America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Lilah napisal/-a:fatima mi je kul, sam se ne zna obnašat normaln
Pa hoja je tudi precej grozna.. Uf, Lauren.. slike so noro dobre, hodi pa nadgrozno res, sploh se ne znajde na pisti. Whitney zna fajn presenetit pa zelo mi je všeč njena frizura, Amis pa je rahlo mimo..
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
Amis je fejst mimo Fatima je luštna, samo mi ma hojo katastrofalno+obnašanje ma tud na nuli. Sploh danes ko so meli one gasilce pa si edina ni obula čevljev ki so jih imele vse, ker so ji njene ble pač bolj všeč
Všeč pa sta mi Katarzyna pa Whitney
Všeč pa sta mi Katarzyna pa Whitney
..just wanna dance, wanna go insane...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
In ste gledale 1. del 12. sezone? Mnenja? Meni so nekatere prav simpatične. Vidim, da bo spet zanimiv krog.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Greš na you tube in vpišeš v iskalnik 888770 in pogledaš na kanal in jih imaš.. Jaz sem včeraj pogledala in mi je kar nekaj punc lušnih/zanimivih (imen še ne vem).
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Sem ravno hotla napisat. Sam še cajt treba najdt za gledanje. Če katera hoče lahko vse linke objavim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz se tudi vceri jih pogledala in mi je zanimivo - kot vedno. Kumi cakam nadaljevanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]