America's next top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
OK, jz pa začnem debato o ANTP, ki se vrti na TV3 zdej. Meni osebno je una Rusijna ušeč pa še ena druga, ki je nobena ni marala ( ne vem imena. )
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Jst navijam za Renee & Jaslene
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kaj a ni nobena ne netu prečekirala kira zmaga u 8. sezoni (tej k se zdej vrti na tv3)? Jst sm
-
PorceLain. - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Men pa ni blo treba, ker sm gledala takrat na youtube 9. sezono in v deveti sezoni pride zmagovalka na ''obisk'' tako da na žalost vem kdo zmaga
Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
Sweet Princess napisal/-a:Kaj a ni nobena ne netu prečekirala kira zmaga u 8. sezoni (tej k se zdej vrti na tv3)? Jst sm
Ne..jst ANTM ne spremljam redno..ker me ne vleče tok..je pa useen zanimiv za pogledat, če nimam kej za delat
To zadnjo sezono, k se zdj odvija v USA pa spremljam tud po YouTube ja
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Eh...jst tega itaq ne gledam...u soboto k so ponovitve in če nimam kej za delat...glih zato sm šla na net počekirat kera zmaga K usega se mi pa res ne da gledat
Aja, še tole me zanima: kaj te pupe k zmagajo na tem šovu pol dejansko kej dosežejo u lajfu? Ok, dobijo za nagrado neke pogodbe in to...a pridejo tudi dalj od tega? Je recimo kšna že mednarodna zvezda na modni sceni - tko k so recimo zmagovalci Americas Idol, al kaj je že...? Mmmm?
Aja, še tole me zanima: kaj te pupe k zmagajo na tem šovu pol dejansko kej dosežejo u lajfu? Ok, dobijo za nagrado neke pogodbe in to...a pridejo tudi dalj od tega? Je recimo kšna že mednarodna zvezda na modni sceni - tko k so recimo zmagovalci Americas Idol, al kaj je že...? Mmmm?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
In kera zmaga? Napišeš z belo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov