America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sem pogledala 3. del osme sezone...
To, da je šla ta ven, me nič ne čudi, čeprav je simpatična.
Renee ali kokrkoli se že napiše, mi je bila na začetku simpatična, zdaj mi pa že žre živce Sami izgovori, samo blatenje....obup. Bi bilo kar fajn, da bi sla ona naslednja domov...
Renee ali kokrkoli se že napiše, mi je bila na začetku simpatična, zdaj mi pa že žre živce Sami izgovori, samo blatenje....obup. Bi bilo kar fajn, da bi sla ona naslednja domov...
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Tyra napisal/-a:Sem pogledala 3. del osme sezone...
jaz ne najdem 3. dela
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Na you tube ga še ni, sm pogledala zdele. Bomo še mal počakal pa bo
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Evo ti Angel (če še nisi vidla):
http://www.youtube.com/results?search_query=antm+%22cycle+8+episode+3%22
A je to mišljena Jael (zgori je Mucka link dala).. No sej se je v tretjem delu zgori brez po bajti sprehajala
http://www.youtube.com/results?search_query=antm+%22cycle+8+episode+3%22
Next episode: The Girl Who Cries All Time
It's makeover time, and chaos unfolds as one girl's makeover is changed twice and another's new look is painful. Meanwhile, a call from home leaves one girl devastated, while a nude candy-coated photo shoot leaves another model nervous.
A je to mišljena Jael (zgori je Mucka link dala).. No sej se je v tretjem delu zgori brez po bajti sprehajala
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^ah meni pa je fullll lušna... pač zmedena, pa včasih kako mimo ven vrže haha
Jaz sem včeraj čist pričakovala izpad te, ki je izpadla... Če bi katera druga izpadla bi bila res presenečena..
Mi pa gre Renee tak na jetra.. groza.. kak njej samo otežujejo delo, pa kak to ni vredu, pa tisto...hjoj joj kak je ljubosumna.. namesto, da bi vso to energijo, ki jo porablja za nerganje preusmerila v svoje delo ( bi ji verjetno boljše šlo)
Jasline je malo bitchy, samo mi je resss ful luškana, ko ma vse lase nazaj spete (tam, ko komentira vmes)
Jaz sem včeraj čist pričakovala izpad te, ki je izpadla... Če bi katera druga izpadla bi bila res presenečena..
Mi pa gre Renee tak na jetra.. groza.. kak njej samo otežujejo delo, pa kak to ni vredu, pa tisto...hjoj joj kak je ljubosumna.. namesto, da bi vso to energijo, ki jo porablja za nerganje preusmerila v svoje delo ( bi ji verjetno boljše šlo)
Jasline je malo bitchy, samo mi je resss ful luškana, ko ma vse lase nazaj spete (tam, ko komentira vmes)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Joj jst sm tut misnla, da bo una druga izpadla ... Pa sej ne, da mi ni ušeč, sam k mi je taka tupka ... Mi je pa žou za to, k je izpadla, ker mi je bla res huda in sm misnla, da bo mal dalj ostala not ...
Mi gre pa Renee tooooook na živce, da bi jo kr sklofala ... skos se njej krivica godi pa ona ma najtežje naloge pa ona je najbolj boga pa ona vse najbolj obvlada, vse ostale pa ful v nič daje ... Pha take babe pa res sovražm ...
Še vedno mi je fulllll huda Cassandra, ko ma ravne lase in tko na fotkah ... konc mi ma hud obraz pa ful lepo kožo ... skratka uau
Mi gre pa Renee tooooook na živce, da bi jo kr sklofala ... skos se njej krivica godi pa ona ma najtežje naloge pa ona je najbolj boga pa ona vse najbolj obvlada, vse ostale pa ful v nič daje ... Pha take babe pa res sovražm ...
Še vedno mi je fulllll huda Cassandra, ko ma ravne lase in tko na fotkah ... konc mi ma hud obraz pa ful lepo kožo ... skratka uau
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Pogledala tretji del...Malo sem razočarana. Se mi zdi, da malo preveč težijo s to "osebnostjo"...Mislim, če je punca bolj zadržana (dam raje z belo, da ne bo kdo kej preveč sklepal ), to ne pomeni, da ma gnilo osebnost, ne? Se mi zdi da bolj kot osebnost hočejo tak karakter, ki se zna skos silit naprej (npr. Jade iz 6. sezone, ni bla lih neka jaka osebnost, pa je ful daleč pršla)
Sicer pa mi je Jaslene tooook bedna. Sej slike ma hude, sam po obnašanju mi je prou ena taka obupana kura. Pa ful mi je presuha oz. tako preveč ozko konstitucijo ma.
Sicer pa mi je Jaslene tooook bedna. Sej slike ma hude, sam po obnašanju mi je prou ena taka obupana kura. Pa ful mi je presuha oz. tako preveč ozko konstitucijo ma.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
^^jooo se cist strinjam glede Jaslene. Sej je mela ful hudo fotko, ampak skoz neki joka pa se prtožuje. Tale Renee mi gre tut ful na živce, pa sploh mi ni tko lepa kot je na začetku zgledal. Felicia mi je ful fletna, pa hudo fotko je mela, mi je kr ena ljubših zdej.
Me je pa izid na koncu malo presenetu, ker sta mi obedve lepe po videzu, pa nekak bi jest izločila drugo, ker se mi zdi, da je izpadla (ne spomnem se imena) velik bolj obvladala poziranje pa to, kot pa Natascha. (z belo)
Komi čakam make over!.
Me je pa izid na koncu malo presenetu, ker sta mi obedve lepe po videzu, pa nekak bi jest izločila drugo, ker se mi zdi, da je izpadla (ne spomnem se imena) velik bolj obvladala poziranje pa to, kot pa Natascha. (z belo)
Komi čakam make over!.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
urszika napisal/-a:Next episode: The Girl Who Cries All Time
It's makeover time, and chaos unfolds as one girl's makeover is changed twice and another's new look is painful.
Mene pa za tole ful firbec matra, kako bo Jael tole prenesla ..
Sem pogledala uno, kaj se bo dogajal naslednjič, pa so ji najprej neke kitke delal, pol so pa ugotovil, da ji bo treba vse lase ostrižt, tko da so jo pol verjetn čist zabril.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Končno sme uspela pogledat 3. del
Jaslene ma res ful dobre slike, ampak je vsa čudna, na živce mi gre Renee kr je kr nekaj freh in se ful pametno dela Dione je luškana, pa Natasha tudi (čeprav se mi malo smili, ker res nima pojma )
Edino Cassandra mi ni niti malo luškana pa zdi se mi da je mela gnilo sliko (sej je bla čirliderka, ne?)
Jaslene ma res ful dobre slike, ampak je vsa čudna, na živce mi gre Renee kr je kr nekaj freh in se ful pametno dela Dione je luškana, pa Natasha tudi (čeprav se mi malo smili, ker res nima pojma )
Edino Cassandra mi ni niti malo luškana pa zdi se mi da je mela gnilo sliko (sej je bla čirliderka, ne?)
I laugh at gilded butterflies.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Sinička, zgleda ni nč konkretnega gor ..
Razen parih krajših izsekov ..
Lah si probaš na emule dol potegnit, sm zdejle probala pa je gor.
Razen parih krajših izsekov ..
Lah si probaš na emule dol potegnit, sm zdejle probala pa je gor.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov