America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Aaa končno sem pogledala 7. sezono Čeprav sta bili obe moji favoritki v finalu, sem bila 100000%, da bo zmagala ta druga
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Reeess?? No meni pa je bila kr simpatična.. pač videlo se je, da si je to ful želela in je res delala vse 110%... No meni sta bili skratka obe ql, sam sem res bla presenečena, ko so ta drugo poklicali
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
urszika napisal/-a:Sicer pa tle je naslovnice revije Seventeen za mesec februar, na kateri je zmagovalka 7. cikla... Meni ni všeč, stokrat lepšo sliko bi lahko dal :
Klik
Uuuff pol se je 7. sezona čist predkratkim zaključila, glede na to, da je na novi številki Seventeen-a Meni pa je všeč ta slika.. taka simpatična, igriva.. ta prava za tako najstniško revijo
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
*SweetGirl* napisal/-a:Reeess?? No meni pa je bila kr simpatična.. pač videlo se je, da si je to ful želela in je res delala vse 110%... No meni sta bili skratka obe ql, sam sem res bla presenečena, ko so ta drugo poklicali
No ja sej, to maš prou da je bla 100% predana temu in si je res ful želela ... samo men so taki ljudje, k se ful v ospredje mečejo in k so taki štulci kokr je bla ona, totalno antipatični ...
Tko, da mogoče mi zarad tega, kot osebnost ni bla ušeč ... fotke je pa res mela use konc hude, čeprou v resnici mi ni bla tok huda ... tko precej navadna mi je bla ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Ja se strinjam, da v živo ni bila nič ekstra.. pač simpatična punca
Glede tega, da se sili v ospredje pa: mislim, da se v takem tekmovanju moraš, da pač postaneš opazen.. čeprav je meni šla tudi na živce, ko je bila v teh pogovorih vedno tak "prisiljena"... No sej verjamem, da ji kljub temu ne bo ušla dobra kariera, tako kot vsem, ki se tukaj pojavijo, če so le pripravljene trdo delat pol
Glede tega, da se sili v ospredje pa: mislim, da se v takem tekmovanju moraš, da pač postaneš opazen.. čeprav je meni šla tudi na živce, ko je bila v teh pogovorih vedno tak "prisiljena"... No sej verjamem, da ji kljub temu ne bo ušla dobra kariera, tako kot vsem, ki se tukaj pojavijo, če so le pripravljene trdo delat pol
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Me prov zanima če zmagovalka 7.sezone zdej kej dela, pa tud druga finalistka. Sj je bla men tud miss M zoprna sam je bla pa dejansko kr dobra pol na fotkah pa recimo tm na uni reklami itd. Vseen pa karakterno čist 2much dosadna do drugih in tko. Sj zato pa tud ni zmagala.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je bla pa na fotkah zmagovlaka zmeri boljša. Ta 2. druga mi je bla pa mrbit boljša sam u tem nastopanju, pa igranju pa te fore....
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Men se je včeri mešal. Sm na Youtube iskala 7 sezono, pol sm pa gledala mal unih s kitajskimi podnapisi, mal unih brez in ugotovila (k sreči pr 3. delu) da je vse pomešano. Tko da če ma katera linke unih s kitajskimi podnapisi, bi jo lepo lepo prosila, če mi jih nalima v ZS. Hvala.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
nutella sam v You tube napiš tkole npr: antm "cycle 5 episode 3" ker če daš pod narekovaje ti vn butne samo en del razdeljen na posamezne in sam gledaš, brez da iščeš pol ure kaj skup paše
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Angel girl najlepša hvala. Bom dons probala z narekovaji. Pol pa upam, da bo kulči.
Drugač mi je pa v 7 sezoni (kokr sm do zdej pogledala, 1. in 2. epizodo) najbolj antipatična Merlose, všeč mi je bla pa Megan, ampak je že šla pa-pa. Da o uni črnki apani, k je 3 ure pa še mla na telefonu visela ne govorim. Mislim, da je tut neki na M. To bi pa jst na gobec. In to fejst!!!
Drugač mi je pa v 7 sezoni (kokr sm do zdej pogledala, 1. in 2. epizodo) najbolj antipatična Merlose, všeč mi je bla pa Megan, ampak je že šla pa-pa. Da o uni črnki apani, k je 3 ure pa še mla na telefonu visela ne govorim. Mislim, da je tut neki na M. To bi pa jst na gobec. In to fejst!!!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Probi boš vidla da dela Sicer je pa 7.sezona fullll dobra, boš vidla. Jst zdej končujem s 5., k sm mal preskakvala. Pol mam pa še 6. za pogledat in čakat 8. Mal smo obsedeni sam dobr
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov