America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Pššštt punce ... da ne bomo kregane, k preveč v naprej govorimo ...
Drugač je pa men ona konc huda ja ... mi je bla ušeč vizualno in karakterno ... kar za Jade in Nenno res ne morem rečt, sta mi ble totalno preveč naduvane ...
Drugač je pa men ona konc huda ja ... mi je bla ušeč vizualno in karakterno ... kar za Jade in Nenno res ne morem rečt, sta mi ble totalno preveč naduvane ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
http://www.napovednik.com/tv/tv3/
a ni v reklami rečeno da se nova sezona začne 20.1. u sporedu pa je prvi del napisan že danes. čudno!
a ni v reklami rečeno da se nova sezona začne 20.1. u sporedu pa je prvi del napisan že danes. čudno!
A moment on your lips, forever on your hips!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Danes se je začelo ja..
Jaz sem pa danes ravno zaključila z ogledom te 5. sezone se sploh ne odvija po pričakovanjih.. vsaj zame ne je pa lepa zmagovalka.. ampak all in all mi ni bila tak fajn za gledat, kot prejšnje ...
Jaz sem pa danes ravno zaključila z ogledom te 5. sezone se sploh ne odvija po pričakovanjih.. vsaj zame ne je pa lepa zmagovalka.. ampak all in all mi ni bila tak fajn za gledat, kot prejšnje ...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Nata_ napisal/-a:Ja! Mene je tud sokiralo..
zdaj ravno gledam kak je tyra lepa.. uhh
ja, sej na sporedu za soboto naslednjo je tudi napisana 1.oddaja 5.sezone,med tednom je pa ocitno ne bo, za soboto 27.1. pa seni sporeda, po moje bo zdej samo ob sobotah
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Tud mene je mal presenetil prvi del, dobr da sem ga ujela Ja zgleda da bo med tednom ta Smallville, ko se pa to konča bo pa tole naprej pomoje. Do takrat bo pa ob sobotah.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Ob sobotah? jaz sem danes gledala na prvo tv, prvi del... sam sem potem gledala po sporedu in nikjer opazla, da bi bilo med tednom ammm če katera izve, kdaj bo na sporedu, naj prosim sporoči, ker sem se spet lotila gledat
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Mah ta prva TV je kr neki! Včei je bil prvi del ob 17:00, v sporedu piše, da bo 1. del v soboto... Drgač sm to sezono že pogledala, ampak če bo čas, bom še enkrat Čeprou mi zmagovalka ni bla najbolj všeč. Mi je bla Nik na koncu velik boljša.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja sedma je že cela. Men je 7. do zdej najboljša
-
tiasha - Cosmopolitanka
Jst tut lih gledam 7. sezono na youtube ... sicer sm lih začela, sam mi je že zdej huda ja ... Tko, da pol kr par delov na dan gledam, k sploh ne morem stran od ekrana ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Hja sej ... ko enkrat začneš gledat te tok zasvoji, da sploh ne mnoreš nehat Hja sam še to čakam, da napadem kkšno drugo verzijo tegale modela ... Canada pa to ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov