America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Okt. 2010 19:14

Ravno gledam nov del.
Koža se mi je naježila ko prišel Zac Posen. Kera nora sezona!!!

Aaaaaa, končno zmaga na izivu za Chelsey :) Imam pa že poln kufer govora o Ann in njeni samozavesti. We get it!
Sicer pa strašljiva izpoved Kayle :( :(

Dodajam: kul lokacija za TOP 6. :top: Končno spet neki dejansko v povezavi z modnim svetom.

Preview:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 29. Okt. 2010 0:29

*mala* napisal/-a:Ravno gledam nov del.

Aaaaaa, končno zmaga na izivu za Chelsey :) Imam pa že poln kufer govora o Ann in njeni samozavesti. We get it!

Dodajam: kul lokacija za TOP 6. :top: Končno spet neki dejansko v povezavi z modnim svetom.

Preview:

looooool kako je pa Slovenija in cela bivša juga označena na začetku videa na zemljevidu :lol: we are not in 1991 :roll:
Live your life
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 29. Okt. 2010 12:48

:eek: OMG! Prav pogledat sem sla, cudno, ce ni se SSSR na zemljevidu in da so vsaj Litvo, Latvijo in Estonijo narisal. Za vse, ki se jim ne bo dal pogledat:
Slika
Upam, da jim v sovu ne morijo, da morajo biti razgledane, pa pametne ... :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Okt. 2010 12:52

Sem šele sedaj, ko sta omenila opazila, nisem bla pozorna :D
Mah sej še evropejci ne vedo kje je Slovenija in da nismo več v Jugoslaviji, kak naj potem američani.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 29. Okt. 2010 13:04

*mala* napisal/-a:Sem šele sedaj, ko sta omenila opazila, nisem bla pozorna :D
Mah sej še evropejci ne vedo kje je Slovenija in da nismo več v Jugoslaviji, kak naj potem američani.

Se opravicujem za offtopic :D

V tem primeru, ce bi delala eno oddajo, kjer nekdo potuje v Afriko, in pac ne bi vedla kje je Uganda, bi si kr mal zmislila? Ker itak noben ne ve, kje je, torej je vseen.

Ce na TV objavljas politicni zemljevid Evrope, morda ni najpametneje, da uporabis 20 let staro verzijo ... pa niti to ne, ampak nek polovicen zmazek - namrec nekdanje republike SSSR so narisane, pa so nekatere dosegle neodvisnost kasneje kot Slovenija. Pa tudi Ceska in Slovaska sta - sej ne, da sta se odcepli tko eno leto in pol po razpadu YU ... Totalen fail :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Okt. 2010 13:11

Sej se strinjam, da je fail :) Ampak jebat ga... Važno je, da gredo v Benetke :D
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 02. Nov. 2010 13:00

*mala* napisal/-a:Ravno gledam nov del.

Preview:

jaz sem pa opazila adamovo jabolko od Ann (nekje na 0:19) :D

drugače pa hajfešn gorali dol - verjamem, da ima naravno tak suho postavo, ampak na pogled je katastrofalna.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Nov. 2010 19:35

Aaaaaaaa, najboljše sezona kar jih je bilo!
Vsakič se mi koža ježi od gostov. Pa super snemanje ta teden.
In Cavalli?? A si nor :)
Sicer so pa res izbrali najboljši finaliski. Najbolj primerni za Vogue Italia :hearts: Katerakoli že zmaga, komaj čakam fotke.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Nov. 2010 10:02

Jaz navijam za Chelsey :D Ker ma tak popoln paket, dobre fotke, lušna je, zna se menit, ni da ni :) Škoda mi je blo ful Kayle, men je bla najbolj všeč.

Se pa strinjam z Tallyjem, Ann je res ko da jo na fotkah neke zunanje sile začnejo raztrgavat.... Ker fotke ma res noro dobre (drugač mi je pa ful nesimpatična v obraz). Pa všeč mi je bil un filmček na konc ko ga je kao Tyra režirala :gut:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Nov. 2010 15:48

Chelsey bo zmagala! :) Ann je preveč jooj..v vsaki epizodi mi je šla na
ivce, kako govori, kot da se bo zdj scmerala. In hodi obupno. Tko, da mislm, da bo zmagala pol Chelsey zrd modne revije..Res bi bla pa razočarana, če bi Kayla pršla v finale, ker je taka miss average..Ta druga(hjoj pozabla ime) me pa ful spominja na Polyjevo :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Pearl*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Pearl* » 21. Nov. 2010 20:46

Chelsey! :top: Super bi mi blo če bi bla zraven v finalu Jane. Ann ima super slike, mi je pa nasplošno vedno bol dolgočasna, ko govori pa hodi jo je pa prav mučn gledat, tk da no-go ;)
I never fall apart because I never fall together.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 21. Nov. 2010 21:30

Jst sem pa bla ful neodločena glede zadnjih štirih. Ann in Chelsey sta mi že od začetka naj, Jane mi je zelo prirasla k srcu, Kayla mi je pa tudi že skoz kul.

Ann je meni že od prve oddaje bila najboljša, ravno zaradi svojega videza in ker je tko "awkward" mi je nekaj posebnega. Pa glede na videz je najbolj high fashion od vseh. Kar se fotk tiče je itak top, ampak potem ko smo pa videli tudi kakšna je drugače (osebnost, obnašanje ...), sem pa postala skeptična, če je taprava za zmagovalko ... Zmagovalka mora imeti za moje pojme cel paket :)

Chelsey je ful lepa, po obnašanju tko kot mora bit, sam na slikah me ni nikol preveč prepričala. (Pa tud v zadnjih dveh oddajah se mi je zdela že kar mal preveč tekmovalna in prepričana sama vase, da je najboljša :))

Kayla pa ravno obratno - po videzu čist nič posebnega, po obnašanju OK, na slikah pa boljša kot npr. Chelsey.

Jane od začetka sploh nisem opazla, nekje do preobrazbe. Ona mi je pa res ful ful lepa (še bolj kot Chelsey), na slikah pa mi je bila od teh štirih najslabša. V zadnjih par epizodah se je izboljšala, pa tudi drugače mi je postajala čedalje bolj simpatična.

Ampak recimo, da so izbrali dve najboljši, sigurno sta pa najbolj primerni za Vogue Italia, kot je *mala* napisala :) Jane mi je čisto malo žal, ampak ona je že preveč lepa na lep način :D Upam pa da jo še kdaj kje vidimo :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Nov. 2010 19:22

Meni je Chelsey taka obična punca, komercialna, nikakor high fashion. Škoda bo če zmaga. Ann je legenda, FTW! :D Ampak bom trepetala ko bo hodila na reviji.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Nov. 2010 19:53

Meni je pa smešno, da ko pomislim na par zadnjih sezon, da se sploh nobene zmagovalke ne morem spomniti. Mogoče kakšno tekmovalko za katero sem navijala.
Še posebno sezone 12, 13, 14 ko sem pogledala na Wikipedio se za hudiča ne spomnim kako zgledajo :D
Upam da ANTM ostane pri takih sezonah kot je 15.

Katere so pa kaj vaše naj pretekle tekmovalke? Moje so Elyse (1), Yoanna (2), Kahlen (4), Danielle (6), Natasha (8), Katarzyna (10), Raina (14)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 24. Nov. 2010 21:49

go ann!

moje najljubše:
joana (2)
amanda, eva (3)
joanie, nnenna (6)
amanda & michelle, caridee, A.J. (7)