America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
jp, bo kar ta slika...res neestetsko
Meni je tudi GNTM ful všeč, samo zmagovalka pa mi je bla karnekaj
Najbolj všeč mi je bla Yvonne, kljub temu da so govorili da ma kako kilco preveč.
Komaj čakam na drugo sezono
Meni je tudi GNTM ful všeč, samo zmagovalka pa mi je bla karnekaj
Najbolj všeč mi je bla Yvonne, kljub temu da so govorili da ma kako kilco preveč.
Komaj čakam na drugo sezono
Houd de wereld tegen
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
polly-polly napisal/-a:Poison Girl a bo 2. sezona GNTM tut? K jest sem tut 1. gledala in mi je bla ful všeč. Se mi zdi, da je bla mav bol kakovostnejša kot pa Antm oz. so se ustvarjalci oddaje mau bl potrdul.
kaj ste to gledale na TV al na netu?
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Men je bla zamgovalka všeč, mislm taka fletna je bla. Drgač je biu pa pr men problem k moja nemščina bolj kot ne sux.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
saj na Pro 7 zdj ob vikendih dopoldne ponavljajo prvo sezono
jaz tudi ful slabo razumem, mogoče se bom še kaj naučila tu zraven
jaz tudi ful slabo razumem, mogoče se bom še kaj naučila tu zraven
Houd de wereld tegen
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst gledam zdej 7.sezono na You tube in mi je ful dobra. Najbrž najboljša do zdej - sicer sem 5. in 6. spustila, to bom še pogledala.
Najboljša je Melrose k ma uno Box gracefully al neki tazga, modelka pa kaže škatlo Umrla sm od smeha. Sicer mi je pa Melrose kr dost všeč. Ful je samozavestna, res si želi to, je grebatorka in mal egoistična kar za ta posel enostavno moraš bit. Sumim da ona zmaga, vem pa še ne Tko da pššššt!
Najboljša je Melrose k ma uno Box gracefully al neki tazga, modelka pa kaže škatlo Umrla sm od smeha. Sicer mi je pa Melrose kr dost všeč. Ful je samozavestna, res si želi to, je grebatorka in mal egoistična kar za ta posel enostavno moraš bit. Sumim da ona zmaga, vem pa še ne Tko da pššššt!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Resnici na ljubo meni se Amanda ne zdi primerna za top model, zaradi težav z vidom in posledično težav pri hoji po pisti.. Je zelo lepa na slikah in s ANTM si naredila reklamo, tako da ne dvomim v to, da bo še kaj posnela ...
Sem pa bila v 3.sezoni za Evo že od začetka, ker je vedno imela dobre slike.. Yaya je sicer lepša ampak njej karakter mi je malo mimo
Sem pa bila v 3.sezoni za Evo že od začetka, ker je vedno imela dobre slike.. Yaya je sicer lepša ampak njej karakter mi je malo mimo
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Nata_ napisal/-a:Ravnokar sem vidla reklamo na TV3.. po 20.1.07 bo 5.sezona ANTM yeey
Uaaaa super!
- *loNely soul*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
jemina napisal/-a:jeeeeeeeeeeeeej ... čiz finoNata_ napisal/-a:Ravnokar sem vidla reklamo na TV3.. po 20.1.07 bo 5.sezona ANTM yeey
jupi, can't wait:D
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov