America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Feb. 2011 2:11

haha zato pa eni nikoli nismo emule in podobnih programov uporabljali oz. če smo jih, smo jih znali. torrenti so pa najbol varna stvar na svetu. Še najbol lena mačka na svetu je bolj nevarna kot pa torrenti.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 26. Feb. 2011 2:55

nic na internetu ni varno, na zalost. nisem nikoli uporabljala emule ali kaj podobnega, samo torrente in ja, po nekaj letih je sel laptop v maloro. sicer je pa to off topic in nima veze z antm.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 26. Feb. 2011 9:25

^^LOLOL (laughing out loud .... OUT LOUD), ampak to nisi krivo torrenti, ampak ti :) PEBKAC classic Cosmo edition v 1.2.3

Evo jaz se dans popoldne zakadim v nov del, da vidim šta je ovo. Po slki sodeč so spet neke grdulje not da popestrijo dogajanje - no vsaj men je zmer fajn ko ene tak hvaljo kak da so extraordinary lepe, js pa jih za štil od metle ne bi uporabla. Sam da bo neki dogajal spet :)
Uporabniški avatar
ZvErCaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ZvErCaa » 03. Mar. 2011 16:50

poglejte kaj je povedala tyra banks res svaka ji cast =) =) :gut: :flehan:
http://www.youtube.com/watch?v=6mOQh3evqsI
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Mar. 2011 16:54

To so že stare novice :P Sicer pa glede na to, kak je zdej precej bolj suha, ne vem če se ona drži tega in ji je res tako vseeno :P

Ša mal, še mal pa bo tanov del na računalniku :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Mar. 2011 17:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ZvErCaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ZvErCaa » 03. Mar. 2011 20:17

to je res ja sicr ona tud prej ni bla debela pač je mela mjčkn bokov tko kokr beyonce men sta obe zakon :freude:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 03. Mar. 2011 20:43

Mjčkn bokov? Si ti vidla uno "slavno" fotko v kopalkah? Sj ni bla zdj neki full debela, sam mal več kot mjčkn bokov je pa definitivno mela :wink:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 03. Mar. 2011 22:26

Men sta do zdaj všeč samo Hannah in Kasha. Je pa res da fotke s čebelami niso ble neki ekstra, men nobena ni bla pretirano všeč in jih trenutno ocenjujem po tem kak zgledajo (ker v večini primerov ne uspem videt ekstravagantne lepote ki jo v nekaterih vidijo sodniki, men jih je večina v obraz prav brrrrrr).
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Mar. 2011 12:38

u u u. samo res, nova sezona! in claire nima cajta gledat še. AMPAK po tisti uvodni fotki- se meni zdijo veri kul. razen ene. bomo vidli kako bo moje mnenje po prvi oddaji. torej enkrat v prihodnosti. :)
in moram se bremzat brat to temo. tak da nič ne pište! ;)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Mar. 2011 12:41

^^ Rajš ti ne ber :P

Sicer pa še nimam najljubše. Moram še enkrat pogledat zadnji del. Par mi je simpatičnih, ampak sem preveč površno gledala.
Mi pa zadnji del ni bil nič posebnega :?

Pa še Ann za Vogue Italia: KLIK1, KLIK2
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ZvErCaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ZvErCaa » 08. Mar. 2011 16:53

arrow napisal/-a:Mjčkn bokov? Si ti vidla uno "slavno" fotko v kopalkah? Sj ni bla zdj neki full debela, sam mal več kot mjčkn bokov je pa definitivno mela :wink:

hehe dobr ok maš prou mapak res nwm kaj se sploh ubadajo z temu vsaka zenska nej bo taka kok ji pase ne pa da se kr nekivtikajo vanje kr se je pač poredila...
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 08. Mar. 2011 20:22

^^the price of being famous :D
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 25. Mar. 2011 9:16

Meni definitivno gre na živce :D ..
A goal without a plan is just a wish.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Mar. 2011 11:23

kaj je bla pa una fora, da se zagrizena feministka prijavi na ANTM in pol šizi, da ona ne bo sexy, ker je to degradacija ženske pozicije v svetu?!
A to, da cel svet spremlja, kako si se prijavu na rielitišov, kjer 15 kokoši tekmuje katera bo najboljši obešalnik so pa sanje vsake tr00 feministke.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov