America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
malo mi gre na zivce to, da se v tej temi sezone mesajo v postih
skratka-jaz sem se vedno nora na analeigh, je pa seveda logicno, da ne bo zmagala, ker je ''prelepa''. zmagajo vedno neke cudaske prekle-ne stejemo whitney. tako da mislim da bo zmagovalka mckey, ki je meni osebno katastrofa na dveh nogah, fuj.
skratka-jaz sem se vedno nora na analeigh, je pa seveda logicno, da ne bo zmagala, ker je ''prelepa''. zmagajo vedno neke cudaske prekle-ne stejemo whitney. tako da mislim da bo zmagovalka mckey, ki je meni osebno katastrofa na dveh nogah, fuj.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
jaz sej v tem je glih poanta...ce bi zmagala npr. analeigh, bi postala slavna in znana, zakaj bi se pol meli vsako leto antm? v cem bi bil point? ce je nobena druga ne bi zasencila. Plus tega bi pa potem vec denarja pokasirala manekenka, kot pa oddaja sama. To pa ziher nocejo...Cim bolj bedna naj bo, prej se jo pozabi, to je njihov moto-bedaki. Lepo vas prosim, ta mckey ima taki nasmeh kot da opravlja veliko potrebo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Če mislš zmagovalko 6. sezone je (z belo): Danielle.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov