America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Joj meni se pa zdi, da je 4. sezoni zmagala napačna. Meni osebno je bila Kehleen na koncu boj všeč od Naime
Zj sem gledala to, kaj počnejo sedaj, ko je konec. In morem rečt, da mi je Michelle simpatična, spet ma nazaj rjave lase in je definitivno boljša, pa Kahleen pa tko fino čupco. No sj boste vidle
Zj sem gledala to, kaj počnejo sedaj, ko je konec. In morem rečt, da mi je Michelle simpatična, spet ma nazaj rjave lase in je definitivno boljša, pa Kahleen pa tko fino čupco. No sj boste vidle
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
jemina - Cosmopsiho
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
jemina napisal/-a:Joj meni se pa zdi, da je 4. sezoni zmagala napačna. Meni osebno je bila Kehleen na koncu boj všeč od Naime
Men tud nooooo... ene pet delov pred koncem sm skoz za njo navijala. Tok mi je bla lepa. Sploh k je mela spete lase
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js ferbc kokr sm sm šla pogledat kaj je ena napisala in sm razočarana nad zmagovalko... Zdj mi pa sploh ne bo več zanmiv gledat še teh par delov... Sicer mi je bla ona na začetku najbl ušeč sam zdj proti koncu pa ne več... se mi zdi da se ni nč spremenila od začetka, tko k so se ene...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
tiasha napisal/-a:Joj men gre pa ta Kenya (kokrkol se že napiše) vedno bolj na živce ... sej mi ma hud obraz pa vse, ampak karakter mi ma pa totalno bedn ...
Men isto. Včeri k je Naimo tm na štengih prehtela, pa po Kahleen tm stran od vrat rinla, mislem,...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ja men se je tut to zdel prou neumno in k so mogle slikce ocenjevat, je vsaka povedala kej lepga o drugi ... Ona pa sam kritizirala vse po vrsti ... prou bedna mi je res ... Škoda mi je blo pa za Cristino (sej ji je blo tko ime ne ... sm že čist zmešana), k je šla vn k mi je bla prou lepa ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hjo pa sm misnla, da bo danes popokala, ker sploh ni mela hudih fotk ... pa sej mi je huda ... res mi ma hud obraz, ampak obnašanje pa podn od podna ... sploh mi niso ušeč taki naduvani ljudje ... blek
Naima mi je pa huda ... samo res ji manjka energija in žibahnost ...
Naima mi je pa huda ... samo res ji manjka energija in žibahnost ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
jemina - Cosmopsiho
jz sem se najbolj smejala, ker se je Kenja res zredila in pol se je na fotošuti ji res drebuh poznal...haha...in so jo mogli res retruširat...sploh nevem, kako ji je ratalo tko daleč pridet ...pa res je smešna, ker skoz neki je...in to kot prašič
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov