America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Hja, men nobena ni fuuul lepa, al pa so jih do zdej že vn pometal...
Na živce mi gre od Jade in Nnenne aroganca, pa od Nnenne brezbrižnost do fanta pa nvem zlobna mi je izpadla.
Se pa vid, da odkar ni Janice sodnica, da jo morajo prpelat na vsakih par oddaj, ker drugač je mal dolgčas.
Všeč mi je bla tista, ki je zgledala k brat doll kao, 18 je bla stara, neki na K ji je blo ime, pa Jade mi vizualno kr manekensko zgleda, sam ko usta odpre, pa . Pa trenutno mi je Joanie všeč
Na živce mi gre od Jade in Nnenne aroganca, pa od Nnenne brezbrižnost do fanta pa nvem zlobna mi je izpadla.
Se pa vid, da odkar ni Janice sodnica, da jo morajo prpelat na vsakih par oddaj, ker drugač je mal dolgčas.
Všeč mi je bla tista, ki je zgledala k brat doll kao, 18 je bla stara, neki na K ji je blo ime, pa Jade mi vizualno kr manekensko zgleda, sam ko usta odpre, pa . Pa trenutno mi je Joanie všeč
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
jaz pa mam nov avatar, hehe... sem si dala tyro banks, ker mi je bejba svetovna...
drugače pa, komaj čakam na nove dele. samo kaj, ko imamo predavanja tak smotano razporejena, da najbrž pol delov ne bom videla.
v nedeljo so ponovitve? govorim o tv3
drugače pa, komaj čakam na nove dele. samo kaj, ko imamo predavanja tak smotano razporejena, da najbrž pol delov ne bom videla.
v nedeljo so ponovitve? govorim o tv3
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
urszika napisal/-a:Hja, men nobena ni fuuul lepa, al pa so jih do zdej že vn pometal...
Men je bla pa v 6. sezoni Nenna tko lepa. Sej res, da se ful čuden obnaša, samo po videzu mi je pa full lepa. Drgač pa ja una ``lutka´´ je bla tut všeč, no predvsem zanimiva. Je pa 6. sezono men ful bolša od pete, pa od kšnih prej tut.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
ja una bratz lutka je bla Kari, sam men ni bla nč posebnga. Jade mi je za pogledat fenomenalno, sam obnašanje ma pa čist na posnu. Nenna mi je tut ql, ampak odnos do fanta me mal odbija pr njej. Molly Sue mi je še najbolj normalna, no.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men je pa 6 sezona prou huda ... ful bolj mi je všeč kot 5. K mi tut zmagovalka ni bla nč spešl ...
Drugač sm pa jst že pogledala 6 sezono, do konca in mi je fulllll hud razplet, pa tut zmagovalka mi je ušeč!!
Pa v 6 sezoni mi majo ene par foto šutingou konc hudih ... sploh pol v zadnjih delih!
Zdej je pa počas že 7 sezona na vrsti ... komi čakam ... jej
Drugač sm pa jst že pogledala 6 sezono, do konca in mi je fulllll hud razplet, pa tut zmagovalka mi je ušeč!!
Pa v 6 sezoni mi majo ene par foto šutingou konc hudih ... sploh pol v zadnjih delih!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
punce moram vam priznat da ste me cist zasvojile s tem ANTM.
peto sezono sem pogledala, mi je blo zlo zanimivo dokler ni sla Kim ven ker
mi je bla ful cortis.
sesto sezono pa zdej gledam pa mi nobena ne potegne... uno Jade bi pa na kaksno prisilno delo poslala tok mi je zoprna.
aja pa ful mi je huda Tyra kadar ksno ven vrze, pa nakonc ful stisa glas... res je dobra bejba
peto sezono sem pogledala, mi je blo zlo zanimivo dokler ni sla Kim ven ker
mi je bla ful cortis.
sesto sezono pa zdej gledam pa mi nobena ne potegne... uno Jade bi pa na kaksno prisilno delo poslala tok mi je zoprna.
aja pa ful mi je huda Tyra kadar ksno ven vrze, pa nakonc ful stisa glas... res je dobra bejba
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
sm brskala pa netu pa sem naletela na sliko od tyre na kateri se vid da se je..khm...mal zapustila=)men k ena stara mama zgleda, na tej svetlobi nejni lasje mla na sivo potegnejo:)
http://www.egotastic.com/image?path=070 ... 20Pictures
-
tiasha napisal/-a:Men je pa 6 sezona prou huda ... ful bolj mi je všeč kot 5. K mi tut zmagovalka ni bla nč spešl ...
Jest sem bla 100% da ne bo Danielle zmagala. Ceprov mi je tut kul, ampak na koncu me kr tko ful presenetl.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
polly-polly napisal/-a:tiasha napisal/-a:Men je pa 6 sezona prou huda ... ful bolj mi je všeč kot 5. K mi tut zmagovalka ni bla nč spešl ...
Jest sem bla 100% da ne bo Danielle zmagala. Ceprov mi je tut kul, ampak na koncu me kr tko ful presenetl.
Men je bla pa ona že skos ušeč ... in mi je blo prou hudo k je zmagala ... ker una druga finalistka mi ni bla sploh tko nč spešl ... hude fotke je mela in use, sam ni mi bla tko eeđđđiii tko k oni skos pravjo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Mene pa zanima, če je takera zasledila na you tube tisto oddajo, ko kažejo kako živijo punce po ANTM.. Vem, da je bilo na tv3 prikazano za tisto sezono, ko je bila Camille pa kak je dobila ful ponudb.. sam ubijam se ne najdem nikjwe
Torej, če ima katera link se priporočam
Torej, če ima katera link se priporočam
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst sm včer končno pogledala finale 7.sezone in morm rečt da sm bla kr mal presenečena. Sicer mi je zmagovalka všeč, čeprov sm pričakovala mal drugačen razplet. Gledala sem zdej vse sezone razen 5. in 6. In od vseh pogledanih mi je bla 7. najboljša res
-
tiasha napisal/-a:polly-polly napisal/-a:tiasha napisal/-a:Men je pa 6 sezona prou huda ... ful bolj mi je všeč kot 5. K mi tut zmagovalka ni bla nč spešl ...
Men je bla pa ona že skos ušeč ... in mi je blo prou hudo k je zmagala ... ker una druga finalistka mi ni bla sploh tko nč spešl ... hude fotke je mela in use, sam ni mi bla tko eeđđđiii tko k oni skos pravjo ...
Men je bla drgač Danielle ful simpatična k je bla tko ponosna na tisto njeno luknjo v zobeh, k sploh ni pustila, da bi popravl zobe.
Zmagovalka v 7. sezoni je pa men d best.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Sam pol na konc so ji vseen popravl tiste zobke
spremenila v belo barvo d nau kera jezna
spremenila v belo barvo d nau kera jezna
Zadnjič spremenil gemini, dne 12. Jan. 2007 19:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov