America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
bubbles napisal/-a:MoJcHyKa napisal/-a:nutella napisal/-a:Jupiii Naima je zmagala
A kej vemo, a se v ponedeljek nova sezona začne?
am sej se je včeri začela nova sezona sej če si zamudila, poglej si ponovitev jutr
če jst kej prov vem zdej ponavljajo 1. sezono. go figure...
a pol pa
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ja kaj bomo pa zdej gledal? Ma ne nmorejo dat kr prve sezone no Jst sem pa mislala da je kaka napaka v sporedu, pa danes čakam na ponovitve in me je skor kap zadela. Sem bla ful jezna. Vse skup je brezveze. Pa sem mislala da se je TV3 popravu
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
nogica napisal/-a:American's next top model je ena mojih najljubših stvari za gledat.
Pogledala sm čisto vse kroge od prvega do sedmega in morm rečt da je s.u.p.e.r!! Vsaka čast ustvarjalcem tega shova, ker je vse perfect. Sploh so shootingi, k jih imajo punce tok dobri. Vsak cycle je boljše, tko da si vedno z največjim veseljem ogledam novo epizodo.
Ko gledaš take oddaje še dodatno vidiš kok je Slovenija na tem področju zaostala. Sramota!!
Za vse, k vas zanima ... tv3 predvaja najslabši oz. prvi krog tega. Ta je še najbolj beden, ker so takrat šele začel s tem, boljš si je stvari ogledat na YouTube. Če poiščeš pravi link, ti vrže epizode po vrstnem redu, tko da je pol fajn gledat.
In Tyra ... Preden sm si ogledala te epizodice se mi je zdela totalna afna, zdej sm pa vidla, kok je fajn. Čeprou ima močna stegna ima pri meni vse pluse, kar se modnega biznisa tiče!
ANTM ROCKS!!
se strinjam.. jaz sem totalni frik na ANTM .. simply it
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
petyka napisal/-a:elyse<3
Ja, zadnjič mi je slučajno pod roke prišla stara (septembrska) številka revije Eva in sem v njej odkrila Elyse na 3 celostranskih fotografijah ... Takrat pri nas sploh še niso začeli predvajati ANTM, če se ne motim...
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Men je tud tale oddaja zakon. Pa se mojemu tipu je vsec... pa zmer prav, da so take stvari sam za babe. Pol pa vsako nedeljo skupi gledava celo dopoldne ponovitve od celega tedna, ker pac med tednom ni casa. Ful je huda oddaja.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem pa že pri dveh sezonah takrat, ko so punce prvič predstavli, uganla, katera bo zmagala. Ker sta mi ble na prvi pogled najlepš, jeeeej!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
cukr8 napisal/-a:petyka napisal/-a:elyse<3
Ja, zadnjič mi je slučajno pod roke prišla stara (septembrska) številka revije Eva in sem v njej odkrila Elyse na 3 celostranskih fotografijah ... Takrat pri nas sploh še niso začeli predvajati ANTM, če se ne motim...
To v letošnji septemberski evi?
Men je tale peta sezona mi je res fajna zj k sem je že dost pogledala...sam zmagovalka...ni mi čiz jasno kako je ona zmagala...ker mi je ana navadna čudna deklica
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov