America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- svobodna in mlada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Domžale
Yaya je fuulll lepa Ampak men je pa prow cool, da je Eva zmagala. Ful mi je všeč, pa samozavestna je, res pa je, da je preveč ostra, kritilčna, zlobna,...
ampak- Tyra je pa najboljš! Tok je zakon!!!
ampak- Tyra je pa najboljš! Tok je zakon!!!
Uživaj življenje!
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!
Have a nice day!!! mwa
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!
Have a nice day!!! mwa
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst sm lihkar pogledala ponovitve od celga tedna na tv3. Čist najbolj sm za Yayo navijala, ampak sm mal višje prebrala, da zmaga Eva
Za kjro leto je sploh to na tv3? 05?
Za kjro leto je sploh to na tv3? 05?
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- svobodna in mlada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Domžale
2004 pomoje. Ker so tkrt na strehi stale in je bil plakat, ki je oglašval film Troy ( I like that movie)
Uživaj življenje!
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!
Have a nice day!!! mwa
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!
Have a nice day!!! mwa
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
men je ta Eva ful grozna nima ne postave (men zgleda k en knedl ), ne obraza, njeno obnašanje pa tut ni primerno za model .
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
*LittleBug* napisal/-a:
Zmaga Eva bljak.Ona mi je k en pujsk
Sej ona je Eva PIGford. Ampak men je lušna. Všeč sta mi tud Yaya in Ann (mal me spominja na Eugenio ) pa Cassie mi je lušna, sam ma neke probleme s prehranjevanjem. Amanda mi gre pa blazno na živce.
Let the good times roll.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
jst se pa že cel dan zgražam nad novo, pofarbano amando. ogabna barva
drgač je pa men zaenkrat tut yaya všeč, pa cassie, ann mi ma lepe očke. eva mi je pa kokr kdaj: na trenutke blazno huda, na druge pa niti ne...
drgač je pa men zaenkrat tut yaya všeč, pa cassie, ann mi ma lepe očke. eva mi je pa kokr kdaj: na trenutke blazno huda, na druge pa niti ne...
...just breathe...
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Men tut Eva sploh ni všeč. Vedno, ko jo gledam ugotavljam kaj me moti na njej pa kar mislm, da mogoče pa ne bo ona zmagala...čeprov vem, da bo.
Ja, kar pa so Amandi naredl je pa poden od podna. Mogoče so jo hotl deformirat...ampak punci je očitno všeč...kar pa je najbolj pomembno.
Ja, kar pa so Amandi naredl je pa poden od podna. Mogoče so jo hotl deformirat...ampak punci je očitno všeč...kar pa je najbolj pomembno.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
eva sploh nima postave za model... nevem no, tud obraz mi ni tok tipicen za modela... prou tko za na tv je ona, za v eno nadaljevanko al pa muvi...
mi je ann se vedno najbl primerna... obraz, postava... sam samozavest jo mal daje...
mi je ann se vedno najbl primerna... obraz, postava... sam samozavest jo mal daje...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
katera pa bo zmagala v 3 sezoni?
Meni mi ni prov nobena vsec
Meni mi ni prov nobena vsec
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
el bou napisal/-a:eva sploh nima postave za model... nevem no, tud obraz mi ni tok tipicen za modela... prou tko za na tv je ona, za v eno nadaljevanko al pa muvi...
Se čist strinjam. Sploh na uni slikci zgori se mi zdi da se ful vid da nima manekenske postave (čeprou mi je sama slikca huda!).
Men je iz tretje sezone najbolj huda Yaya.
Nisem sicer nek manekenski poznavalec sam kaj že Amanda dela tm notr??? Men je ona čist mem, vključno s karakterjem!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a:Odkar je Amanda dobila tiste dolge lase je tok samozavestna d kr poka od nje.
Mhm, men se zdi, da je postala zelo overconfident pa ful mi ni bilo všeč, kako je izdala Cassie. Ne vem, neki na njej me močno odbija, ne zdi se mi ravno taka dobra dušica, kot je bilo sprva videt.
Pa njeni lasje so mi zdej prou smešni, joj, kaj so nardil iz njih, čist na eno čudno rumeno so jih pobarval. Če je pa to lepo.. Ma pa ful lepe oči, sam bo enkrat pri tridesetem letu oslepela.
Let the good times roll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov