American Idol

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Jan. 2011 9:20

^^ ooooo, a je ze nova sezona? Sem mislna da sele naslednji teden. Jutr pogledam in komentiram :)

X factor s Simonom se zacne septembra. Ne vem kak bo z angleskim uskajeval, ki ponavadi tud jeseni (al bo tud tist zapustu, kot britanski talent? )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 20. Jan. 2011 14:40

^^Jaz grem zdaj gledat :P Sem bla full presenečena, ko sem vidla koga majo za nove sodnike :D
Yada, yada, yada...
WhySoSerious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a WhySoSerious » 22. Jan. 2011 22:41

Sem bla full presenečena, ko sem vidla koga majo za nove sodnike

Same here.
Ampak Simon mensezdi sploh ne manjka tok zlo, ga je Tyler kr dobr zamenju :D
Zlobn na zlo nezlobn način+dobr smisu za humor.
Ampak Randy mora pa it no. Dost ga je blo.

Zaenkrat kr všečno :o
Today is the tomorrow you worried about yesterday.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Feb. 2011 0:07

I love Steven :hearts:
Sploh ne pogrešam Simona. Edino občutek imam, da jih preveč spuščajo naprej. Skor v vsakem mestu 50 :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Feb. 2011 0:52

^^Jap. Točno to sem si jaz danes mislila, ko sem gledala... da jih v vsakem mestu 50 spustijo naprej. Bodo pa poznej meli tolko več dela.

Men so čist fajn sodniki, dobro kemijo majo med sabo. Ne morem verjet ampak Simona tud jaz čisto nič ne pogrešam. Steven je pa itak najbolj faca... sem pozitivno presenečena :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Feb. 2011 12:15

No, kak se vam kej zdi?
Meni jih je par simpatičnih, nimam pa še najljubšega (čeprav mi je verjetno naj James- me fuuuul na Adama spominja njegov glas).

Simpatični so mi pa- tisti dolgolasi rdečelasec, tisti 16-letnik z globokim glasom, par, ki se razšel :D

Mislim pa, da bi morali več nastopov pokazat, namesto celo zgodbo ponovit :? Js bi jih rada več vidla, ne pa da v top × prvič slišiš za nekoga :?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Feb. 2011 16:59

Malo sem razočarana, ker so se v Hollywood weeku osredotočili spet na tiste iste, ki so jih že prej pokazali, čeprav jih je šlo kot sem opazla še več naprej o katerih pa mi nimamo pojma, niti imen. To se mi full ne zdi fer do onih, ker na tak način že vnaprej favorizirajo določene kandidate.

Trenutno mi noben ni posebej všeč, bom morala kar počakat na oddaje v živo da dobim malo bolj občutek. Zaenkrat pa sta mi recimo zanimiva tisti parček, ki se je razšel... kar se tiče onega, ki spominja na Adama saj je vredu samo men osebno se zdi da mogoče vseeno malo preveč visko poje ali pretirava z cviljenjem. Ampak bomo vidli kak bo vnaprej. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 28. Feb. 2011 18:19

OMG, js sn liek 67 let za leseno žlico, ker sn dans prilezla do informacije da je Steven Tyler sodnik pr AI in seveda sn začela še js gledat to ta novo sezono. Ka je fajni Steven :hearts: js se mu morn prav nasmejat.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 02. Mar. 2011 9:51

Od 12 fantov je moj absolutni favorit Jacob Lusk! Kako je pa danes lepo pel Vandrossa! :hearts: Tud Jordan Dorsey je bil do zdaj moj favorit, ampak je mal zgresil z Usherjevim OMG. Upam, da vseeno pride med top 5. Stefano je tud fajn odpel, ostali pa tko tko. Sem hotla glasovat, pa sm se mal prepozn spomnla haha :?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 02. Mar. 2011 15:11

Tearjerker napisal/-a:Ka je fajni Steven :hearts: js se mu morn prav nasmejat.

Jaaaaaa :D Jaz sem ga pa vedno mela za čudaka s temi njegovimi ustmi in celotnim izgledom... to mam pa zdaj še eno dodatno lekcijo, da se ljudi ne sme ocenjevat po izgledu. Men je res prava faca. Nisem vedla, da je on dejansko tak vredu človek, res pozitivno presenečena kot sem že verjetno omenla kdaj prej :D

Drugače pa po prvih nastopih top 12 fantov so zaenkrat moji favoriti: James, Scotty, Paul, Jacob, Casey. Vsi majo nekaj posebnega se mi zdi tak glasovno. Bomo pa vidli kak bo v četrtek, ko bodo rezultati. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 02. Mar. 2011 15:36

[quote="*mala*":36lx5j72]James- me fuuuul na Adama spominja njegov glas)[/quote:36lx5j72]

Ne, a res? :P

:D

Mogoče je celo micken pretiravo z oponašanjem, celo kar se besedila tiče.
Ne, sej drugače je on men tut kul, mi je pa fajni un, ki je kot en medvedek (nisem si imen še zapomnila - tak, Teddy bear). Tisti, ki je ful presenetil v Hollywoodu, k gre ful visok pa ful nizko, pa ko je izvedel, da gre v top24, je začel tok veselo poskakovati :)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 02. Mar. 2011 15:43

^^Jacob je ime temu teddy bearu :P

Drugače pa mi je itak Adam naj naj in dosti bolj pri srcu kot James... tud karakterno mi je Adam bolj všeč :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 02. Mar. 2011 16:31

mi o volku...

Slika

:D
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Mar. 2011 21:24

Da malce pokomentiram včerajšnje nastope:
Clint- blah, meni ni všeč, ne nastop, ne on...antipatičen
Jovany- dolgčas...sicer simpatičen (ne vem zakaj), ampak glas mi ni nič posebnega
Jordan- mi je najbolj antipatičen od vseh že od začetka, obupen izbor pesmi
Tim- bolj mi je bil prej všeč, slab izbor pesmi, škoda...
Brett- I like him :oops:
James- kul :cool: + dober izbor pesmi; meni njegov naj nastop do sedaj
Robbie- blah, bo hitro ven
Scottie- meni je on super, dober glas, simpatičen; zna bit pa zanimivo, če bo treba kak drug stil pet
Stefano- blah, po vseh slišanih verzijah tega komada povsod, je ta najslabša; mi ni blo všeč
Paul- obožujem njegov glas (Blackbird od Beatlov :hearts: ), simpatičen poba, upam da daleč pride
Jacob- super odpeto, ampak meni nekak ni
Casey- poseben, všečen
Dialidol napovedi

Torej, ven bi brez problema dala naslednje: Robbie, Stefano, Clint, Jovany, Jordan :)
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 02. Mar. 2011 22:04

Fantastično povedano! Se 99% strinjam. :D (mi je Clint najbolj antipatičen, Jacob pa simpatičen)

Mojih top 6 fantov so Brett, James, Scotty, Paul (tok mi je všeč, da je tak nenavaden + izredno zanimiv glas), Jacob, Casey (če sem iskrena, ko sem ga prvič vidla, sem mislila da bo eden tistih "smešnih" avdicij).

Ni mi pa všeč to, da vnaprej snemajo in oni lahko 2x pojejo (drugič pred unim Simonom al kaj je že - producent oddaje), in potem pri enemu prvo verzijo predvajajo, pri drugemu drugo. Zdi se mi čisto manipuliranje publike oz. pri enemu dajo tisto kjer bolj fuša, pri drugmu pa boljšo verzijo...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov