America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ah pa dej - me bo kera linčala Sam na google pejd pa utipki americas next top model season 8 winner - in voila - maš odgovor
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Uuu..sm pogledala
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
Zmagovalka za moje pojme ni nič posebnega.. Daleč od ostalih dveh, ki sta izpadli pred njo..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Sessa napisal/-a:pravkar pogledala, zelo zadovoljna z odlocitvijo
Meni se je zdela pa njihova odločitev čist napačna. Pa lahko bi že enkrat Majorie vn vrgli, mi gre pošteno na živce
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
samantha mi gre na živce, ker je tok glupa. pa čupo ma grozno- kr neki vse zavihan in sumljivo. pa skos jo izpostavljajo.
marjorie mi gre tut na živce k se skos neki trese- da smo kao evropejci taki ko ona, my ass. mal samozavesti ji ne bi škodlo.
sm vesela da je šla clark vn, k je bla čist preveč naduvana ta tedn.
mckey mi ni manekenska po videzu, mi je pa njen attitude ql. sam ne štekam, koko ma lah na snemanju ful pozitivne kritike od jay-a, pol jo pa na panel tko spluvajo
favoritke pa še nimam.
marjorie mi gre tut na živce k se skos neki trese- da smo kao evropejci taki ko ona, my ass. mal samozavesti ji ne bi škodlo.
mckey mi ni manekenska po videzu, mi je pa njen attitude ql. sam ne štekam, koko ma lah na snemanju ful pozitivne kritike od jay-a, pol jo pa na panel tko spluvajo
favoritke pa še nimam.
- lammy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 9. 2006
Jao, kok js te Marjorie ne prenesem!! Pa Jay jo tut neki kritizira na shootingu, da ji je moral vse povedat, kako naredi, pol jo pa žirija pohvali pa tega niti ne omeni.
Tudi men McKey ni k manekenka, še zmer mi je favoritka Elina, tok ma božanske oči!
Tudi men McKey ni k manekenka, še zmer mi je favoritka Elina, tok ma božanske oči!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ava87 napisal/-a:pa Jaselin mi je tudi ful fajn...
Meni pa je ona tolko neumna čeprou ma res lepe slike. Sploh nism zadovoljna, da je ona zmagala že zato, ker mislim, da je Nataša dosti boljše hodila na reviji.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Kika napisal/-a:samantha mi gre na živce, ker je tok glupa. pa čupo ma grozno- kr neki vse zavihan in sumljivo. pa skos jo izpostavljajo.
favoritke pa še nimam.
Se čist strinjam, tale Samantha je tk glupa da bi bla težko bolj isto za Clark in Mckey, ki je meni vizualno čist mimo, že od prve epizode se sprašujem, ka sploh dela še notri.
Neke izjemne favoritke jaz tudi še ne vidim, mi je pa ful faca Sheena.
Houd de wereld tegen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov