American Idol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 282 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sam na to sm čist pozabla, tenks. A lani je blo kej takega watch-worthly v finalu?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na Wikipedii so pod sezono 9 napisani vsi nastopi pod Results night performances ---> Group songs
Meni je bil kul Casey James feat. Bret Michaels: "Every Rose Has Its Thorn" (zaradi Brenta) in finalni z Joe Cockerjem.
Seveda nič ne prekaša Adama + KISS in Queen
Očitno še linka ne znam več dat
Meni je bil kul Casey James feat. Bret Michaels: "Every Rose Has Its Thorn" (zaradi Brenta) in finalni z Joe Cockerjem.
Seveda nič ne prekaša Adama + KISS in Queen
Očitno še linka ne znam več dat
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Sem pričakovala, da bo tak finale čeprav sem mela še vseeno upanje da bo Haley uspelo prit naprej. Upam, da Scotty zmaga čeprav mi noben ni kaj preveč in mi bo po mojem dolgočasen finale. Že zdaj sem naprej vrtela in gledala sam nastope od Haley ker pri Lauren sem skoraj zaspala zraven. Upam, da bo vsaj drugo dogajanje pestro v finalu da bom ga vsaj zdržala do konca pogledat
Yada, yada, yada...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
A niso ponavadi ble finale in v finalah takoj rezultati? Ker včeraj so sam odpeli, dans pa bodo rezultati? Al je blo zmeraj tak? Oddajo sem gledala sam kakih 5, 10 min oz. tolko, da sem videla kak singel mata ostalo sem pa kr naprej prevrtela ker mi je blo res dolgočasno.
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kak mi imata Pia in Karen čist bombshell postavo
Super nastop Jamesa. Pa punce so mi ble fajn z Beyonce, pa Haley.
Casey mi je pa noro zabaven
Pa "Spiderman" nastop je bil kul. Oh, Bono & The Edge. Pa Steven seveda (edino glasa mu je malce zmanjkovalo).
Sicer pa popolno napačna finalista, sam sem pa pričakovala že precej tednov nazaj.
Obožujem finalne dele Kako lepo je blo vidt spet vse.
Wow, Lady Gaga so dovolil tak nastop? Pa kak je Carrie U. shujšala. Pa Jennifer je bla huda z Marcom (sicer njegov nastop dolgočasen), edino napačen outfit za večer (bi jo v kakšno rdečo dala).
Pričakovan zmagovalec seveda.
Ok, sem končala
Super nastop Jamesa. Pa punce so mi ble fajn z Beyonce, pa Haley.
Casey mi je pa noro zabaven
Pa "Spiderman" nastop je bil kul. Oh, Bono & The Edge. Pa Steven seveda (edino glasa mu je malce zmanjkovalo).
Sicer pa popolno napačna finalista, sam sem pa pričakovala že precej tednov nazaj.
Obožujem finalne dele Kako lepo je blo vidt spet vse.
Wow, Lady Gaga so dovolil tak nastop? Pa kak je Carrie U. shujšala. Pa Jennifer je bla huda z Marcom (sicer njegov nastop dolgočasen), edino napačen outfit za večer (bi jo v kakšno rdečo dala).
Pričakovan zmagovalec seveda.
Ok, sem končala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Gleda kdo novo sezono? Začetki so najbolj zabavni, ker so še kaki fušajoči zraven, pa odpiljen friki, pa folk ki pi.zdi pa joka.... Amusing v glavnem Najboljši do zdaj mi je pa Phillip Phillips, sploh njegova izvedba Thrillerja je bla osom.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men je letos bolje kot lani, se mi zdi da so ful bolši talenti. Phil Phillips mi je itak naj, od žensk pa Erika Van Pelt pa Jen Kirsch. Te sem si uspela zapomnit, ker so mi bli kul. Aja pa še onega sam sem pozabla kak mu je ime, ko ni smel pet a capella pol je pa zažigu na bobnih & vokalih.
Prvi neprebran prispevek • 282 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov