America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Fo, Jessica pa Aminat so mi zlo všeč ^^ Sandra je pa eno tako antipatično bitje, da je ne morem gledat. To njeno poudarjanje, da ne misli sklepat prijateljstva pa da je to samo tekmovanje, mi gre pošteno na živce. Saj ok, ni ti treba sklepati prijateljstev, ampak to še ne pomeni, da se lahko znašaš na vse po vrsti
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Joj meni gre tud Sandra tko na živce, prav žou mi je, da ni šla ven. Najboljše so mi pa London, Jessica, Fo in tista blond, ki je najstarejša samo sem pozabila ime. Pa kolk je bla Alison huda na fotki v živo mi je pa tko skeri
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mi da kera link od novih delov? na prejšni strani sem pogledala vse (čeprav trenutno ne odpre tistih linkov). v bistvu se ne morm spomnit kje sm ostala...
edit: sem že najdla
edit: sem že najdla
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Go Natalie! Go Allison al kaj je že tista z velikimi očmi
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Men sta tud onidve kul.
Druge so nekak neopazne.
Druge so nekak neopazne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Je katera že našla nov del? ZS prosim... Meni ga nikjer ne najde, pa tako sem se veselila, da bom to gledala danes popoldne.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Kje si pa ti ta del našla!? Jest sem ga skos iskala...sem že obupala:)!
Jap, Thalia must go! Pač sej ma lep namen za zmago, sam kaj ko to ni miss amerika pa saving the world!
Jap, Thalia must go! Pač sej ma lep namen za zmago, sam kaj ko to ni miss amerika pa saving the world!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Z belo: Punce, je v vaš srečen dan- Thalia is GONE
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
mycosmogirl napisal/-a:Kje si pa ti ta del našla!? Jest sem ga skos iskala...sem že obupala:)!
greš na http://www.surfthechannel.com/cat/61406.html pa poiščeš nov del
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov