America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
evie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
polly-polly napisal/-a:tiasha napisal/-a:Jst sm pa dans čist slučajno ujela en del Nemškega modela in pol k.... nism štekala ... Sam sm pa opazla, da so ble vse punce full mlajše, kot v ameriškem, večinoma so ble stare tm 16, 17 ... mogoče še 18, ampak kej več pa že ne ...
A si ujela ze 2. sezono al še 1.?
Sem tud vidla tole...ampak to ponavljajo stare dele 1. sezone, ki je bla lani ob takem času. Druga sezona bo pa baje še tud enkrat letos na sporedu....če se ne motim majo že avdicije...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^glede prevajanja na tv3 se pa strinjam, da ne omenjam kako prevajajo določene višine itd.
Bi pa z veseljem gledala tud nemški supermodel
Bi pa z veseljem gledala tud nemški supermodel
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
loknica napisal/-a:A kera mogoče kej ve, kdaj začnejo predvajat 8. sezono v ZDA? k na netu sm vidla, da iščejo modelke že za 9. sezono.. torej bi moral bit kmal? ne morm več čakat
Men se zdi, da jo že predvajajo, samo na you tube ni še nič.
A veste, da Melrose iz 7. sezone zdej hod z enmu k je neki čez 40 let str?
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^Melrose , kje si pa to zasledila?
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Angel girl napisal/-a:^Melrose , kje si pa to zasledila?
Ja eni spletni strani od Antm oz. od te TV pstaje k ta show predvaja.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
evie napisal/-a:polly-polly napisal/-a:tiasha napisal/-a:Jst sm pa dans čist slučajno ujela en del Nemškega modela in pol k.... nism štekala ... Sam sm pa opazla, da so ble vse punce full mlajše, kot v ameriškem, večinoma so ble stare tm 16, 17 ... mogoče še 18, ampak kej več pa že ne ...
A si ujela ze 2. sezono al še 1.?
Sem tud vidla tole...ampak to ponavljajo stare dele 1. sezone, ki je bla lani ob takem času. Druga sezona bo pa baje še tud enkrat letos na sporedu....če se ne motim majo že avdicije...
Pojma nimam kero sezono sm jst vidla ... k sm cist slucajno ujela pa se mi tut sanja ne ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
7 sezona so far: Se morm strinjat s tistimi puncami, ki vam je všeč.. Meni je SUPER ta sezona
Fulll mi je smešno.. npr. tam, ko so morale po tisti pisti na vodi hodit... Ali pa, ko so sodniki pomahali s tistimi krofki Oprah.. Pa tisto je bilo ful zanimivo ko so se transformirale v zvezdnjiške pare pa je Melrose bila Trump&Melania in ji rečejo naj ne pozabi, da bo Melania na njeni levi.. pa ona samo reče: "I paid for her.. Every part of her body" jaz sem umirala od smeha zraven.. Pa ko je ena dvojčica izvajala "Elen ples"..
Drugače pa je moja favoritka Melrose... Ful mi je simpatična pa njene slike so mi všeč.. Čeprav se včasih preveč pocukrano obnaša sam ok.. Ne deluje mi tak grozna, kot jo imajo ostale punce.. Pa tut tista druga bionda, CarriDee Al kak je že mi je všeč Taka energična..
Ful luštna mi je bila tut A.J., tista črna kratkolaska, sam je njen karakter pretemen za moj okus.. Pa Brooke mi je zelo simpatčina, sam mi nekak ni za model.. no pa itak je zdaj šla ven.. Dvojčici sta mi tut legendi.. čeprav nič privlačni na prvi pogled sta mi, ko sta urejeni, čist za na pisto
Fulll mi je smešno.. npr. tam, ko so morale po tisti pisti na vodi hodit... Ali pa, ko so sodniki pomahali s tistimi krofki Oprah.. Pa tisto je bilo ful zanimivo ko so se transformirale v zvezdnjiške pare pa je Melrose bila Trump&Melania in ji rečejo naj ne pozabi, da bo Melania na njeni levi.. pa ona samo reče: "I paid for her.. Every part of her body" jaz sem umirala od smeha zraven.. Pa ko je ena dvojčica izvajala "Elen ples"..
Drugače pa je moja favoritka Melrose... Ful mi je simpatična pa njene slike so mi všeč.. Čeprav se včasih preveč pocukrano obnaša sam ok.. Ne deluje mi tak grozna, kot jo imajo ostale punce.. Pa tut tista druga bionda, CarriDee Al kak je že mi je všeč Taka energična..
Ful luštna mi je bila tut A.J., tista črna kratkolaska, sam je njen karakter pretemen za moj okus.. Pa Brooke mi je zelo simpatčina, sam mi nekak ni za model.. no pa itak je zdaj šla ven.. Dvojčici sta mi tut legendi.. čeprav nič privlačni na prvi pogled sta mi, ko sta urejeni, čist za na pisto
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Ful čuden naslov. A ne govorite o ANTM? America's Next Top Model?
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Jah očitno je kdor je odprl temo naslov prevedel iz naslova na TV3 - Ameriški Supermodel. Ma sej vemo o čem se gre.
------------- Spoiler--------------
Sicer pa tle je naslovnice revije Seventeen za mesec februar, na kateri je zmagovalka 7. cikla... Meni ni všeč, stokrat lepšo sliko bi lahko dal :
Klik
Pa še zmagovalka s Tyro (kateri so fajn rokice popravl na tej fotki ) :
Klik
Če sem keri kej pokvarla, naj se javi, bom zbrisala linke!!! Pa se oproščam vnaprej.
------------- Spoiler--------------
Sicer pa tle je naslovnice revije Seventeen za mesec februar, na kateri je zmagovalka 7. cikla... Meni ni všeč, stokrat lepšo sliko bi lahko dal :
Klik
Pa še zmagovalka s Tyro (kateri so fajn rokice popravl na tej fotki ) :
Klik
Če sem keri kej pokvarla, naj se javi, bom zbrisala linke!!! Pa se oproščam vnaprej.
Zadnjič spremenil urszika, dne 29. Jan. 2007 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov