American Idol

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 18. Feb. 2012 1:23

Ja un s klobukom tud meni ni prevec simpaticen (country pac - upam, da nam bodo letos vsaj malo prizanesli z njim :)), ampak z Jermainom sta imela meni enega boljsih nastopov in zelo lepo pesem sta zapela.

Phila si jaz razen po imenu nisem zapomnila, mi je bila pa kul njegova skupina (za Jairona mi je zal, da so ga drugi dan domov poslali).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 18. Feb. 2012 11:50

Men gre tud klobučar rahlo na jetra, obnaša se kot ena diva na momente, vokalno pa mi ni nič posebnega. Se pa strinjam glede dueta z Jermainom, Jermaine mi je tud dost kul. Res me firbca kirih bo unih 12, letos bo spet napeto tole gledat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 02. Mar. 2012 20:14

Jaz sem še vedno team Phillip Phillips all the way ;D :love:, ima konkreten vokal, lepo barvo glasu, odlično ga obvlada, poleg tega je artiste od glave do pet in kar je meni ogromen plus, izbira si odlične komade za preformat. Priznam da dam dost na to, kir komad si izberejo tekmovalci in Phillip si izbere same take meni osebno fenomenalne pa edini je, ko naredi res izvirno interpretacijo. IMHO je bila njegova verzija In The Air Tongiht fenomenalna, sicer je pa že komad sam za sebe taka klasika da ga je nemogoče naredit boljšega, ampak Randy je s svojim komentarjem tu v temo brcu in to like ful.

Vesela sem da je wild card dobla Erika Van Pelt, pogrešala bom Jen Hirsch pa Reeda, ker mi je bil na svoj čudaški način všeč. Od punc so mi dobre Jessica, Elise pa Skylar, čeprav Skylar mi ma osebno nevšečen stil, ampak njen zadnji performans je bil bp. Pa za Jermaina mi je tud kul, da je dobil še eno šanso in celo prišu med top 10. Kul mi je še Colton, ampak ne tolk vokalno, kot pa po stilu ki ga fura. Heejun in njegovi Angles so bli katastrofalni, njega res ne bi dala med top 10. Ostali so mi pa instant pozabljivi.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 200
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 07. Mar. 2012 11:39

Tega Phillipsa sem že tolikokrat zavrtela, da me je lahk sram... :hearts: :freude:

Kar se tiče pa ostalih, mi Heejun ni nek presežek, Deandre mi je pa tak antipatičen - pa ne vem ali mogoče samo zaradi izbora pesmi na polfinalu al zaradi tistega njegovega neprestanega mahanja z lasmi....brbrbbb, sploh ga ne morem poslušat.
Od punc mi Erica in Elise trenutno najbolj izstopata. Škoda za Jen, ona mi ima prav tako fajno čutnost zraven ko poje....
Komaj čakam naslednjo oddajo!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 29. Apr. 2012 9:59

A tega noben več ne gleda? Ma priznam, tud js si naprej zavrtim mnogoteri nastop, pogledam pa vedno obvezno Phillipa :twisted:

Eliminacije so od začetka potekale kar zasluženo IMHO, čeprav mi je blo ful škoda da je tako hitro odpeketala Erica Van Pelt, ker mi je bla super, isto ko je ven letel prejšnji teden Colton in zdaj Elise. Čeprav Colton mi vokalno ni bil nek presežek, je imel pa svojevrstno prezenco in način interpretacije, ki mi je bil res všečen. Enako Elise, skoz je bla v sponjih 3h, pa je men bla vedno všeč kar se vokala, nastopa in interpretacije tiče, čeprav so jo žiranti tud dost pokritiziral. Bi prej dala ven Jessico, ki mi je bila sprva všeč, ampak mi je kmalu ratala dolgočasna ker poleg res dobrega glasu ne ponuja nič drastičnega; izbor komadov je za moj okus mlahav in prežvečen, takisto petje, kot da bo pljuče vsak čas ven vrgla. Tako da da so njej dal save mi je blo mim, ampak pričakovano, ker jo obožujejo. Ne vem kaj še vedno dela med top 5 Hollie, ker je že prevečkrat zamočila in ni posebna niti vokalno niti kot interpret. Ta bi mogla it ta teden domov namesto Elise. Skylar mi je dobra, ampak mi njen stil ne dogaja spljoh. Joshua mi je meh, tak da zame še vedno Phillip Phillipsa za AI 2012! Ima svojevrsten in izreden vokal, čuti muziko od glave do pet, je svojevrsten in se ne pusti obračat po vetru in to je to kar mene impresionira, zato upam da se prebije vsaj do finala.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2628
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 29. Apr. 2012 14:42

Oh gosh! Jaz skoraj vse zvrtim naprej ampak Philipa zmeraj pogledam! :D Upam, da zmaga res. Ostali so mi dolgcajt... še posebej Hollie. Žal mi je za Elise ker mi je všeč tisti njen rasp v glasu pa tud dobre muzike si je izbirala - predvsem na zvrst mislim (ampak žal bolj slabo poznane). Za Coltona se pa tud strinjam s Tearjerker. Če ne bo Philip v finalu pol nvm kaj naj rečem, da so američani dosadni. :D Že lani so bli bzw.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Apr. 2012 14:53

Ja, se kar podpišem pod vaju. Moji TOP 3 so bli- Philip, Colton, Elise.
In samo še 1 mi je ostal :?
Jessica mi sploh ni všeč, ima kul glas, ampak ta stil glasbe mi ne potegne, niti taki vokali niso v mojih playlistah.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 23. Maj. 2012 19:56

No pa smo pr konc.... Itak ne rabim poudarjat da totalno 131% podpiram Phillipa in da upam da bojo people of the USA glasoval zanj.... Pa kr mi ni jasno kako je lahko ta dolgočasna Jessica prilezla do finala, jaz bi najraje gledala finale Phillip vs. Elise, ker bi obema privošla zmago. No, Phillipu enmičken bolj.

Dodatek dan za tem: yeeeeeessssss!!!!!!!!!! :twisted:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2628
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 08. Mar. 2013 19:25

Gleda katera novo sezono?

Že lani mi je blo vse skupaj bolj bogo letos mi je pa prava katastrofa in bom najbrž kar nehala gledat. Vse mi je bad od tekmovalcev do izbire pesmi (da ne omenjam, da so prav vsi balade prepevali in sem skor zaspala zraven.) Škoda. :/

Talente in Voice sem že nehala gledat, zdaj tole, počasi še bom x factor. Možno, da sem postala preveč zahtevna in bo res boljše da ne spremljam več takih šov-ov. :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 10. Mar. 2013 12:03

Ne. Jaz že ko sem zvedela da Tylerja ne bo sem bla odločena da me ne zanima. Pogledala sem si prve tri dele, pa še to bolj tak tak (da sm še brala vmes) in to šopirjenje Carey vs. Minaj je podn od podna, kar sem vidla od tekmovalcev pa tudi. Samo ono ou ou ou yea yea stokanje, prežvečeno do amena. Edino pužo, ki mi je bla zanimiva je Careyka zavrnala ker pač ni pop. Ja halo. Pa un heavy metal bajsi mi je bil všeč, ampak ne do te mere da bi še kaj več pogledala. :flop: :flop: :flop:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 10. Mar. 2013 12:12

Jz to celo gledam zdj spet in...hja no, res mogoče letos niso neki ultra vokali, osebno sta mi fav una temnopolta deklca, k je od Whitney Houston pela (res ma nor rnb vokal ta dečva) in un mali "albin" hipster deček (k nima lih nekega glorious vokala, ampak je mal poseben - in a good way). Mi je pa po eni strani to tud bedno, da spuščajo naprej krene šupke, k dejansko niso dobri vokalisti (kokr una k je pela the circle of life- jz bi jo vrgla ven že takrat, ko je "bobnala"), ampak so pač samo zanimivi.
Aja zmagala bo pa itak una, k je takrat nastopila z lastnim komadom za klavirjem :) why? Dokaj dobro poje, poje svoje, celo dobre, komade, bela je in lepa je.
It was forever..but it didnt last long..
klopar
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 5. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a klopar » 10. Mar. 2013 14:53

Zagotovo Philip :D . Supr je :)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov