America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Adrianne mi je bila najljubša že od samega začetka. zelo je fotogenična. sploh tista fotka, ko je pozirala gola
mislm, da si je tudi zaslužila zmago, ker si je to zares želela in neverjetno hitro je napredovala! super je!
mislm, da si je tudi zaslužila zmago, ker si je to zares želela in neverjetno hitro je napredovala! super je!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
jemina napisal/-a:Men je bla pa všeč lih zato, ker je tako drugačna od ostaliah
A kdo ve, za koga ona sedaj kot model dela?
Zdej mislim da naj bi bila igralka, bom pa probala še kej izbrskat aja pa zdej naj bi se poročila s temle stričkom k je z njo na slikah, če se že ni:
Danielle v 6. sezoni mi je bila malo dolgočasna, nič posebnega, najbolj mi je bila všeč Nicole v 5., Kahlen je bila skoraj da ne dvojčica Carmen Kass - tudi meni je bila zelo všeč, Naima pa spet nič posebnega, girl next door type.
How blind can you get and still have eyes?
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
elyse je bla definitivno najbol... ampak oni niso iskal manekenke, ampak komercialn model... in zato elyse nbi bla primerna in ni zmagala ker je presuha itd...
ma kr neki... men je bla edina primerna... z obrazom, postavo, hojo, drzo in karakterjem...
ma kr neki... men je bla edina primerna... z obrazom, postavo, hojo, drzo in karakterjem...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Zdaj si nam tistim, ki še nismo pogledali 3. sezone do konca ,vse pokvarlaEwchk napisal/-a:Js sm pa vesela da je v 3. zmagala Eva Sam sm bla na konc zihr da bo Yaya zmagala... No v vseh 3 sezonah k sm pogledala so zmagale moje favoritke... Dons pa začnem 4. gledat če bo čas.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
choco.cat napisal/-a:Zdaj si nam tistim, ki še nismo pogledali 3. sezone do konca ,vse pokvarlaEwchk napisal/-a:Js sm pa vesela da je v 3. zmagala Eva Sam sm bla na konc zihr da bo Yaya zmagala... No v vseh 3 sezonah k sm pogledala so zmagale moje favoritke... Dons pa začnem 4. gledat če bo čas.
Sori! Ni blo namenoma... Sej vedno kdo kej komu pokvar, pa kaj čmo... Bom drugič pazla
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
el bou napisal/-a:elyse je bla definitivno najbol... ampak oni niso iskal manekenke, ampak komercialn model... in zato elyse nbi bla primerna in ni zmagala ker je presuha itd...
se podpišem! meni je bla elyse tudi najnajlepšejša! pa ona je najlepše hodila, imela najlepše slike... ne morem verjet, da ni prišla v finale. od razlike one blonde, ki sploh ni za model - ampak za oglase za zobno pasto. ampak ok, je zmagala najboljša.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
o moj bog
zdele sm slučajno ujela, ko so hodile večina teh punc pet še ni vidla od blizu. pa ne morš tko no . obnašanje je pa itak na nivoju morske trave .
zdele sm slučajno ujela, ko so hodile večina teh punc pet še ni vidla od blizu. pa ne morš tko no . obnašanje je pa itak na nivoju morske trave .
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
sofia83 napisal/-a:skinny napisal/-a:el bou napisal/-a:elyse je bla definitivno najbol... ampak oni niso iskal manekenke, ampak komercialn model... in zato elyse nbi bla primerna in ni zmagala ker je presuha itd...
se podpišem! meni je bla elyse tudi najnajlepšejša! pa ona je najlepše hodila, imela najlepše slike... ne morem verjet, da ni prišla v finale. od razlike one blonde, ki sploh ni za model - ampak za oglase za zobno pasto. ampak ok, je zmagala najboljša.
Ma ta cela oddaja je preprosto smešna Iščejo kao fashion model prek reality showa V redu bo ... Te punce (zmagovalke) bodo znane kakšno leto, dobile bodo kakšno komercialno pogodbo tipa Sephora al pa kej podobnga, nobena respektabilna revija ali oglaševalec pa se ne bodo NIKOLI zanimali za njih. So pa vse tok nikakve, brez karizme, tud vizualno nč special ... Elyse je fajn za Pariz, ja, je fashion tip, samo ni pa lepa. Niti od daleč ne.
Pa "najlepšejša, najlepšejši, najlepšejše" postaja zelo zelo anojing
sam ce pa tko gledas ne... lahko da je v odaji punca ki se zdi kasni agenciji zelo potencialna... ce jo tyra skensla jo mogoc opaz kdo drug prek tega showa in jo vzame k sep... men je pa elyse zelo posebna...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Aha, a to naj bi bil tisti, ki je igral v nanizanki Bradyjevi (v 70. letih), al kako že?
elyse je bla definitivno najbol... ampak oni niso iskal manekenke, ampak komercialn model... in zato elyse nbi bla primerna in ni zmagala ker je presuha itd...
Joj, meni je bila Elyse tudi zelo všeč ... Res posebna... OK, ni več ravno najmlajša, pa tudi klasična lepotica ni, pa vseeno ... Zdi se mi duhovita, pa še pametna (sem zasledila nek sestavek iz leta 2002, kako je uspešna v naravoslovju, prejemala je štipendijo, se prijavila na številne izobraževalne ustanove...), ampak očitno bo zdravniška kariera zdaj morala počakati ... Zdaj baje dela predvsem po Aziji kot model... Brala sem njen blog, ki je kar zanimiv - poroča s celega sveta o svojih poslovnih in privatnih podvigih, vse pa opremlja s številnimi fotografijami (slika pa predvsem hrano in samo sebe v nenavadnih pozah)... Aja, pa še celo knjigo je izdala o teh izkušnjah...
Drugače so pa tile showi v stilu ANTM itak bolj ali manj trapasti, zlagani in zrežirani, ampak včasih se pa vseeno prileže malo razvedrit ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov