America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
In ja, sem pogledala finale in Teyona je zmagala. Čeprav je res dobra in vse, se mi je Allison tok prikupla, da sem navijala zanjo. Ful je bil dober finale, super modna revija na koncu. Js sem vedno tok čustvena k gledam finale, se mi zdi, da kar čutim kok so živčne tam gor.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
no pa je fertik...
na koncu navijala za Allison, čeprav na začetku mi ni bla neki posebnga, razen velikih učk, pol se je pa nekak popravila in je res nardila raztor.
na koncu navijala za Allison, čeprav na začetku mi ni bla neki posebnga, razen velikih učk, pol se je pa nekak popravila in je res nardila raztor.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem tud za Alison navijala. Ta otrok je bil tolk cute pa tko dobre fotke je imela in na koncu me je na fashion showu čiz presentila.
Baje so Paulino odpustili, oz. jo je Tayra, ker je prevečrat omenla, da so nekatere mal preveč debele.
Baje so Paulino odpustili, oz. jo je Tayra, ker je prevečrat omenla, da so nekatere mal preveč debele.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Jaz sem tudi bila za Allison Vedno je pač "vzorec" bela, črna, latino, +size, črna, bela,... Škoda, v zadnjih par epizodah se mi je res prikupila
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov