America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Latte napisal/-a:Mene je pa presenetlo da je zdele v 7. sezoni izpadla A.J. zarad ene slabe slike, prej je mela pa res kvalitetne Jst bi npr. velik raj izločla Eugeno al pa Jaedo.
Ej jz bi dala pa Broke alpa Anchal vn k sta mi res ne vem čudne.Drgač mi je pa najboljša Carrie Dee
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
*LittleBug* napisal/-a:Latte napisal/-a:Mene je pa presenetlo da je zdele v 7. sezoni izpadla A.J. zarad ene slabe slike, prej je mela pa res kvalitetne Jst bi npr. velik raj izločla Eugeno al pa Jaedo.
Ej jz bi dala pa Broke alpa Anchal vn k sta mi res ne vem čudne.Drgač mi je pa najboljša Carrie Dee
Men tut Caridee zmaga, res ona bi prou mogla zmagat. Anchal je sicer lušna ampak čist neproporcionalna usaj za supermodel, Brooke mi je pa fuuul simpatična pa smešna, sploh k začne repat Melrose se mal preveč tiši povsod, dvojčici sta še kr kul tut.
How blind can you get and still have eyes?
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Aneda. Pa žal mi je blo za Toccaro kr je izpadla. Sicer je blo za pričakovat da nebo zmagala ker je plus size, sam vseeno je bla ful frajerkaEwchk napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Meni je bla ful všeč Yaya iz tretje sezone
Men tut.
-
Men tut Caridee zmaga, res ona bi prou mogla zmagat. Anchal je sicer lušna ampak čist neproporcionalna usaj za supermodel, Brooke mi je pa fuuul simpatična pa smešna, sploh k začne repat Melrose se mal preveč tiši povsod, dvojčici sta še kr kul tut.
Sam men sta pa dvojčici na fotkah hudo dobre res A mogoče veš kera je zdej biseksualka Amanda al Michele?
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni sta CariDee in Brooke ful simpatični ampak mi nekak ne zgledata kot modela...še najbolj mi je A.J. samo je izpadla Anchal pa Melrose pa sta mi totalno mimo.
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Te punce (zmagovalke) bodo znane kakšno leto, dobile bodo kakšno komercialno pogodbo tipa Sephora al pa kej podobnga, nobena respektabilna revija ali oglaševalec pa se ne bodo NIKOLI zanimali za njih.
To lahko že zdaj odvržemo, ker je bilo za veliko punc ( ne samo za vseh 6 zmagovalk ) to zelo fajn odskočna deska...za tiste, ki ne v modi, pa na TV-ju itd...
V 7. sezoni mi je definitivno Michelle THE ONE.
Amanda tudi...
-
sofia83 napisal/-a:Tyra napisal/-a:To lahko že zdaj odvržemo, ker je bilo za veliko punc ( ne samo za vseh 6 zmagovalk ) to zelo fajn odskočna deska...za tiste, ki ne v modi, pa na TV-ju itd...
Aja? Naprimer?
Ne prodajaj bučk ... Visoka moda temelji na eksotičnosti, posebnosti ... Zvezde reality showov pa so ravno kontra. Vse vemo o njih, ane?
A zdj boš pa rekla,da Tyra Banks ne zna zbirat modelou in da niso posebene oz.dovolj eksotične?Men so ble čist use zmagovalke ušeč....Drgač pa ne morš
ti zbrt ne vem črnke z rdečimi lasmi,modrimi očmi mislm ne vem kok eksotično,tega modni trg ne prenese....kaj bo delala reklamo za Mc donalds?
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
sofia83 napisal/-a:Tyra napisal/-a:To lahko že zdaj odvržemo, ker je bilo za veliko punc ( ne samo za vseh 6 zmagovalk ) to zelo fajn odskočna deska...za tiste, ki ne v modi, pa na TV-ju itd...
Aja? Naprimer?
Ne prodajaj bučk ... Visoka moda temelji na eksotičnosti, posebnosti ... Zvezde reality showov pa so ravno kontra. Vse vemo o njih, ane?
Dejansko veliko punc iz American Supermodel, tudi tistih, ki niso zmagale, dela na modnih revijah po vsem svetu. V sedmi sezoni grejo punce na neko modno revijo in je tam ogromno deklet iz ANTM in tudi govorijo da delajo povsod po svetu in da je bila to nepozabna izkušnja. Da pa niso takoj znane kot Tyra je pa čisto normalno, ker nimajo niti toliko znanja in izkušenj. Saj so po letih večinoma še zelo mlade in sploh ne dvomim da se bo o njih še slišalo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov