli idoli, ker dejansko naredijo šov in se ne prestopajo samo na dveh nogah (beri: Bitka talentov )
Joooj, kok sem vam fovš, ki mate TV3 ... jaz pa tega ne morem gledat So mi fajn teli idoli, ker dejansko naredijo šov in se ne prestopajo samo na dveh nogah (beri: Bitka talentov )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov