America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
jemina napisal/-a:cukr8 napisal/-a:petyka napisal/-a:elyse<3
Ja, zadnjič mi je slučajno pod roke prišla stara (septembrska) številka revije Eva in sem v njej odkrila Elyse na 3 celostranskih fotografijah ... Takrat pri nas sploh še niso začeli predvajati ANTM, če se ne motim...
To v letošnji septemberski evi?
Ja, september 2006.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men je tud ta oddaja kul- pa tud to da se ful hitr vse vidi. Ne vem zakaj so spet začel s prvo sezono. Vajenca bi tud ful rad videl- naslednje sezone.
Drugač takrat ko je zmagala Eva- je bila tista mislim da Anna- banana ful hinavka- ko je vn izpadla sploh ni objela Eve- kar se mi je zdelo ful low- prej ko jo je rabila ja bila kao njena best friend.
Drugač takrat ko je zmagala Eva- je bila tista mislim da Anna- banana ful hinavka- ko je vn izpadla sploh ni objela Eve- kar se mi je zdelo ful low- prej ko jo je rabila ja bila kao njena best friend.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem pa zj 5. do polovice pogledala inmi ni jasno kako je šla Corine tko hitrvn, ker mi Kim res ni primerna za model, pa še bedne fotke ma, res na razumem zakaj ni šla prej vn
A morem z belo pisat al lahko navadn?
A morem z belo pisat al lahko navadn?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
sm vidla da so na tv papriki spet naredili koledar, in sicer na temo sedmih grehov.... isto ko na ANTM .... inovativno morm rect
zdele mal gledam ponovitve prve oddaje in ta k je zmagala mi tko zjanano, pocasi govori , tega ko sem gledala prvic sploh opazila nism
zdele mal gledam ponovitve prve oddaje in ta k je zmagala mi tko zjanano, pocasi govori , tega ko sem gledala prvic sploh opazila nism
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Uh vcer sm gledala, pa drgac mi je kul oddaja k gre hitr ne pa da je vsak tedn neki pa tko naprej..ampak ta Robin je pa tak verski fanatik da je men to prov grozn..vsi imajo svoje demone, bos ze vidla k bojo demoni prsli na plano..swasta no. Mislm bod vedna nehi pa buzerirat pa terorizirat vse okrog sebe.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
kera vm je pa najboljsa od teh punc k so ble do zdj? men je definitivno yohanna najbolsa. drgac mi je bla pa tut sara (iz 2. sezone mislm da) ful luskana. pa naima mi je bla vsec na oddaji, ampak sm pol vidla ene slikce na netu, kjer je...hm...poglejte same no:
ampak tuki je pa spet dobrastara lepa naima
http://envy-naima.livejournal.com/
na koncu pa se: srecno novo leto vsem!!!
ampak tuki je pa spet dobrastara lepa naima
http://envy-naima.livejournal.com/
na koncu pa se: srecno novo leto vsem!!!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Huda je Naima na telih slikah iz zgornjega linka. Sploh z dolgimi lasmi, zelo ji pašejo
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
* Skupno število tekmovalk: 89
* Najmlajša zmagovalka: Nicole Linkletter (5. sezona), takrat 19 let in 9 mesecev.
* Najstarejša zmagovalka: Yoanna House (2. sezona), takrat 23 let.
* Najstarejša tekmovalka: Robin Manning (1. sezona) & Jade Cole (6. sezona), takrat obe 26 let.
* Največja zmagovalka: Yoanna House (2. sezona), Danielle Evans (6. sezona) & CariDee English (7 sezona), vse 182cm.
* Največja tekmovalka: Sara Albert (6. sezona), 185cm.
* Najmanjša zmagovalka: Eva Pigford (3. sezona), 170cm.
* Najmanjša tekmovalka: Eva Pigford (3.sezona), 170cm.
* Najtežja tekmovalka: Toccara Jones (3. sezona), 81kg.
* Najlažja tekmovalka: Melrose Bickerstaff (7. sezona), 48kg.
* Zmagovalka z največ dobljenimi izzivi: Naima Mora (4. sezona), 4 zmage.
* Zmagovalka z najmanj dobljenimi izzivi: Nicole Linkletter (5. sezona) & Danielle Evans (6. sezona), obe nič dobljenih zmag.
* Tekmovalka z največ dobljenimi izzivi: Yaya Da Costa (3. sezona), 5 zmag.
mau statistike.... ene par imen je napisanih z belo, da nam kermu kej pokvarla ...
men najlepša tekmovalka: Nenna iz 6. sezone, Nigerijka po rodu...
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
am, una blonđa k so jo iz dolgih las na čist kratke ostrigl k je bla k fantk &se je ful jokala.. a je ona mogoče zdj ful slavna postala? nevem kako ji je ime tak da.. kera kj ve?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov