America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
^^na strani 19 piše, pa tut že mal prej
drgač pa glede toccare: ve, kake so razmere in kaj iščejo, ve da ni primerna, pa gre kljub vsemu not... jah sej je lahko pričakovala kej tazga. ne rečem sicer, da je to prov, ampak je že vedla, v kaj se spušča.
drgač pa glede toccare: ve, kake so razmere in kaj iščejo, ve da ni primerna, pa gre kljub vsemu not... jah sej je lahko pričakovala kej tazga. ne rečem sicer, da je to prov, ampak je že vedla, v kaj se spušča.
...just breathe...
- ma_nekdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
o moj bog,eve je zmagala!!! podn od podna...
ja pa sej to me je zmotlo na toccari,da ve da ni primerna za to delo in se dela neko samozavesto,pa še una ji je rekla,da v tej industriji ne bo noben prijazen do nje,in boga revča gre takoj v jok. ja boga revca...bo treba res ene 2okil shijšat,pol pa bo kej..
ker tako si jaz ne predstavljam v visoli modi.
ja pa sej to me je zmotlo na toccari,da ve da ni primerna za to delo in se dela neko samozavesto,pa še una ji je rekla,da v tej industriji ne bo noben prijazen do nje,in boga revča gre takoj v jok. ja boga revca...bo treba res ene 2okil shijšat,pol pa bo kej..
ker tako si jaz ne predstavljam v visoli modi.
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
bubbles napisal/-a:jst pa morem povedat, da mi je tale nigel barker lih za pojest!
O jaaa!
Very, very HOT!
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
Blondie napisal/-a:bubbles napisal/-a:jst pa morem povedat, da mi je tale nigel barker lih za pojest!
O jaaa!
Very, very HOT!
un je čist yummy...
aja pa P.S ta prava nekak smo se zmenil,da ne komentiramo zmagovalk, ker ene pač nočjo-nočmo vedt, kdo je zmagu preden do konca pogledamo
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
bubbles napisal/-a:jst pa morem povedat, da mi je tale nigel barker lih za pojest!
Mennnnnnn tut Men je pa ta moški tok ... joj kako naj se izrazim, fukabilen bi rekla Zofi ... Čist preveč šarmanten tip mi je ... Tazga bi pa res kr pojeda ... oki konc OT-ja
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
inaa napisal/-a:men je usec ona mal mocnejsa, pozabla ime.....usec mi je kako razmislja, ker se mi zdi da bi res lahko presli cajte k za lepe veljajo samostojece kosti brez kakrsnhkoli oblin
men je tud ona všeč, ker ma jajca (sorrite izrazu), da sploh pride na tak izbor... pa da tok delč pride... čeprou ve, da u bistvu nima šans v tem biznisu...
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Toccara. Men je tut ona všečna, pa ok sej za to sezono že vemo katera zmaga, vendar seveda ima možnosti, obstaja tudi visoka moda za močnejše. Glih dons sem gledala eno izmed ANTMserij, ko je med sodniki ena močnejša, ki je manekenka za visoko modo
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men se zdi pa ful glupo, da Toccaro držijo noter, ker je itak vsem jasno, da ne bo zmagala ... Drugač mi ni všeč piostava njena. Ne zato, ker bi bla močnejša, ampak ker ma zelo čudno razporejeno vse skupej ... Sem vidla une slikce, ki jih je Angel napopala, pa se mi zdi, da ma ogromno, gigantsko oprsje, kar meni že tko al tko ni všeč. Na tistih fotkah tm je čist preveč cenena.
Drugač mi ni nobena ne vem kako lepa al pa všečna, mogoče una Cassie al kaj je, ker je taka mal sramežljiva? Ne vem še čist vseh imen ...
Kelle mi gre mal na živce s to obsedenostjo s popolnostjo, pa Amanda tud ...
Nasplošno mi je bla pa prejšnja sezona boljša.
Drugač mi ni nobena ne vem kako lepa al pa všečna, mogoče una Cassie al kaj je, ker je taka mal sramežljiva? Ne vem še čist vseh imen ...
Kelle mi gre mal na živce s to obsedenostjo s popolnostjo, pa Amanda tud ...
Nasplošno mi je bla pa prejšnja sezona boljša.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
v tejle skupini so mi pa VSE mim. Niti ene ne vidim, da bi bla res ultra super model.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov