America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
ushergirl napisal/-a:kjera zmaga?
Zmaga Eva bljak.Ona mi je k en pujsk .Mi je pa ful dobra na fotkah amanda
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ok, ši iz ofišli insejn V trenerki brez make-upa se valja po tlehbad_girl napisal/-a:
Modelka je nore gobe jedla al kwa ji dogaja.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
pa zakaj ste povedal na glas?
drgač mi je Yaya najbl všeč
drgač mi je Yaya najbl všeč
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
*LittleBug* napisal/-a:ushergirl napisal/-a:kjera zmaga?
Zmaga Eva bljak.Ona mi je k en pujsk .Mi je pa ful dobra na fotkah amanda
Sam res no ... si pa mal ... smotana no Že takoj k je ta prva vprašala sm ji jst poslala ZS, ker pač vem kera zmaga pa še ena ji je pol z belo napisala ... ti greš pa na glas ...
Dej punce ne govort v naprej ... tut če pač že nekatere vemo, k pol ni fore za tiste, k niso še gledale ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Ja kaj pa je kle tko groznega, nerazumljivega, zmedenega?? Ona je pač tut pevka, poleg vseh milijontih stvari, ki jih dela ... in v eni sezoni je pač ravno snemala spot in v njem so nastopale bejbike iz ANTM-ja ... simpl
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Jaz sem včeraj prvič gledala. Pa mi je bilo kar všeč. Edino tista komisija je malo pretiravala se mi zdi.
Full mi je bila pa všeč ena črnka, nevem kako ji je ime. Uglavnm full mi je luštna. Se je pa na začetku slikanja full bala, dati dol ličila, češ, da nebo lepa. Mi je pa bila brez ličil še zmeraj čist perfect. Upam, da katera ve, kero punco mislim.
Full mi je bila pa všeč ena črnka, nevem kako ji je ime. Uglavnm full mi je luštna. Se je pa na začetku slikanja full bala, dati dol ličila, češ, da nebo lepa. Mi je pa bila brez ličil še zmeraj čist perfect. Upam, da katera ve, kero punco mislim.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
tiasha - Cosmopolitanka
Jop to je Yaya ... men je tut ona ful huda ...
Kar se pa žirije tiče ... so pasji ful in tist učeri še ni blo nč ... učasih jim take povejo, da se punce zjokajo na licu mesta ... sam tko to pač je. Tak je ta svet in bolš da jih prej na to navadjo ...
Kar se pa žirije tiče ... so pasji ful in tist učeri še ni blo nč ... učasih jim take povejo, da se punce zjokajo na licu mesta ... sam tko to pač je. Tak je ta svet in bolš da jih prej na to navadjo ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
tiasha napisal/-a:
Ja kaj pa je kle tko groznega, nerazumljivega, zmedenega?? Ona je pač tut pevka, poleg vseh milijontih stvari, ki jih dela ... in v eni sezoni je pač ravno snemala spot in v njem so nastopale bejbike iz ANTM-ja ... simpl
hja pa nimajo vse črnke dobrga glasu mogoče ona tega ne ve. beat je dobr, sam poje mi pa čist povprečno
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
sam na tem YouTube ni neka jaka kvaliteta a ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov