America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Meni je s 14. sezone najlepša Jessica. Res ma popoln obraz!
Celia (12. sezona) je pa res grozna.. Tudi prestara mi deluje (sicer 25 let ni dosti, sam začet s tem poslom pr tolkih letih se mi zdi malo prepozno)
Celia (12. sezona) je pa res grozna.. Tudi prestara mi deluje (sicer 25 let ni dosti, sam začet s tem poslom pr tolkih letih se mi zdi malo prepozno)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
jeeej Celia je končno sla ven Sem se že bala da bo zmagala
Ampak ima res zelo postaran obraz ki je dost antipatičen, pa še obnašanje ima grozno!
Ampak ima res zelo postaran obraz ki je dost antipatičen, pa še obnašanje ima grozno!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Zdej v 14. sezoni so moje favoritke Simone, Raina in Jessica (mogoče še Alexandra). Drgač pa ta sezona mi ni tko zlo všeč...nekak ni nobena ful lušna pa dobr, že zarad prepirov v hiši je zanimivo
Drgač pa Celia tud men ni bla najbolj všeč...ne tolk zarad starosti, ampak zarad njenih čudnih ličnic oz. oči... Najljubša mi je bla Allison z njenimi big očkami
Drgač pa Celia tud men ni bla najbolj všeč...ne tolk zarad starosti, ampak zarad njenih čudnih ličnic oz. oči... Najljubša mi je bla Allison z njenimi big očkami
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
Janeva, sej ti imaš Allison na slikci, ne?
meni je bila pa v tej sezoni najbolj všeč London - pred preobrazbo! je bila tak fleten hipi, pol s tistimi kratkimi lasmi se mi je zdela pa čisto mimo..
meni je bila pa v tej sezoni najbolj všeč London - pred preobrazbo! je bila tak fleten hipi, pol s tistimi kratkimi lasmi se mi je zdela pa čisto mimo..
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Sam London, je mela res lepe očke
Meni je bla pa tudi po preobrazbi še vseeno všeč.
Meni je bla pa tudi po preobrazbi še vseeno všeč.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Katarina Ribnikar napisal/-a:Janeva, sej ti imaš Allison na slikci, ne?
Ja, točn tak
London tud ni slaba, sploh značajsko mi je bla ful všeč...ampak je bla tud men pred preobrazbo bolj všeč
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Katera sezona pa je ta?
Pri 14. sezonah in vseh teh imenih nimam več pojma katera je katera
Pri 14. sezonah in vseh teh imenih nimam več pojma katera je katera
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kam gredo. Sej je lepo tam in vse, ampak nima ravno blazne veze z modo. Mislim da bi morali začeti ponavljati lokacije prvih parih sezon
Raina mi je še zmeri top.
Raina mi je še zmeri top.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Uf, nisem vedela, da je ta teden en dan prej na TV-ju, sem šla gledat.
Jah, Nova Zelandija ni glih znana kot modna prestolnica... Pomoje hočejo vedno nekaj novega, drugačnega... Meni se zdi tudi Raina še edina dobra in tudi po obnašanju normalna. Jao, ta Angelea... pa Alasia mi je tudi kar ena. Ima pa hude noge
Jah, Nova Zelandija ni glih znana kot modna prestolnica... Pomoje hočejo vedno nekaj novega, drugačnega... Meni se zdi tudi Raina še edina dobra in tudi po obnašanju normalna. Jao, ta Angelea... pa Alasia mi je tudi kar ena. Ima pa hude noge
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov