America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 15. Okt. 2006 18:55

Adrianne mi je bila najljubša že od samega začetka. zelo je fotogenična. sploh tista fotka, ko je pozirala gola :hearts:
mislm, da si je tudi zaslužila zmago, ker si je to zares želela in neverjetno hitro je napredovala! super je! :)
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 15. Okt. 2006 18:59

jemina napisal/-a:Men je bla pa všeč lih zato, ker je tako drugačna od ostaliah :D

A kdo ve, za koga ona sedaj kot model dela?

Zdej mislim da naj bi bila igralka, bom pa probala še kej izbrskat aja pa zdej naj bi se poročila s temle stričkom k je z njo na slikah, če se že ni:

SlikaSlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika

Danielle v 6. sezoni mi je bila malo dolgočasna, nič posebnega, najbolj mi je bila všeč Nicole v 5., Kahlen je bila skoraj da ne dvojčica Carmen Kass - tudi meni je bila zelo všeč, Naima pa spet nič posebnega, girl next door type.
How blind can you get and still have eyes?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 16. Okt. 2006 8:54

elyse je bla definitivno najbol... ampak oni niso iskal manekenke, ampak komercialn model... in zato elyse nbi bla primerna in ni zmagala ker je presuha itd...

ma kr neki... men je bla edina primerna... z obrazom, postavo, hojo, drzo in karakterjem...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 16. Okt. 2006 9:59

Js sm pa vesela da je v 3. zmagala Eva :D Sam sm bla na konc zihr da bo Yaya zmagala... No v vseh 3 sezonah k sm pogledala so zmagale moje favoritke... Dons pa začnem 4. gledat če bo čas.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 16. Okt. 2006 13:54

Ewchk napisal/-a:Js sm pa vesela da je v 3. zmagala Eva :D Sam sm bla na konc zihr da bo Yaya zmagala... No v vseh 3 sezonah k sm pogledala so zmagale moje favoritke... Dons pa začnem 4. gledat če bo čas.
Zdaj si nam tistim, ki še nismo pogledali 3. sezone do konca ,vse pokvarla :? :!:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 16. Okt. 2006 18:39

choco.cat napisal/-a:
Ewchk napisal/-a:Js sm pa vesela da je v 3. zmagala Eva :D Sam sm bla na konc zihr da bo Yaya zmagala... No v vseh 3 sezonah k sm pogledala so zmagale moje favoritke... Dons pa začnem 4. gledat če bo čas.
Zdaj si nam tistim, ki še nismo pogledali 3. sezone do konca ,vse pokvarla :? :!:

Sori! Ni blo namenoma... Sej vedno kdo kej komu pokvar, pa kaj čmo... Bom drugič pazla :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 16. Okt. 2006 21:04

A mi lahko kera pove ker del na youtube je prvi del prve sezone, da gre pol lepo naprej, ker men ni nč jasno :oops:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 17. Okt. 2006 9:08

Cycle 1 Episode 1 bi moglo bit.
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 17. Okt. 2006 12:53

Latte napisal/-a:Cycle 1 Episode 1 bi moglo bit.
Ja, če pa ti to nebo našlo, pol pa vtipkaj ANTM 1 ep 1 :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Okt. 2006 12:56

Hvala punce :)
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 17. Okt. 2006 14:06

el bou napisal/-a:elyse je bla definitivno najbol... ampak oni niso iskal manekenke, ampak komercialn model... in zato elyse nbi bla primerna in ni zmagala ker je presuha itd...

ma kr neki... men je bla edina primerna... z obrazom, postavo, hojo, drzo in karakterjem...

se podpišem! meni je bla elyse tudi najnajlepšejša! Slika pa ona je najlepše hodila, imela najlepše slike... ne morem verjet, da ni prišla v finale. od razlike one blonde, ki sploh ni za model - ampak za oglase za zobno pasto. ampak ok, je zmagala najboljša. Slika
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 17. Okt. 2006 17:32

o moj bog :D :eek:

zdele sm slučajno ujela, ko so hodile :eek: večina teh punc pet še ni vidla od blizu. pa ne morš tko no :roll: . obnašanje je pa itak na nivoju morske trave :roll: .
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 19. Okt. 2006 5:56

Men v 4. ciklu nobena ni neki ušeč... No sm šele bl na začetku ampak ne vem nobena mi ni da bi rekla ONA je tista! Mogoče mi bo kera v 5... :)
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 19. Okt. 2006 8:49

sofia83 napisal/-a:
skinny napisal/-a:
el bou napisal/-a:elyse je bla definitivno najbol... ampak oni niso iskal manekenke, ampak komercialn model... in zato elyse nbi bla primerna in ni zmagala ker je presuha itd...

se podpišem! meni je bla elyse tudi najnajlepšejša! Slika pa ona je najlepše hodila, imela najlepše slike... ne morem verjet, da ni prišla v finale. od razlike one blonde, ki sploh ni za model - ampak za oglase za zobno pasto. ampak ok, je zmagala najboljša. Slika

Ma ta cela oddaja je preprosto smešna :lach: Iščejo kao fashion model prek reality showa :lach: V redu bo ... Te punce (zmagovalke) bodo znane kakšno leto, dobile bodo kakšno komercialno pogodbo tipa Sephora al pa kej podobnga, nobena respektabilna revija ali oglaševalec pa se ne bodo NIKOLI zanimali za njih. So pa vse tok nikakve, brez karizme, tud vizualno nč special ... Elyse je fajn za Pariz, ja, je fashion tip, samo ni pa lepa. Niti od daleč ne.

Pa "najlepšejša, najlepšejši, najlepšejše" postaja zelo zelo anojing :wink:

sam ce pa tko gledas ne... lahko da je v odaji punca ki se zdi kasni agenciji zelo potencialna... ce jo tyra skensla jo mogoc opaz kdo drug prek tega showa in jo vzame k sep... men je pa elyse zelo posebna...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 21. Okt. 2006 2:08

Latte napisal/-a:
Zdej mislim da naj bi bila igralka, bom pa probala še kej izbrskat aja pa zdej naj bi se poročila s temle stričkom k je z njo na slikah, če se že ni:

SlikaSlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika.

Aha, a to naj bi bil tisti, ki je igral v nanizanki Bradyjevi (v 70. letih), al kako že?

elyse je bla definitivno najbol... ampak oni niso iskal manekenke, ampak komercialn model... in zato elyse nbi bla primerna in ni zmagala ker je presuha itd...

Joj, meni je bila Elyse tudi zelo všeč :ja: ... Res posebna... OK, ni več ravno najmlajša, pa tudi klasična lepotica ni, pa vseeno :razz: ... Zdi se mi duhovita, pa še pametna (sem zasledila nek sestavek iz leta 2002, kako je uspešna v naravoslovju, prejemala je štipendijo, se prijavila na številne izobraževalne ustanove...), ampak očitno bo zdravniška kariera zdaj morala počakati :wink: ... Zdaj baje dela predvsem po Aziji kot model... Brala sem njen blog, ki je kar zanimiv - poroča s celega sveta o svojih poslovnih in privatnih podvigih, vse pa opremlja s številnimi fotografijami (slika pa predvsem hrano :P in samo sebe v nenavadnih pozah)... Aja, pa še celo knjigo je izdala o teh izkušnjah...

Drugače so pa tile showi v stilu ANTM itak bolj ali manj trapasti, zlagani in zrežirani, ampak včasih se pa vseeno prileže malo razvedrit :D ...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov