America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 23. Nov. 2006 7:21

jemina napisal/-a:Na kero popeni Tyra? Me res zanima, kera je ta koza :lach: A je slučajn una klovnesa

Nad uno, ko je bla že v prejšni sezoni in je vrgla kozarec v eno. Na začetku je skos jokala kok so bogi, pa da ma otroka pa tko, pol pa ne vem kaj ušpila, da Tayra znori.

Ta rokoborka je tut men totalno mim. Se mi zdi da zmer dajo eno tako not, ko očitno ne paše, dapotem zgleda kot da dajo vsem možnost. Včeri ko so se tehtal, je bla spet ena kao predebela (ok res je mela ene 62 kil), v prejšni sezoni je bla pa Toccara čist ok in ni smel noben nč rečt, čeprav je mela 30 kil viška :roll:
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 23. Nov. 2006 8:34

mily napisal/-a: Včeri ko so se tehtal, je bla spet ena kao predebela (ok res je mela ene 62 kil), v prejšni sezoni je bla pa Toccara čist ok in ni smel noben nč rečt, čeprav je mela 30 kil viška :roll:

In točno ta je mogla spokat domov. Britta.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 23. Nov. 2006 8:51

choco.cat napisal/-a:^^Ja, to je v 4. sezoni. Poglej si na internetu al pa na linku ki ga je ena dala prej.

uu to sm si ze pogledala neki cajta nazaj, sam me tko cela epizoda zanima... :)
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 23. Nov. 2006 11:37

mily napisal/-a: Včeri ko so se tehtal, je bla spet ena kao predebela (ok res je mela ene 62 kil), v prejšni sezoni je bla pa Toccara čist ok in ni smel noben nč rečt, čeprav je mela 30 kil viška :roll:

Mar ni očitno?
Toccara so uvrščali med PLUS SIZE dekleta. S tem namenom se je od začetka prijavila, ni nameravala med oddajo shujšati 30 kilogramov.
Britta naj bi se pa uvrščala med "tipične" modele. V bistvu ni bila dovolj suha, da bi bila lahko med temi, pa ni bila dovolj debela, da bi bila lahko med plus size. Je razlika.

Drugače se pa z Bageero ne strinjam. Bom napisala z belo, da ne uničim komu veselja: Punci so dali še eno možnost, glede na to, da se je prijavila in obnašala kot cestni pretepač. Tako je bila vesela, ko je notri prišla pa jokala pa ne vem kaj vse. Na koncu se enostavno ni več trudila. Pika na I za Tyro je pa bila, da se je punca delala kot da ji je vseeno, ko so jo izločili. Glede na to, da si ji dali še eno priložnost ( prijavi se pa na tisoče deklet ), se je Tyri zdel tak odnos mimo.
To je to.

Bedno mi je, da gre Michelle ven v 7. sezoni zdaj :roll:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 23. Nov. 2006 12:52

Tayra sej jst čist štekam da je bla kao plus size model, ampak tle ne zbirajo takih. Sej ja na nobenem snemanju ni dobila normalnih cot gor, torej je itak blo brezveze, ker se ne zbirajo taka dekleta. Pa sej drugač me ne moti, ker je Britta šla včeri domov, nisem navijala za njo, ampak na živce mi gre, da so pri njej ful izpostavl to, da ima preveč kil za supermodela, pri Toccari pa ni noben nč reku, ker je bila "kao" ponosna na svoje telo. Dvojna merila, nič druga.
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 23. Nov. 2006 14:48

Pliz naj mi ena na zs pove katera zmaga v 4.sezoni. Na netu nočem pogledat, ker hočem samo vedet katera je zmagala, ne pa tudi celih epizod. To pa zato, da se potem lažje osredotočim le na tisto, pa gledam kako se je obnašala in tako. Pliz naj mi ena sporoči.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 23. Nov. 2006 15:11

am meni pa je žal, da je šla brita ven :/
am sam pa ne vem zakej te toliko zanima, metuljčica, katera bo zmagala...a ne zgubi potem ves čar :D jst če bi vedla, pol ne bi najbrž niti toliko spremljala ;)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 23. Nov. 2006 17:35

Bageera napisal/-a:
jemina napisal/-a:Na kero popeni Tyra? Me res zanima, kera je ta koza :lach: A je slučajn una klovnesa

Mah to je Tyra s tem kričanjem čist pretiravala...kr neki vse skup. Je blo vidt, da je že vsega konc, pol jo pa nazaj pokliče sam zato, da jo nadere... Men je vse skup čist bedno izpadlo :? :D sploh ne vem, kje je bla fora, da jo je nazaj poklicala. No ja, sej boste vidl. :P
Po eni strani se strinjam z tabo, to kar je pa Tyra napisala pa je tudi res. Meni je blo bedno, da je Tyra (Tyra Banks, da ne bo pomote :) ) ful kričala, lahko bi ji lepo povedala, občutek sem mela, kot da hoče poudarit da je "glavna". Je pa res da je punca bla ful nehvaležna..

Zdaj gledam 5. sezono in mi je najljubša Nik, ful navijam za njo :wink:
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 23. Nov. 2006 17:52

a se tretja sezona zj rola na tv3? no uglavnm to kar zj gledam mi je u iber smesno ker use non stop jokajo....zj ze prou bolano izpade :eek: :?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 23. Nov. 2006 18:22

zdej se vrsti četrta, ne tretja ;)
so pa blazno otročje, sploh brittany z unimi svojimi "to ni fer". pa kt da jim bo kapa z glave padla, če bojo mogle enmu čevlje prodat ;)
je pa lih kar miss overconfidence (rebecca) skup padla...
...just breathe...
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma_nekdo » 23. Nov. 2006 18:48

Meni ni jasno,kaj dela tam notri una bjonda,ki ne zna hodit????
mislim,da trenira box al neki takega...
če je ona tam,pol se lahko še js prijavim! :D
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 23. Nov. 2006 19:43

Ja, kr padla je dol, pa vsi sam tko :eek:

Ja lušne slikce s kužki :D
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 23. Nov. 2006 19:51

Hehe, "Mrs. J" je skos smešn/a :D

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 23. Nov. 2006 19:55

Tale stilist Noel k je v ziriji, mene tok spominja na enega k je igral pri felicity....
da ni slucajno to on? :D
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 23. Nov. 2006 20:05

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani