America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
mily napisal/-a:Dane sem slučajno ujela oddajo. Mater je butast, ker je zdej samo ob nedeljah. Nimam nikol časa. Me zanima sam, a tle ni đenis? Se mi zdi, da je brez nje kr mal dolgočasno.
Se strinjam, men je brez đenis tut dolgočasn. Sej Twiggy je simpatična, sam čist preveč prjazna pa mirna. Drgač pa 6,7,5 sezono tekmovalke nardijo dost drame tko, da je se zmeri ful zanimiv.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
polly-polly napisal/-a:Sej Twiggy je simpatična, sam čist preveč prjazna pa mirna.
Se strinjam... Đenis je malo popestrila vse skupaj.. ampak vseeno je ANTM super
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst zdej gledam šesto sezono in morm rečt, da mi gre ta Jade tako na kozlanje jaooo kje so njo najdl .
Drugač pa punce - 8. sezona se začne 28.februarja juhej
Drugač pa punce - 8. sezona se začne 28.februarja juhej
-
Men pa tud slučajno ne zgleda dober, preveč pster obraz ima zame. Pa nisem pripadnica klasične lepote, mi je všeč če je ženska drugačna. Sam ona mi pa nekak ne potegne glih najbolj.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Angel girl napisal/-a:Men pa tud slučajno ne zgleda dober, preveč pster obraz ima zame. Pa nisem pripadnica klasične lepote, mi je všeč če je ženska drugačna. Sam ona mi pa nekak ne potegne glih najbolj.
Se strinjam..
Meni je antipatična
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Ja sj je lahk čist dober model al karkol, sam mene s svojim karakterjem tko zelo odbija da konc. Rečmo vemo kera je bla Lisa v 5. sezoni čist usekana, ampak nikol se mi pa ni zdela tok neumna in odbijajoča k tale Jade, k misl da je all that. Sm pa prov presenečena kok daleč pride
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Men je ubistvu Jade čist v redu, ampak včasih pa res malo pretirava kako je ona oh in sploh!
Sicer mi je pa zmagovalka kar simpatična
Sedaj gledam 7. sezono naprej. Sem jo že nekaj časa nazaj začela gledati, pa sem potem prešaltala na 6.
Sicer mi je pa zmagovalka kar simpatična
Sedaj gledam 7. sezono naprej. Sem jo že nekaj časa nazaj začela gledati, pa sem potem prešaltala na 6.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
No glede karakterja se seveda strinjam, ampak mi je pa vizualno ful všeč. Čeprav se mi zdi da ji ti kratki blont lasje ne pašejo, da ji tisti temni afro bol paše Ženska je pač posebna pa vedno si zmišljuje besede, ki ne obstajajo
I laugh at gilded butterflies.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm pa na youtube že zasledila neke predstavitve kandidatk iz 8. sezone, tko da sm mogla valda že mal poškilt
Drugač pa tut jst že komi čakam, da se tale 8. sezona že končno začne, ker prou pogrešam te odštekane babe
Drugač pa tut jst že komi čakam, da se tale 8. sezona že končno začne, ker prou pogrešam te odštekane babe
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz sem tudi že pogledala predstavitevtiasha napisal/-a:Jst sm pa na youtube že zasledila neke predstavitve kandidatk iz 8. sezone, tko da sm mogla valda že mal poškilt
I laugh at gilded butterflies.
-
Za vse ki še niso pogledale predstavitev tekmovalk 8. sezone KLIK
Zadnjič spremenil Angel girl, dne 20. Feb. 2007 17:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov