American Horror Story
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Eh dammit, screw Romeo and Juliet. Razen, če bosta tokrat lezbijki, ker je pač dom za ženske. Če bodo ufural enga tipa spet, al pa še huje, dal Tate-a (ja Tate bo forever zame) v romantično zgodbo nej se grejo pa solit. In nočem,d a je lighter za to mamo drug cheezy, romantic, drama crap. American horror story!
It was forever..but it didnt last long..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men je pa kul, ker mam ful rada supernatural horror, ne vem zakaj ne bi un ''horror'' spadu zram. In to si obetam od ''evil glamour-ja'' ki ga omenja. Asylum je bil psiho triler sci-fi mindf*ck, zdaj bo pa supernatural mindf*ck in js kar je men pri AHS najbolj fascinantno je oni mindf*ck. Ne glede na to kire akterje postavjo v kiro zgodbo in časovno obdobje. As long as it's dark and twisted, I'm in
Men sta pa Violet & Tate in če bi se ta naveza ponovila, ne bi mela nič proti, ker sta mi bla v prvi sezoni ful dobra.
Men sta pa Violet & Tate in če bi se ta naveza ponovila, ne bi mela nič proti, ker sta mi bla v prvi sezoni ful dobra.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ugh, jz pa nism marala Violet. Čist flat, brez duše mi je bla. Pa sj nism proti sci-fi, supernatural, whatever..sam naj bo scary, naj bo zajebano kokr se da, ne pa "lighter"..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Men pa lih obratno, se mi zdi da je tolk ene bolečine izražala da sta bla s Tateom direkt za v enciklopedijo super parov. Sam mam filing da ker njegova gf Emma Roberts igra v tretji sezoni, da bo tuki nek R&J momentum nastal.
Js sm si pod ''lighter'' že od začetka predstavljala da bo manj nagužvano, ne pa lighter v smislu bolj cheesy. Ker v Asylum so nametal 70% horror kliše zadev in jih vpeljeval enga čez drugega in jih počas razpletal. Za Coven si predstavljam bolj podoben aspekt 1. sezoni - se pravi osnovna ideja (haunted house / witchcraft) pa preklopi z retrospektivo in kup enga dogajanja, za katerega pojma nimaš a je realen al ne. Hell yea
Js sm si pod ''lighter'' že od začetka predstavljala da bo manj nagužvano, ne pa lighter v smislu bolj cheesy. Ker v Asylum so nametal 70% horror kliše zadev in jih vpeljeval enga čez drugega in jih počas razpletal. Za Coven si predstavljam bolj podoben aspekt 1. sezoni - se pravi osnovna ideja (haunted house / witchcraft) pa preklopi z retrospektivo in kup enga dogajanja, za katerega pojma nimaš a je realen al ne. Hell yea
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
You make me smile, please stay for a while
-
Tearjerker - Cosmopsiho
^^Mhm. Še mal, še mal
Pa pridobitev Kathy Bates v serijo se mi zdi nenormalno fantastična. Ful se mi dopade bitchy stil od Taisse v tem trejlerju, prav transformirana je iz vase zaprte, turobne deklice v mlado, odločno, zajeb.ano babo!
In pa, ah, Evan
A bit off topic ampak: če je še kira taka Marvel navdušenka kot js pa.... Evan bo v X-Men: Days of Future Past igral Quicksilver-ja. Aaaaaa!!!
Pa pridobitev Kathy Bates v serijo se mi zdi nenormalno fantastična. Ful se mi dopade bitchy stil od Taisse v tem trejlerju, prav transformirana je iz vase zaprte, turobne deklice v mlado, odločno, zajeb.ano babo!
In pa, ah, Evan
A bit off topic ampak: če je še kira taka Marvel navdušenka kot js pa.... Evan bo v X-Men: Days of Future Past igral Quicksilver-ja. Aaaaaa!!!
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
A ste vse tako navdušene nad novo sezono? Jaz moram priznat, da sem malo razočarana. Po drugi sezoni in vseh teh kul promotih sem več pričakovala, tako pa se mi večinoma zdi kot kakšna teenage drama. Pa tak "razmetana" se mi zdi. Punce so v tej šoli, a se sploh nič ne učijo, vsaka ima neko svojo zgodbo, pa tudi ostale ženske. Zdi se mi, kot da nima neke rdeče niti.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Same here. Druga sezona mi je še kar naj naj. Od te sem pa tud mal več pričakovala po vseh clipih, ki sem jih videla pred začetkom sezone. Nekak sem si čist drugačno zgodbo predstavljala. Mam še sicer skos mal upanja, da mi bo ratala bolj kul.
Yada, yada, yada...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Druga sezona je bila meni na začetku krnekej, potem pa se je obrnilo in je postala boljša od prve. Zaenkrat je tretja..solidna, res pa ni nič pretresljivega. Tudi mene moti ta koncept "šole" in da je vsega skupaj nekih pet čarovnic..še posebi zgodba z Violet in Tate-om(pozabim imeni v Covenu ) se mi zdi brezvezna zaenkrat.
Thumbs up pa, as usually za Jessico Lange in Angelo Basset. Bomo videli kako bo.
Thumbs up pa, as usually za Jessico Lange in Angelo Basset. Bomo videli kako bo.
So far..nope. isti whiny little baby je.Tearjerker napisal/-a: Ful se mi dopade bitchy stil od Taisse v tem trejlerju, prav transformirana je iz vase zaprte, turobne deklice v mlado, odločno, zajeb.ano babo!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:So far..nope. isti whiny little baby je.
Vsakmu svoje ..Evelyn.., vsakmu svoje.
Men se dopade, čedasiravno ni lih taka kot sem pričakovala da bo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov