America's next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava87 » 08. Okt. 2008 20:04

p!ka napisal/-a:
Ava87 napisal/-a:pa Jaselin mi je tudi ful fajn...

Meni pa je ona tolko neumna čeprou ma res lepe slike. Sploh nism zadovoljna, da je ona zmagala že zato, ker mislim, da je Nataša dosti boljše hodila na reviji.

meni se pa zdi, da je prav, da je zmagala, bila je veliko močnejša pri fotkah, ful nore fotke. Na reviji je pa izgledala zelo samozavestno.

Čeprav mi je škoda, da ni zmagala Rene, ona je bila moja favoritka, je imela vse, res
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 09. Okt. 2008 13:26

Mislim, da je Jaslene upravičeno zmagala. Ona mi je bila edina normalna od vseh in je bila uspešna od začetka (manjše spodrsljaje pa itak vse doživijo, ker se učijo kako in kaj). V novi sezoni pa mi je najboljša Ebony, ker je res nekaj posebnega, me pa moti, da punce takoj smatrajo, da je vzvišena, če je samozavestna. :roll: To me tako pogreje... čudi me samo, da se je Ebony raje umaknila v osamo kot da bi še naprej stala za svojim značajem. Pa tudi Lisa se mi zdi zanimiva in prava lepotica, vse ostale pa so bolj povprečne, nekatere še to ne...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 09. Okt. 2008 14:52

moja lepa analeigh :) :oops: spet sem zelo zadovoljna s tem, koga so nagnali, ker drugega kot simfat tak ni znala :roll:
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 09. Okt. 2008 16:51

men ni ušeč una francoska cmera Majorie. Favoritke še nimam...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Okt. 2008 17:06

grozna je ta ženska. pa še slabo luč meče na vse evropejce, ko razlaga naokoli, da je pozitivizem ameriška vrlina, da ona iz evrope tega ni navajena.
nej se čim prej spoka ven.
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a urš* » 09. Okt. 2008 17:23

Ja no, to da je Marjorie živčn frik, je tak vsem jasno, samo poglej pa njene fotke... Men se zdijo perfektne. In če jo bo kdo najel, bo zaradi tega ker je res hudo talentirana za ta biznis, ne pa kr je pač malo nerodna in žjučna :wink:

Sheena mi je tut všeč, kr ni le še ena dolgonoga bjonda, Mckey pa je tut po mojem mnenju huda na fotkah, nevem zakaj gre vsem na živce..

Analeigh je pa še treba malo na pravo pot spravit pa bo super =)

Anti mi je definitivno Samantha, s tistim svojim FREAKIN v vsakem stavku :D pa zadna slika je bla groza in obup...

Joslyn... ni mi simpatična, zgleda ful starejša in nevem... pomoje ni top model material. Čeprou kapo dol za slikce.

Elina... stunning face, nevsakdanja, malo je scarry na čase =), more se sprostit in dat na stran tisto njeno control obsession

Pomoje bo ANTM Marjorie al pa Mckey.. bomo vidli =)
And at the end, all that matters, is YOU.

Nakit: http://nakitglamorous.blogspot.com/
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 09. Okt. 2008 22:59

z razliko od ostalih j'adore marjorie, mckey mi ma zelooo všečen obraz, huda je še elina (ampak včasih res malo strašljiva). analeigh je pa en cel cukr in more že zato čim dalj not ostat :)

se pa strinjam, da more it čim prej vun samantha.
...just breathe...
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 10. Okt. 2008 9:29

mene pa je razjezlo, da so zdaj že tretjič zaporedoma analeigh poklicali kot 2. čeprav bi si že vsaj prejšnji teden zaslužla bit poklicana prva, ta teden pa tudi! :D :P je moja favoritka trenutno, hehe

samantha pa mora it naslednjič ven, drugače bo kriza :razz:
Začutim ko zadane <3
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 17. Okt. 2008 17:36

Men pa zanima, če ma katera podatke, katera zmagovalka izmed vseh sezon je do sedaj najbolj uspešna na modnih pistah in katera najmanj?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Okt. 2008 18:15

od vseh teh top modelsov je najbolj uspešna alice burdeu.
ampak ona je bla na avstralskem top models.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alice_Burdeu

je pares edina (moje skromno mnenje) od vseh teh top models (avstralski, kanadski, ameriski, britanski) ki je res huda manekenka.
na tem ameriškem zbirajo itak po principu 'katera se nam najbolj smili'. kr en personality contest je to postal.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 17. Okt. 2008 19:19

te alice se pa ne spomnem, vrjetn ni bla v prvi al pa drugi sezoni :?: ne, pač tko me res zanima, kera od vseh teh ameriških je bla najbolj, pač tko da je še zdj uspešna.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 17. Okt. 2008 19:44

men je bla od ameriskih najbolsa Eva, pa Naima mi je bla tut luskana
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 17. Okt. 2008 19:56

Noella napisal/-a:te alice se pa ne spomnem, vrjetn ni bla v prvi al pa drugi sezoni :?: ne, pač tko me res zanima, kera od vseh teh ameriških je bla najbolj, pač tko da je še zdj uspešna.

Pomoje, da Eva (the Diva :P )..so že večkrat omenil, da je ona najuspešnejša zmagovalka ANTM.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Okt. 2008 19:57

Wow, sam tale Alice je pa res precej uspešna! Pohvalno! Drgač sm pa zadnč v finalnem delu 5. sezone Project runway vidla par jih iz bivših sezon ANTM :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 18. Okt. 2008 7:19

js bi tud rekla ja, da je od ameriških najbolj uspešna eva, ki je od vseh bolj posebna se mi zdi

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov