America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 29. Jan. 2007 19:25

Jah no sej nism dala lih unih thumbov, da bi se vidlo kera je... če keri ni všeč, nej pa ne klika. Js tud ne označim tistga belega, da bi prebrala, če je spoiler :D Takoj ko se prva pritoži, obljubim, da umaknem. Al morm takoj :) :angel:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 29. Jan. 2007 19:33

Ne, sej men ni panike :D Sam upam, da ne bodo tok ferbčene, da bojo klikale, pol bojo pa hude ... :D

Boš vidla no ... men je huda na slikcah ... Tayra pa tut :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 29. Jan. 2007 23:21

Aaa končno sem pogledala 7. sezono :D Čeprav sta bili obe moji favoritki v finalu, sem bila 100000%, da bo zmagala ta druga :eek:
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 30. Jan. 2007 10:24

Neeee dej una ta druga je bla tečna, k drek :D Jst je tut vidt nism mogla več, tok mi je bla nadležna :roll:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 30. Jan. 2007 10:41

Reeess?? :D No meni pa je bila kr simpatična.. pač videlo se je, da si je to ful želela in je res delala vse 110%... No meni sta bili skratka obe ql, sam sem res bla presenečena, ko so ta drugo poklicali ;)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 30. Jan. 2007 10:43

urszika napisal/-a:Sicer pa tle je naslovnice revije Seventeen za mesec februar, na kateri je zmagovalka 7. cikla... Meni ni všeč, stokrat lepšo sliko bi lahko dal :? :
Klik

Uuuff pol se je 7. sezona čist predkratkim zaključila, glede na to, da je na novi številki Seventeen-a :D Meni pa je všeč ta slika.. taka simpatična, igriva.. ta prava za tako najstniško revijo :flower:
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 30. Jan. 2007 10:53

*SweetGirl* napisal/-a:Reeess?? :D No meni pa je bila kr simpatična.. pač videlo se je, da si je to ful želela in je res delala vse 110%... No meni sta bili skratka obe ql, sam sem res bla presenečena, ko so ta drugo poklicali ;)

No ja sej, to maš prou da je bla 100% predana temu in si je res ful želela ... samo men so taki ljudje, k se ful v ospredje mečejo in k so taki štulci kokr je bla ona, totalno antipatični ... :D
Tko, da mogoče mi zarad tega, kot osebnost ni bla ušeč ... fotke je pa res mela use konc hude, čeprou v resnici mi ni bla tok huda ... tko precej navadna mi je bla ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 30. Jan. 2007 10:57

Ja se strinjam, da v živo ni bila nič ekstra.. pač simpatična punca :D

Glede tega, da se sili v ospredje pa: mislim, da se v takem tekmovanju moraš, da pač postaneš opazen.. čeprav je meni šla tudi na živce, ko je bila v teh pogovorih vedno tak "prisiljena"... No sej verjamem, da ji kljub temu ne bo ušla dobra kariera, tako kot vsem, ki se tukaj pojavijo, če so le pripravljene trdo delat pol :)
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 30. Jan. 2007 11:49

Jops, to pa itak ja ... sej učasih kkšna, k ne zmaga še več dela pol, kot tista zmagovalka, tko da njej bo pa sigurno ratal, ker je mela konc hude fotke ja ... :D
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 30. Jan. 2007 12:28

Me prov zanima če zmagovalka 7.sezone zdej kej dela, pa tud druga finalistka. Sj je bla men tud miss M zoprna sam je bla pa dejansko kr dobra pol na fotkah pa recimo tm na uni reklami itd. Vseen pa karakterno čist 2much dosadna do drugih in tko. Sj zato pa tud ni zmagala.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 30. Jan. 2007 14:19

Men je bla pa na fotkah zmagovlaka zmeri boljša. Ta 2. druga mi je bla pa mrbit boljša sam u tem nastopanju, pa igranju pa te fore....
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 01. Feb. 2007 10:51

Men se je včeri mešal. Sm na Youtube iskala 7 sezono, pol sm pa gledala mal unih s kitajskimi podnapisi, mal unih brez in ugotovila (k sreči pr 3. delu) da je vse pomešano. Tko da če ma katera linke unih s kitajskimi podnapisi, bi jo lepo lepo prosila, če mi jih nalima v ZS. Hvala.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 01. Feb. 2007 11:54

nutella sam v You tube napiš tkole npr: antm "cycle 5 episode 3" ker če daš pod narekovaje ti vn butne samo en del razdeljen na posamezne in sam gledaš, brez da iščeš pol ure kaj skup paše ;)
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 01. Feb. 2007 11:58

Angel girl najlepša hvala. Bom dons probala z narekovaji. Pol pa upam, da bo kulči.
Drugač mi je pa v 7 sezoni (kokr sm do zdej pogledala, 1. in 2. epizodo) najbolj antipatična Merlose, všeč mi je bla pa Megan, ampak je že šla pa-pa. Da o uni črnki apani, k je 3 ure pa še mla na telefonu visela ne govorim. Mislim, da je tut neki na M. To bi pa jst na gobec. In to fejst!!!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 01. Feb. 2007 12:03

Probi boš vidla da dela ;) Sicer je pa 7.sezona fullll dobra, boš vidla. Jst zdej končujem s 5., k sm mal preskakvala. Pol mam pa še 6. za pogledat in čakat 8. Mal smo obsedeni sam dobr :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov