American Idol

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 24. Mar. 2011 18:07

Ok, ti maš James-a, bom jaz vzela Jacoba :) (čeprav močno dvomim da bo zmagal)

Ne razumem, zakaj tak wow glede Pie, ker ne glede na glas, je ženska meni neverjetno dolgočasna s svojimi baladami.

Nekako imam občutek, za top 5, da bojo James, Casey, Jacob, Scotty pa Paul.

Ne vem tudi, zakaj wow glede Stefana, ker mi nima nobene moči v glasu (al je pa samo tako posneto?)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Mar. 2011 18:14

Malce optimističnih top 5 :D Bi pa tudi meni ustrezal tak :)

Stefano mi je antipatičen, pa tudi glas mi nima dober. Pia mi je pa kul- res malce dolgočasna, ampak odpoje pa dobr.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 24. Mar. 2011 19:54

My boy Jacob did it again! :D Brez dvoma najboljsi nastop vcerajsnjega vecera. V kar tudi nisem dvomla, ker mu je navsezadnje Motown pisan na kozo (oz. na glas :)).
Paul je izbral najboljsi komad - eden izmed mojih all-time najljubsih, ampak ful ni pasal njegov glas zraven. Cist prevec hrescec, mi je ga bilo kar tezko poslusat. Paul mi je sicer ful simpaticen fant, ampak njegov glas mi nekak ni.

Uf, se ne morem cisto strinjati s temi napovedmi Dialidola. Scotty je dober, ampak ze prevec dolgocasen s countryjem. Tud vceraj je njegov komad zvenel prevec country. Sej zdej je folk navdusen nad njegovim glasom, ampak se sigurno ne bo mogel trzit tako dobro kot kdo drug, ker countryja pac noben ne poslusa.
Se strinjam s Tammy, Pia cisto prevec dolgocasna. Lepo poje, ampak meni se je ne da vec poslusat.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 24. Mar. 2011 20:13

^^Nam je dolgočasen, sam poslušajo ga pa američani (country). V 5ti sezoni je tudi zmagala country pevka (Carrie Underwood) in je zelo uspešna tam.

Hehe, pri Paulu sem bila jaz tudi pozitivno presenečena :) Ko sem slišala ker komad si je izbral, sem se že mal ustrašla, sam je naredil "his thing", kar je super, ker potem ni ( preveč ) nepotrebnih primerjav :D
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Mar. 2011 20:26

Meni pa všeč od Paula nastop. Fant se dobro zaveda, da nima tak glas kot Smokey, tak da je naredil (kakor Tammy napisala) "his thing" (seveda ni primerjave z Adamovo verzijo, ampak vseeno). Meni je njegov glas noro seksi :oops:

Preklet bodi počasen download, da sem šele pri 70% :evil:

Mislim da bi Scotty tudi lahko komot zašel v country-pop (kjer že v bistvu je) vode kot Carrie in bil isto uspešen in tudi bo :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 24. Mar. 2011 21:12

Tammy_De napisal/-a:^^Nam je dolgočasen, sam poslušajo ga pa američani (country). V 5ti sezoni je tudi zmagala country pevka (Carrie Underwood) in je zelo uspešna tam.

Zelo malo Americanov, pa se to vecinoma starejsi. Mladi vecinoma vihajo nos nad njim :) O Carrie pa jaz ne slisim govoriti nic, tko da ne vem, ce je res zelo uspesna.
Ce zelis komercialno res uspeti, moras biti v pop ali RnB/hip-hop vodah, pa mogoce se rock. To je to, kar folk poslusa in o cemer se govori. Vse drugo je bol tko tko.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Mar. 2011 21:25

Resno? Njen prvi album je bil že neštetokrat platinast. Verjetno kar najbolj uspešna zmagovalka (mogoče celo tekmovalka) AI.
Kaj pa country izvajalci Rascal Flatts, Lady Antebellum (z precej grammyi), Keith Urban, itd...
Js poznam te izvajalce in nekaj njihovih komadov, pa ne poslušam ravno tak stil.
Je pa res, da verjetno niso odmevni z raznimi aferami in razgrajanji, da bi prišli v tabloide :P
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 24. Mar. 2011 21:28

CaliLove* napisal/-a:Ce zelis komercialno res uspeti...

Sej razumem jaz tebe, sam eno je "uspeti", popolnoma drugo pa biti izglasovan (s strani "american voting public") za american idola. :D

Kar hočem rečt je, da je za uspeh potrebno nekaj orginalnega, unikatnega, drugačnega; česar pa večina ameriške family-friendly publike noče videti. Želi povprečnega boy/girl next door, ki bi bil lahko za "vzgled" mladim.

Vidim, da je tebi trenutno Jacob favorit. Dečko je tudi meni super, tako da upam in držim pesti, da ne bo tudi pri njemu prišlo do kakšnih "kontroverznih" slikc etc., vsaj ne pred koncem oddaje.

p.s.: Kar se tiče country-ja, to kar je *mala* rekla je res; ogromno je countryja v ameriki in poslušajo ga tudi mladi; mogoče ne glih v LA al pa NY toliko veliko, ampak je "srednja" amerika na orto s tem.
Zadnjič spremenil Tammy_De, dne 24. Mar. 2011 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Mar. 2011 22:14

Moram priznat, da je bil nastop Jacoba res super :top:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 24. Mar. 2011 22:24

Men je to sezono nasploh karkoli težko napovedat. Pojma nimam kdo bo tokrat šel ven, kaj šele zmagal :D Zaenkrat tud favorita še nimam. Kar se pa Carrie tiče pa se o njej kar dosti sliši, že če sam te oddaje gledaš kot so idoli in podobno tak da je kar precej znana pa tud na glasbenih lestvicah se jo najde, tud v Evropi.
Yada, yada, yada...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 24. Mar. 2011 22:37

Potem sem pa jaz ocitno bolj za leseno zlico, ker ne slisim nic kaj o country izvajalcih :) Ne vem, kolikor spremljam medije tukaj v US, TV in casopise/revije, se ne govori prav dosti o njih in glasbi na splosno.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Mar. 2011 5:06

Nocojsnji elimination night je bil pa cisto nepricakovan! Sem bila kar malo sokirana! Odlocitev sodnikov pa potem posledicno pricakovana.
Cimprej si poglejte, da potem malo pokomentiramo :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Mar. 2011 8:59

Se nisem mogla zadržat in ne pogledat kaj blo: :D Z belo: Sem se bala da bo imel dialidol prav.

Na AI bi morali imeti isti sistem za izpad kot X Factor- bottom two, potem pa sodniki izberejo, kdo izpade.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 25. Mar. 2011 9:56

Mene je tudi firbec matral, da sem šla pogledat še preden sem pogledala cel result show... je kar :eek:

Ok, zdej grem pa prvo vse pogledat, pa bomo pol še kej komentirali :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Mar. 2011 11:12

Kak hud del drgač :D Bom kar z belo, pa bom jutr spremenila v navadno: Super presenečenje za Stevena, pa kul posnetek iz hiše :D In kul, da gredo vsi na turnejo.

In glej ga zlomka, country skupina je nastopala :P

Kaj je pa tema za naslednji teden?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov