America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 24. Nov. 2010 22:11

sem za Chelsey, Ann se mi zdi čist preveč nesocializirana, čeprav videz mogoče ustreza..

najljubše do sedaj:

Adrianne (1)
YaYa (3)
Naima (4)
Nik (5)
Nnenna (6)
Renee (8)
Saleisha, Jenah (9)
Anya (10)
Analeigh, Elina (11)
Aminat (12)
Jane (15)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 02. Dec. 2010 19:47

Malo sem vesela za Ann, ker verjamem da ji bo zmaga dala tist dodaten ''push'' k njeni samozavesti, ki jo rabi, sem pa vseeno razočarana, da ni zmagala Chelsey, ker je bila v vseh pogledih top in boljša od Ann.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 03. Dec. 2010 11:30

razočaranaaaa :( Chelsy bi ta zmaga ful pomagala, Ann pa itak ne bo dobila dela če bo imela tak attitude
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 03. Dec. 2010 12:18

Babe! :P Ann si je zaslužila zmago. Kot prvo, ni dovolj da si samo noro želiš da zmagaš, ker drugače nisi mogel uspet. In kot drugo, Ann je veliko primernejša za italijanski Vogue. Če bi šlo za kakšno nižje kakovostno ameriško revijo (seventeen magazine recimo) bi zmagala Chelsy. Ann je nov obraz, sveža in primerna za evropsko visoko modo, Chelsy je pa vseameriška komercialna deklina. Saj ni slaba, ampak za Vogue Italia je zagotovo primernejša Ann.

Me happy! :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 08. Dec. 2010 19:32

Eh, ni mi všeć zmagovalka. Pa niti ne druga finalistka.

Kaka slaba hoja na reviji!!!! Kak lahko zmaga nekdo, ki ne zna hoditi? Očitno ta kup velikanskih štrlečih kosti (ne morem nehat buljit!) izpade dobro na slikah (čeprav meni je na vseh slikah ista).

Če se je šlo v tej sezoni samo za visoko modo, potem ne bi smelo biti reklame za Covergirl, ker to dvoje ne gre skupaj (pri Ann).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Dec. 2010 19:48

Mah, koga briga Covergirl :P Važen je Vogue Italia. V katerem mesecu "njena" revija?
EDIT: že vem, že vem:
Vogue Italia Editorial: Feb 2011
Beauty in Vogue Cover+Editorial: May 2011

Ann je dejansko lahko super uspešen model in upam da ji uspe! Hojo lahko presneto izboljša, še vedno pa bo super za editoriale.

+ zna se zgodit, da IMG podpiše še z kakšno tekmovalko. Navijam za Chelsey seveda :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Feb. 2011 20:50

Punce, ki bodo v 16. sezoni. Premiera: 23. februar.
Pol bi jih že na prvi pogled ven zmetala :lach:
Slika

Še nestrpno pričakujem fotke od Ann za Vogue Italia. (njene všečne fotke z vogue.it)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 07. Feb. 2011 20:56

America's Next Playboy Bunny? :bgdev:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Feb. 2011 15:04

Že gledale prvi del?
Pohvale za nadaljevanje znanih imen" Erin, Russel, Alexander :hearts:
Pa dobr so jih :D

(Sem še v gledanju drgač.)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Feb. 2011 15:14

*mala* napisal/-a:Še nestrpno pričakujem fotke od Ann za Vogue Italia. (njene všečne fotke z vogue.it)

brezvezna je. bolšči v tisti fotoaparat, da te kr srh spreleti. there is nothing in her eyes, bi rekla tyra.

ne vem, tyra e nikoli ni sporducirala nič pametnega v tej svoji odaji, vse so mi nikakve, tiste ki pa majo mogoče kako šanso uspet, pomeče ven ker so nevemka karakter. koga sploh briga karatker.
naomi ziher nikoli ni bla nek cuker od ženske, pa ji ne gre slabo.
pa tudi tyra je sajkobič od karakterja, če smo že pri tem.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 25. Feb. 2011 0:49

Aaa zamudila prvi del :( Skoda, ker je na sporedu ob istem casu kot Amrican Idol.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Feb. 2011 10:23

^^ Torrenti? :D

Sicer pa, res je da ANTM še ni ustvaril vrhunskega modela, ki bi bil stalno na pistah in v naj revijah, ampak ene punce pa vseeno delajo in se pojavljajo; kar pa tudi ni slabo. Ne more pa Antm vse naredit namesto njih. Klinc...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Feb. 2011 11:41

Ja, ampak na avstralskem so zbrali tisto rdečelaso Alice, z akatero je bilo jasno, da je pač iz testa za manekenko.
Tyra ma pa skozi neke Dr. Phill scene o osebnosti in nekih kozlarijah, ki za manekenko niti približno niso relevantni.

Ampak je zato vse skupaj bolj zabavno :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Feb. 2011 11:58

Alice je itak klasa zase.

Na splošno v manekenskem svetu te dni se mi itak zdi, da so američanke v manjšini. Prevladujejo evropejke (še posebno V Evropa), potem so brazilke, ki so večinoma komercialne bombe.

Sicer se ne strinjam čisto glede osebnosti.

Js sm že vesela, da zadnji 2 sezoni dobivam tedensko dozo znanih manekenk, fotografov in oblikovalcev. Ko bi le prej to uvedli!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 26. Feb. 2011 2:09

*mala* napisal/-a:^^ Torrenti? :D

Gledam na TV. Z interneta si ze par let nisem nc dol potegnila odkar mi je prejsnji racunalnik crknu zarad virusov.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov