America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
http://www.tv3.si/index.php?dep_id=2&dt=20070122
Jst tukaj nikjer ne vidim kdaj naj bi bil? Ali pa sem slepa [/url]
Jst tukaj nikjer ne vidim kdaj naj bi bil? Ali pa sem slepa [/url]
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Metuljica sej ravn o tem se pogovarjajo.
Po noven naj bi bilo v soboto, kolikor jaz vidim.... Meni je bolj odgovarjalo med tednom.
Po noven naj bi bilo v soboto, kolikor jaz vidim.... Meni je bolj odgovarjalo med tednom.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
ninc napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Ja, mislim da 8. sezona trenutno poteka, ker na internetu se lehko že prijaviš za 9. sezonojemina napisal/-a:A 8. sezono že sploh snemajo?
na netu pa še ni nič, ne?
komaj čakam!
Jest sem zanč iskalap a se nč ni blo.
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
hej,
a mi lahko katera pomaga...na youtubu iščem 6 sezono, pa je samo par delov..prvega recimo nikakor ne najdem..
a mi lahko katera pomaga...na youtubu iščem 6 sezono, pa je samo par delov..prvega recimo nikakor ne najdem..
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
hm... js sm tudi dolgo iskala, ampak ko sem najdla, so bli vsi deli prve epizode en za drugim... si vpisala: antm cycle 6 episode 1 part 1 (pa lahko tud napišeš chinese subtitles v oklepaju ali brez)... mal prelistaj strani, gotovo ti veliko zadetkov vn vrže. sj boš našla
- estrella19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
sm našla..sicer s chinese subtitles, a vseen:)
hvala za pomoč
hvala za pomoč
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Jaz ko hočem pogledat en del, dam v iskalnik vedno "ANTM cycle 6 episode 9" in to v narekovaijh (kot sem tukaj napisala), pa mi potem vrže 5 zadetkov in jih lepo po vrsti pogledam...
Zmagovalka 6. sezone: proslavljala sem trenutek, ko je šla Jade ven, ker je res nisem mogla.. Ok sej je imela dobre slike, sam njeno OBNAŠANJEEEE... Daniele mi je bila zelo lepa, sam ne vem zakaj so dali Nnenno takoj ven, pa Mollie Sue sta mi bili dost bolj všeč kot npr. Jade in ona blond finalistka ki po mojem mnenju ni dovolj izstopala...
Zmagovalka 6. sezone: proslavljala sem trenutek, ko je šla Jade ven, ker je res nisem mogla.. Ok sej je imela dobre slike, sam njeno OBNAŠANJEEEE... Daniele mi je bila zelo lepa, sam ne vem zakaj so dali Nnenno takoj ven, pa Mollie Sue sta mi bili dost bolj všeč kot npr. Jade in ona blond finalistka ki po mojem mnenju ni dovolj izstopala...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Lih kar sm pogledala do konca 7. sezono in mi nekak sploh ni bla tok ušeč kokr so punce govorile, da je huda ... Ne vem no, sej zmagovalka mi je ok, ker tiste druge finalistke vidt nism mogla , ampak še useen mi je bla 6. sezona velik velik boljša ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^ Neee jaz sem že čist komaj čakala 7. sezono, ko jo vse tak hvalijo
No bom jutri začela gledat pa upam, da mi bo ok
No bom jutri začela gledat pa upam, da mi bo ok
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
5.sezona na tv3 bo zdj sam vsako soboto al kako? so nori?
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
jah niso nori ko je bla vsak dan je groozn hitr minila sezona, zato se jim ni pomojem lih splačal. Je pa res, da je enkrat tedensko ful premalo..vsaj nevem..3 epizode na tedn bi dal...Drgač pa spremljam od prve love it!
p.s:SHANDI SHANDI SHANDI!
p.s:SHANDI SHANDI SHANDI!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov